5 sub sandwich yang akan menjadikan anda wira parti Super Bowl

Hoagies. Pengisar. Subs. Heroes. Apa sahaja yang anda panggil, sandwic raksasa ini adalah bahan api hari permainan yang sempurna. Mereka boleh dibuat terlebih dahulu, tidak mahal, dan – yang paling penting – memberi makan kepada orang ramai! Biarkan salah satu keindahan format besar ini mengilhami tambang Super Bowl anda.

Rantaian Sub from Blog Chef
Hari ini

1. Sub Itali klasik: Diilhamkan oleh sandwic Quiznos, hoagie raksasa dari Blog Chef ini dimuatkan dengan salami, ham, pepperoni, mozzarella, pesto dan seluruh taman yang penuh sayuran. Tetamu anda tidak boleh menggunakan kad pembeli sandwic kerap lagi.

Banh Mi Saigon Sub
Hari ini

2. Saigon sub: Dalam spin ini pada sandwic mi mi klasik klasik dari blog Chin Deep, baguettes berkulit berlapis dengan keju krim, ayam cincang, pâté, jalapeños, sayuran jeruk dan banyak lagi. Untuk helah makanan pihak lain, berkhidmat dengan kerepek udang daripada kerepek kentang.

Bebola daging Subs from Iowa Girl Eats
Hari ini

3. Sub balak: Untuk meminimakan persiapan hari parti, Iowa Girl Eats membuat bebola daging ayam jantan menjelang waktu, membeku mereka, kemudian memecahkan mereka hari permainan besar. Untuk berkhidmat, hanya tumpukan bebola daging ke gulungan berkulit, slin dengan saus marinara dan mozzarella, dan masak sehingga keju berbuih.

Besar Hoagie from Eat Drink Eat
Hari ini

4. hoagie besar: Anda mungkin perlu menghilangkan rahang anda untuk mengambil gigitan dari raksasa ini, tetapi ia berbaloi. Makan Minum Makan longgokan, gulung Perancis lembut dengan kalkun, tiga jenis keju, alpukat, salad, tomato, pucuk, mayo dan mustard. Hasilnya pasti mengisi orang ramai – atau pasukan bola sepak, jika perlu. 

Omelet Hoagie from La Colombe
Hari ini

5. Hoagie telur: Tidur melalui jam penggera anda? Itulah sebabnya untuk melangkau sarapan pagi! Mengambil isyarat dari kopi La Colombe dan membuat kuku omelet awak anda. Hidangan telur ayam yang mudah dibentangkan dengan sebuku panjang yang tersebar dengan keju Boursin yang berminyak dan kerepek kentang renyah adalah sarapan untuk usia. Sandwic ini juga akan menjadi cara terbaik untuk menggunakan gulungan sandwic tambahan sehari selepas permainan.