9 perkara mengejutkan yang anda mungkin tidak tahu mengenai Cracker Barrel

Terdapat dua tanda-tanda yang anda dijanjikan untuk mengetahui jalan perjalanan: tanda-tanda had laju dan tanda-tanda Barrel Cracker. Tetapi beberapa peminat makanan mungkin memberi perhatian yang lebih kepada yang terakhir.

Sejak tahun 1969, Cracker Barrel Old Country Store telah menjadi sebuah institusi antara negeri. Ia terkenal dengan biskut semua-anda-boleh-makan, permainan pasak tablet dan kedai umum yang menjual segala-galanya dari mainan balik kepada permen vintaj yang belum pernah anda lihat dalam beberapa dekad.

Walaupun anda sudah makan di sana selama 40 tahun, anda mungkin tidak tahu apa-apa yang perlu diketahui tentang Cracker Barrel. Melangkaui teras depan dan jamuan yang terkenal mengenai fakta-fakta yang mengejutkan mengenai rantaian makanan keselesaan.

1. Cracker Barrel secara harfiah dinamakan untuk tong cracker.

Keluarga gathered around an old cracker barrel.
Cracker Barrel

Kesemua 650 kedai di 45 negara mempunyai tong keropok sebenar di dalamnya, dan kebanyakannya teratas dengan papan checkerboards supaya pengunjung boleh bermain sambil menunggu untuk duduk. Menurut sejarah syarikat, pengasas Cracker Barrel, Dan Evins, ingin membuat tempat di mana orang tidak hanya makan – mereka bersosial. Jadi dia memodelkan restorannya selepas kedai-kedai negara klasik yang mempunyai tong kayu besar yang dipenuhi dengan keropok di mana orang akan berkumpul dan mengejar – sama seperti air sejuk moden.

2. Cracker Barrel bermula sebagai sebuah stesen minyak / restoran / kedai kombo.

Satu of the first Cracker Barrel restaurants with an Oil Shell gas station
Cracker Barrel

Mengembara ke seluruh negara sebagai jurujual untuk Shell Oil, Evins menyedari bahawa tidak ada pilihan tempat makan yang cukup di sepanjang memperluaskan antara negeri. Dia merancang satu-satu tempat di mana pelancong boleh mendapatkan gas, makanan dan bekalan. Hari ini, pelanggan tidak membayar di meja (tradisi yang ada sejak restoran bermula). Sebaliknya, mereka membayar untuk makanan dalam hadiah itu, yang memastikan pengunjung mempunyai peluang untuk membaca melalui permen klasik, memorabilia vintaj, rantai kunci, barangan rumah dan banyak lagi perhiasan.

3. Goreng, rebus atau hancur? Ibu tahu yang terbaik tentang telur.

Baik Morning Breakfast from Cracker Barrel
Kyle Dreier / Cracker Barrel

Apabila ia datang kepada 160 juta telur ia disajikan setiap tahun, Cracker Barrel tidak boleh mengatakan sama ada hancur lebih popular daripada goreng, rebus atau rebus. “Apa yang selalu kami dapati, dan saya rasa sangat menarik sebagai tukang masak, namun ibu anda memasak telur anda ketika anda sedang membesar biasanya bagaimana anda ingin memakannya selama sisa hidup anda,” Cammie Spillyards-Schaefer, Naib Presiden Cracker Barrel Strategi Kuliner dan Menu, memberitahu HARI INI Makanan.

4. Item menu terlarisnya adalah kaserol.

Cracker Barrel hashbrown casserole
Cracker Barrel

Orang Amerika dengan jelas menghargai kaserol yang baik kerana kaserol hashbrown, yang datang sebagai hidangan atau sampingan, adalah penjual ternama Cracker Barrel. Pada menu yang lebih sihat, Wholesome Fixin, hidangan paling popular ialah Sarapan Pagi Baik yang dilengkapi dengan putih telur, sosis kalkun, tomato panggang, bubur jagung dan buah-buahan segar.

