36 keripik sihat untuk memuaskan keinginan: manis, asin, pedas atau gurih

Jackie London, pengarah pemakanan untuk majalah Good Housekeeping, dihentikan oleh HARI INI untuk berkongsi pilihan cip kentang atas mereka. Dia berjalan ke bawah dan tidak perlu memilih makanan ringan yang paling sihat, paling memuaskan dan lazat dan berkongsi pilihan utama mereka untuk memuaskan semua keinginan yang renyah.

Sama ada mereka rangup, renyah, asin atau pedas, di Rumah Tangga yang Baik, kami adalah kacang-kacangan mengenai makanan ringan! Oleh kerana tidak ada kekurangan pilihan cip di kedai runcit, seringkali sukar untuk memberitahu mana yang lazat, yang berkhasiat dan yang mana keduanya! Itulah sebabnya kami menjejaki rak untuk menguji, merasakan dan mengesyorkan cip yang lazat yang memenuhi bar tinggi kami untuk kebaikan.

Ketahui cip kentang yang mendapat penilaian teratas dari Housekeeping yang Baik

Mac.14.201804:28

Semua makmal nutrisi terbaik yang dicuba dan dicuba adalah orang-orang yang memenuhi keinginan untuk citarasa dan cecair kentang cip lama, menggunakan bahan-bahan yang berkualiti, mudah dan cukup enak untuk berkhasiat tanpa bimbang bahawa anda akan benar-benar ” ia “pada kalori (mereka hanya cukup memanjakan untuk menghancurkan keinginan dalam hidangan 1 auns!). Berikut adalah pilihan utama kami, petua mengenai apa yang perlu dicari apabila ping snack dan bagaimana untuk mengelakkan tuntutan cip lame yang boleh mengelirukan.

Setiap hidangan, kerepek perlu berlegar sekitar 200 kalori, mempunyai kurang lemak 2g tepu dan 200mg natrium max! Untuk versi dengan tambahan gula (walaupun yang lazat-bunyi, seperti BBQ dan ladang) tutupnya pada 2g setiap 1 auns berkhidmat. Ingatlah, kerepek kentang tradisional harus dibuat dari hanya kentang, minyak sayuran dan garam.

Cip kentang klasik terbaik

Jenama yang lebih baik untuk anda tidak semestinya yang membanggakan “40%” atau “50% kurang lemak” pada label. Ini mungkin lebih rendah dalam jumlah lemak, tetapi mereka masih boleh memiliki lemak jenuh yang tidak sihat yang tidak sihat seperti biasa, menjadikannya sedikit lebih rendah dalam kalori (tetapi tidak cukup untuk membuat atau memecahkan kualiti pemakanan sepanjang hari anda!). Satu lagi tuntutan yang boleh anda tolak adalah “kolesterol percuma.” Cip kentang yang dibuat dengan minyak sayuran tidak akan mempunyai kolesterol pemakanan untuk bermula dengan! Cari jenama yang mengatakan “cerek yang dimasak” dan / atau “batch kecil” pada bungkusan. Proses penggorengan dilakukan dalam kelompok yang lebih kecil dan pada suhu yang lebih rendah, yang dapat membantu memaksimumkan perisa cip, dan membuat pilihan yang lebih berkhasiat yang akan memuaskan hati anda dengan kepedihan rasa yang penuh rasa.

Cip jenama cerek

Deep River Snacks Kettle Cooked Potato Chips, $ 23.04 untuk dua puluh empat beg 2-ons, Amazon

Lay’s Kettle Cooked Lattice Cut Sea Salt Potato Chips, $ 14.99 untuk dua beg 7-ons, Amazon

Boulder Canyon Kettle Cooked Potato Chips, $ 18.99 untuk lapan 2-auns beg, Amazon

Cod Garam Laut Garam Cape Cod, $ 3.32 untuk satu beg 8-ons, Jet

Kettle Brand Kettle Cooked Sea Salt Potato Chips, $ 3.16 untuk satu beg 8.5-auns, Jet

Bom Flavor Terbaik

Cari cip yang menggunakan bahan makanan sebenar. Terdapat banyak sintetik yang tidak sebenarnya makanan. Apa yang patut anda waspada? Cip yang berkhasiat yang menurunkan lemak kerana mereka “dibakar” dan bukan goreng. Walaupun ia mungkin lebih baik untuk anda, ini boleh dipenuhi dengan bahan-bahan yang sangat diproses, termasuk tepung kentang kering, kanji, gusi dan ejen pengemulsi, dan sering lebih tinggi dalam natrium (400mg berbanding kira-kira 150mg) dan lebih cenderung untuk digunakan ditambah gula untuk memaksimumkan rasa.

