6 oatmeal segera terbaik

Slow-Cooker Spiced Coconut Steel Cut Oatmeal
Kellie Hemmerly The Soapbox Suburban / TODAY Food Club

Jika anda seperti kami, oat segera adalah ruji musim sejuk. Dua minit untuk sarapan panas yang sihat? Anda tidak boleh mengalahkannya. Tetapi sukar untuk mencari satu jenama yang tepat. Jadi kami bermain Golidlocks (“Sangat manis!” “Terlalu hambar!”) Dan menguji puluhan oatmeals, yang baru dan lama, untuk mencari yang terbaik di pasaran. Berikut adalah beberapa kegemaran, dari epal dan kayu manis kepada coklat. Ya, coklat!

Keseluruhannya Foods 365 Everyday Apple Cinnamon Instant Oatmeal
Marc Hamel

Epal Terbaik dan Kayu Manis

Whole Foods ‘365 Everyday Value Organic Apple Cinnamon Instant Oatmeal peringkat tinggi di kalangan tasters kami untuk konsistensi berkrim, epal tart dan jumlah kayu manis yang sempurna.

Dapatkannya sekarang: 365 Hari Setiap Hari Makanan Organik Apple Cinnamon Instant Oatmeal, $ 3.89, boleh didapati di Whole Foods Market stores di seluruh negara

McCann's maple and brown sugar instant oatmeal
McCann’s

Maple terbaik

Maple adalah rasa rumit untuk kuku. Ia biasanya lazimnya manis atau palsu. Tetapi McCann’s Maple & Brown Sugar Instant Irish Oatmeal mempunyai rasa maple yang paling nyata tanpa menjadi bom gula. Kami juga suka tekstur McCann yang lebih hangat.

Dapatkannya sekarang: McCann’s Maple & Brown Sugar Instant Irish Oatmeal, $ 28.93 untuk 10 kotak di Amazon.com

Pedagang Joe's plain oatmeal

Plain Terbaik

Oat oat boleh jadi … biasa. Kami suka Pedagang Oatmeal Trader Joe kerana ia tidak berperisa dengan apa-apa, tetapi mempunyai lebih daripada sekadar oat. Setiap hidangan mengandungi vitamin B6, B12, A, D dan E, flaks dan asid folik, protein soya (setiap paket mempunyai 7 gram jumlah protein) dan 35 peratus kalsium harian yang disyorkan. Tiada apa-apa yang jelas mengenai perkara itu!

Dapatkannya sekarang: Trader Joe’s Oatmeal Complete, $ 2.99 di kedai Trader Joe di seluruh negara

Kashi GoLean Honey & Cinnamon Instant Oatmeal

Protein Terbaik

Mencari makanan oat yang akan membuatkan anda berasa kenyang ’til makan tengahari? Kashi GoLean Hot Sereal mempunyai sedikit lebih protein (8-9 gram) daripada oatmeat segera lain di pasaran, ditambah 5 gram serat. Bonus tambahan: sedikit kekurangan daripada campuran “7 bijirin dan bijan” Kashi untuk memecah tekstur yang lancar. Kami suka rasa Madu & Cinnamon kerana ia tidak terlalu manis dan hanya terdapat petunjuk rempah yang betul.

Dapatkannya sekarang: Kashi GoLean Honey & Cinnamon Hot Sereal, $ 3.99 untuk 8 1.4 auns paket di Kashi Store

Bob's Red Mill Instant Steel Cut Oatmeal
Kilang Merah Bob

Pemotongan Keluli Terbaik

Oat pemotongan keluli adalah jauh lebih hangat daripada oat biasa, tetapi mereka juga memerlukan memasak dapur. Kobaran Cepat Memasak Keluli Baja organik Bob Bob memotong masa memasak hingga lima hingga tujuh minit-tidak lebih daripada ketuhar gelombang mikro, tetapi anda masih mendapat tekstur yang tebal dan kenyal.

Dapatkannya sekarang: Oats Memasak Keluli Minyak organik Bob Mill, $ 4.59 untuk beg 22-ons di Bob’s Red Mill

Bersungguh-sungguh Eats Hot & Fit Cereal Asia Blend

Kad Wildan Terbaik

Bosan dengan rutin oatme biasa anda? Cuba mendapatkan Makan Sehat Hot and Fit bijirin, gabungan bijirin superfood (seluruh oat, quinoa, amaranth) serta beberapa tambahan yang tidak dijangka. Campuran Asia termasuk mangga, teh hijau, badam mentah dan biji bijan; Campuran Amerika (kegemaran kami) telah menghasilkan cranberry, badam, kayu manis dan pepitas; dan Blend Maya mempunyai koko, kayu manis, biji bunga matahari dan kacang mentah. Bijirin, yang terdapat dalam bekas 14-ons supaya anda dapat mengawal bahagian anda sendiri, memasak dalam kira-kira lima minit pada dapur atau dalam gelombang mikro.

Dapatkannya sekarang: Makan Bersih Makan bijirin Panas dan Fit, $ 33 untuk pek 12-cawan di Makan Earnest

Satu versi cerita ini mula-mula muncul di iVillage.