5. Mereka membuat jumlah biskut gila setiap hari.

Cracker Barrel biscuits and jam
Cracker Barrel

Cracker Barrel memasak biskutnya dari awal pada setiap lokasi. Kata Spillyards-Schaefer, “Kami bergolek, memotong dan meletakkan biskut dalam ketuhar setiap 15-20 minit, jadi mereka sentiasa keluar segar.” Para tetamu menggunakan lebih daripada 200 juta biskut setiap tahun.

6. Sekitar 90 peratus ramuannya datang dari U.S.

Cracker Barrel Country House Salad with grilled chicken
Cracker Barrel

Cracker Barrel sumber kebanyakan bahan-bahannya di dalam negara. Ini termasuk menghasilkan kacang hijau, kentang, ubi jalar, wortel, daging lembu, babi, blueberry Maine, epal dari sirip maple maple barat laut dan Vermont. Apa yang bukan dari A.S.? Bahan-bahan seperti udang, yang Spillylards-Schaefer berkata tidak terdapat dalam kuantiti yang cukup dalam negeri untuk menyokong keperluan rantai.

7. Cracker Barrel boleh membantu dengan percutian anda menghiburkan.

Cracker Barrel Heat N Serve meal with spiral ham
Cracker Barrel

Bergerak, HoneyBaked Ham, Cracker Barrel ingin memenuhi pihak anda yang seterusnya. Pada tahun 2016, rantaian itu melancarkan hidangan Heat n ‘pertama untuk hidangan percutian untuk Thanksgiving. Sejak itu, mereka telah memperluaskan penawaran mereka untuk memasukkan rangkaian utama dan sisi untuk makan malam Krismas dan Paskah, yang telah dipenuhi dan hanya perlu dipanaskan dalam oven. Dan ya, anda boleh memerintahkan sebahagian besar saiz kasur hashbrown mereka sebagai satu sisi.

8. Peminat berkisar dari Miley Cyrus untuk menghilangkan oktogenarian.

Cracker Barrel Old Country Store Opening
“Cracker Barrel Couple” Ray dan Wilma Yoder, yang telah melawat setiap Cracker Barrel Old Country Store di A.S., menikmati sarapan pagi di lokasi 649 Cracker Barrel di Victorville, California semasa pratonton tamu khas.Eric Reed / AP Images for Cracker Barrel Old Country Store

Pada bulan Ogos 2017, satu pasangan bersara bertekad untuk makan di setiap Cracker Barrel di negara ini mencapai matlamat mereka yang tinggi. Tetapi Yoders, yang telah menjamu selera di restoran selama lebih dari 40 tahun, bukanlah satu-satunya orang terkenal yang suka menghidupkan makanan keselesaan gaya Selatan. Peminat-peminat yang lebih muda termasuk Taylor Swift, Miley Cyrus, Joe Keery dan Kellie Pickler. Pickler juga mempunyai tarikh pertamanya dengan suami Kyle Jacobs di Cracker Barrel. Untuk ulang tahunnya setahun, Jacobs mengejutkan penyanyi negara dengan sepasang rocker Cracker Barrel.

9. Ia mempunyai restoran kakak kasual yang cepat untuk milenium.

Holler & Dash storefront in North Carolina
Holler & Dash

Cracker Barrel bukan hanya berkembang ke wilayah baru seperti Oregon dan California. Ia juga menyasarkan millennial dengan cabang biskut berasaskan. Holler & Dash, yang mempunyai lokasi di lima negeri Selatan, adalah sebuah restoran restoran yang serba ringkas yang mempunyai sandwich biskuit dengan nama seperti “Kickback Chicken” (sandwich ayam goreng dengan keju kambing dan jelly lada manis dan pedas), “Hamabama” (negara ham dengan aioli pedas, mentega apel dan – gasp! – kale) dan “The Jam” (biskut pencuci mulut dengan Nutella dan jem raspberry). Tidak seperti Cracker Barrel, rakan sejawatannya yang lebih muda tidak mempunyai kedai umum, tetapi sebaliknya kelihatan seperti sebuah loteng perindustrian dengan dinding bata yang terdedah dan bola lampu di Mason balang.