Terra Chips

Sesetengahnya lebih berkhasiat daripada yang lain, tetapi garis bawahnya adalah jika anda ingin memenuhi keinginan cip, ini tidak boleh membuat potongan (jika ia tidak dibuat dengan minyak, tidak ada tulang rusuk tongkat ke tulang anda anda naik!). Pilih yang dibakar jika anda suka rasa, bukan kerana mereka kelihatan seperti pilihan “lebih sihat”. Tidak masalah jika anda makan makanan ringan kalori yang lebih rendah jika tidak cukup memuaskan untuk menghalang anda daripada makan seluruh beg, betul?!

Cod kapsul Cooked Cooked Cape Cod Infused Mediterranean, $ 11.95 untuk satu beg 7.5-auns, Jet

Deep River Snack cerek yang dimasak Mesquite BBQ Cip, $ 22,99 untuk dua puluh empat beg 2-auns, Amazon

Whole Foods 365 Dill Pickle Chips, $ 2.99 untuk satu beg 10-ons, Amazon Prime Pantry

Krew Merah Sriracha Potato Chips, $ 9.11 untuk tiga beg 8-ons, Amazon

Krew Jenama Sour Cream dan Bawang, $ 3.79 untuk satu beg 8.5-auns, Amazon Prime Pantry

Terra Spiced Sweet Chips Sweet Potato, $ 32.46 untuk dua belas 6-auns beg, Amazon

Laluan 11 Dill Pickle, $ 13,50 untuk tiga beg 6-ons, Amazon

Makanan yang Memuaskan

Cari alternatif yang sebenar untuk makanan kentang apabila anda mencari cip yang lebih berkhasiat. Orang-orang yang membuat nosh yang paling berkhasiat, yang dibungkus nutrien dibuat dari kacang, kacang, kacang tanah atau tepung beras mentah berasaskan yang akan menyediakan protein dan serat berasaskan tumbuhan untuk mengisi anda dan memastikan anda berpuas hati. Ini juga akan membawa beberapa faedah antioksida dan mineral, dan boleh membantu anda lebih lama, lebih lama. Bertujuan sekurang-kurangnya 3g setiap protein dan serat setiap hidangan.

Beanfields Chips
Chip Beanfields

Beanitos Baked White Bean Mac ‘n’ Cheese Crunch, $ 4.69 untuk satu beg 11-ons, Amazon

Beanfields Nacho Bean dan Chips Beras, $ 24.47 untuk dua puluh empat beg 1.5-auns, Jet

Hanya Tostitos Black Bean Tortilla Chips, $ 3.37 untuk satu beg 7.5-auns, Jet

Trader Joe’s Contemplates Inner Peas, $ 8.75 untuk tiga beg 3.3-ons, Amazon (juga boleh didapati di kedai Trader Joe)

PopCorners Bean Crisps di Salsa Verde, $ 7.07 untuk satu beg 6-ons, Amazon

Harvest Snaps Bean Crisps di Wasabi Ranch, $ 26.50 untuk dua belas 3.3-auns beg, Amazon

Noshes Kebanyakan Berkhasiat

Produk berasaskan vegie yang terbaik untuk anda adalah dengan sayur-sayuran dan buah-buahan yang sebenar seperti bahan pertama seperti bit, jicama, kale, okra, wortel atau versi berasaskan buah, seperti cip epal. Banyak syarikat cip akan membuat tuntutan tentang kandungan sayuran mereka dengan memanggil diri mereka sebagai “cili veggie” tetapi ini sering tepung kentang atau kanji berasaskan (mereka benar-benar baik untuk anda, tetapi mengapa tidak makan cip sebenar jika itu yang anda inginkan untuk bermula?) Petua yang lain adalah berhati-hati dengan cip yang dibuat dengan minyak buah, seperti kelapa atau alpukat. Minyak ini adalah sama atau lebih tinggi dalam kandungan lemak jenuh daripada cip tradisional yang dibuat dengan minyak sayuran.

