5 resipi masakan taco perlahan yang membuat makan malam sangat mudah

Bar taco adalah cara ajaib untuk membuat keluarga atau tetamu makan malam anda melakukan banyak mengangkat berat, tetapi membuang dalam periuk yang perlahan dan makan anda praktikal memasak sendiri. Dan setiap malam taco boleh berbeza secara dramatik. Pilih protein yang berbeza setiap kali – daging lembu, daging babi, ayam atau kacang – dan campurkan perisa dan topping untuk nilai musim panas yang segar dan mudah makan malam.

Dihancurkan beef tacos
Holly Lofthouse

1. daging lembu dicincang: Bau Pot Crock Pot Shredded Tacos ini memacu pemaju resipi dan ibu tiga Holly Lofthouse gila sebagai daging simmers pergi sepanjang hari. Sebagai bonus, panggang ayam adalah salah satu potongan yang sukar untuk dijual – tetapi cair menjadi kelembutan selepas lapan hingga 10 jam dalam periuk perlahan.

Buatlah Siri dan Carson mudah taco steak dan margaritas

Perlahan cooker jerk chicken tacos
Erin Clarke

2. ayam nanas-jerk: Apabila dia ingin bercuti di pulau, blogger Well Plated, Erin Clarke membuat Ayam Jerk Kering Ini. Diilhamkan oleh resipi asli yang asli, Clarke subs dalam beberapa bahan mudah dicari, seperti jalapenos untuk lada boneka Scotch, atau tanah allspice untuk allspice berries, menjadikan hidangan taco ini sebagai penjaga untuk putaran tetap.

Manis potato and black bean slow-cooker tacos
Trish Cowper

3. Kacang hitam kacang manis: Taco lambat-lambat tidak perlu semua tentang daging. Trish Cowper, di dalam Imbangan Halus, bukan vegetarian, tetapi cuba untuk mendapatkan keluarganya untuk makan lebih banyak sayuran dengan membuat hidangan seperti Crock Pot Vegetarian Tacos ini, dimuatkan dengan ubi jalar, selain kacang hitam untuk mengisi protein.

Perlahan cooker carnitas tacos
Elizabeth Lindemann

4. Carnitas: Menentang keinginan untuk menarik ke Chipotle dan menjadikan Cooke Slow Carnitas Tacos ini, yang lebih sihat, lebih enak dan lebih murah daripada apa sahaja yang anda boleh dapatkan dari tempat pengambilan, kata guru dan Bowl of Delicious blogger Elizabeth Lindemann. Selain itu, anda bukan sahaja melakukan kerja selama satu malam: Walaupun dengan membeli bahu babi yang sederhana, Lindemann berkata anda boleh mendapatkan tiga kali makan untuk empat orang dari daging babi.

Buat mangkuk burrito gaya Chipotle untuk ‘takeout’ yang mudah dari pembeku anda sendiri

Buffalo chicken slow cooker tacos
Kelley Epstein

5. ayam kerbau: Apakah seorang chef peribadi yang sibuk dan ibu yang dua memberi makan kepada keluarganya? Hidangan seperti Cooker Kerbau Slow Buffalo dengan Blue Cheese Slaw dari Kelley Epstein, Mountain Mama Cooks. Hidangan ini bukan hanya mengambil makanan kegemaran bar, tetapi ia “mudah dibuang,” katanya, seperti “membuang dan lari mudah.” Gunakan sisa pada salad pada malam berikutnya, dia mencadangkan.

Cuba satu lagi resipi taco ayam yang lazat dan lebih banyak resipi ayam 5-ramuan