Superfoods Rhythm

Bare Snack Carrot and Beet Chips, akan datang tidak lama lagi

Rhythm Superfoods Sticks Sticks, Beet Chips and Chips Kale, harga berbeza, Amazon

Terra’s Taro Chips, $ 6.99 untuk satu beg 6-ons, Sasaran

JicaChips, $ 25.21 untuk lapan beg 0.9-auns, Amazon

Cucian Merah Dicuri Potong Kentang Sweet, $ 37.30 untuk dua belas beg 6-ons, Jet

Hardbite Makan Cip Parsnips anda, $ 9.99 untuk satu beg 5.2-auns, Amazon

Trader Joe’s Crunchy Crunchy Okra, $ 10.99 untuk dua beg 1.4-ons, Amazon (juga boleh didapati di kedai Trader Joe)

Cip Terbaik untuk Dips

Pertaruhan terbaik ketika datang ke cip tortilla? Sahabat yang mempunyai 100% bijirin penuh sebagai ramuan pertama mereka. Label yang bercakap dengan standard pengeluaran pertanian, seperti organik USDA, yang mempunyai halo kesihatan, seperti “semula jadi,” tidak semestinya petunjuk kualiti pemakanan. Berhati-hatilah dengan tuntutan alergen, juga, seperti “bebas gluten,” melainkan jika anda alah kepada atau tidak toleran bahan tertentu, tuntutan itu tidak secara keseluruhannya bermakna ia lebih baik untuk anda. Anda juga akan terus mencari makanan ringan yang menggunakan alternatif tepung serat yang lebih tinggi dan yang mempunyai legume, sayuran atau buah sebagai ramuan pertama mereka.

Makanan Snek Julai

Late July Style Restaurant Sea Salt and Lime Tortilla Chips, $ 4.29 untuk satu beg 11-ons, Sasaran

Akhir Julai Blue Corn Cantina Dippers, $ 10,09 untuk satu beg 8-ons, Amazon

Taman ‘Blue Corn Tortilla Chips’ Eatin, $ 3.81 untuk satu beg 8.1-auns, Jet

Flamous Falafel Chips, $ 4.86 untuk satu beg 8-ons, Amazon Fresh

RW Garcia Black Bean and Chips Bawang Putih, $ 55.41 untuk dua belas beg 7-auns, Amazon

Makanan Harus Rasa Baik Olive Tortilla Chips, $ 2.75 untuk satu beg 5.5-auns, Amazon

Tepung Tortoli Tepung Kelapa Asli Kelapa Asli, $ 10.99 untuk satu beg 5.5-auns, Amazon

Terbaik untuk Pencuci mulut

Cip manis boleh membantu membuat lazat – dan kadang-kadang, berkhasiat – pencuci mulut juga! Puncak utama kami adalah orang-orang yang akan memuaskan gigi manis anda dan boleh menggandakan topping lazat pada yoghurt Yunani atau ais krim. Sekiranya anda memanjakan, cari bahan yang mempunyai bahan mudah, atau boleh didapati dalam satu saiz yang boleh membantu anda menahan keinginan untuk menyelesaikan keseluruhan beg besar. Bertujuan menjaga gula serendah mungkin, kurang daripada 6g, dan 200-250 kalori pop.

PopChips

SkinnyPop Sweet Cinnamon Popcorn Puffs, $ 3.29 untuk satu beg 4.2-ons, Sasaran

PopChips Butter Muffin & Chocolate Nutter Puffs, $ 57.51 untuk tujuh puluh dua beg 1-ons, Amazon

Dang Gluten Free Chips Coconut Pasta, Minum Puding, Tidak Mentega, $ 3.99 untuk satu beg 3.17-auns, Amazon

Kuncur Jagung PopCorners, $ 11.27 untuk dua beg 5-ons, Amazon