11 hidangan BBQ yang lazat dan menyenangkan untuk Keempat Julai

Keempat bulan Julai adalah masa yang tepat untuk menendang balik, memanggang grill dan membuat makanan yang enak.

Dari burger dan tulang rusuk untuk daging babi dan rebis yang ditarik, berikut adalah 11 resipi lazat yang boleh anda buat di panggangan untuk pesta Hari Kemerdekaan anda.

Cerah Anderson's Grilled BBQ Chip Pork Chops
Dapatkan Resipi itu

Panggang Chip BBQ Chilled BBQ Anderson

Sunny Anderson

Cip barbeku ditambah sos barbeku sama dengan resipi barbeku muktamad. Di sini, bintang Food Network, Sunny Anderson memancarkan daging babi dalam daging babi, memasak mereka, dengan ringan memasukkannya ke dalam sos barbeku klasik, dan kemudian mengukir mereka dalam kerepek cerek barbeku berperisa.

Asap BBQ Ribs
Dapatkan Resipi itu

Ribut BBQ Asap

Ed Mitchell

Terkenal North Carolina pitmaster Ed Mitchell tahu jalannya di sekitar perokok. Rokok daging babi barbekunya yang asyik sungguh mudah untuk disediakan dan merupakan tender kejatuhan.

Al's BBQ Brisket
Dapatkan Resipi itu

Al’s BBQ Brisket

Al Roker

Gosok rempah dengan campuran rempah kegemaran Al Roker, maka biarkan ia berehat semalaman sebelum memasak. Hasil akhirnya adalah brisket berasas yang berair, yang pastinya akan menjadi punca pencuci mulut.

Tennessee Pulled Pork Sandwiches with BBQ Vinegar Sauce
Dapatkan Resipi itu

Tennessee Pulled Sandwich Pork dengan Sauce BBQ BBQ

Roger Mooking

Untuk pengalaman barbeku Tennessee barbeku yang menarik pengalaman sandwic daging babi, semua yang anda perlukan hanyalah sejenis roti, tumpukan daging dan sosok sos. Ambil sesuatu dengan topping dengan beberapa jeruk, coleslaw, herba atau kentang goreng untuk kegagalan.

BBQ Mini Meatloaf Sliders
Dapatkan Resipi itu

Slider Meatloaf BBQ Mini

Grace Parisi

Sapi, slider yang gemuk adalah makanan jari yang sempurna untuk orang ramai. Buatlah buah pinggang mini terlebih dahulu, potong ke dalam iris, slaid dengan sos barbeku dan masak! Trik ini membolehkan tukang masak untuk menikmati lebih banyak masa melepak dengan tetamu di parti, dan bukannya sentiasa menghidangkan grill.

Cerah's pulled BBQ chicken thighs
Dapatkan Resipi itu

Pinggang ayam BBQ menarik Sunny

Sunny Anderson

Sekiranya panggang penuh dengan burger dan perokok dipenuhi dengan tulang rusuk, kepala ke ketuhar untuk membuat ayam yang ditarik ini. Pile tinggi pada gulung kentang licin dan atas dengan jeruk yang berkilat. Menggunakan ayam daging ayam adalah kunci kerana ia mempunyai lebih banyak rasa daripada daging putih dan alternatif lemak rendah untuk menarik babi.

Buatan sendiri Pulled Pork Sandwich with Coleslaw and BBQ Sauce
Dapatkan Resipi itu

Homemade Pork Sandwich yang Dibeli dengan Coleslaw dan Sos BBQ

Pat Martin

Ditch salad barbeku yang dibeli di kedai dan cambuklah versi buatan sendiri yang mudah dengan hanya enam bahan! Ia lazat pada segala-galanya – dari sandwic babi yang ditarik berair ke ayam panggang dan juga sebagai sos burger.

Baked Barbecue Chicken Wings
Dapatkan Resipi itu

Sayap Ayam Barbeku Baked

Al Roker

Cara mudah untuk memberi makan (dan sila) orang ramai adalah dengan sayap ayam. Sayap ayam Al yang dipanggang dihancurkan dalam hidangan espresso-barbeku yang lazat dari barbeku Franklin Barbecue yang terkenal di Austin. Hidangan parti yang sedia ada ini tidak ada lagi.

Texas Beef Ribs
Dapatkan Resipi itu

Texas Beef Ribs

Roger Mooking

Ini rusuk daging lembu panggang yang lezat mempunyai beberapa manis dan beberapa kepanasan untuk campuran rasa yang sempurna. Mereka digosok dengan campuran rempah mudah hanya enam bahan yang mungkin anda miliki di pantri sekarang.

Al Roker's Barbecue Chicken Sliders
Dapatkan Resipi itu

Al Roker’s Barbecue Chicken Slider

Al Roker

“Ibu saya biasa membuat dan mengemas slider ayam, dan saya mempunyai kenangan manis,” kata Al. “Mereka selalu keluar renyah, dan walaupun kami mengembara bersama mereka, mereka tidak basah.” Malah pemakan yang terpilih pada makan malam Keempat Julai akan menikmati sandwic juicy ini.

Keju-Stuffed Short-Rib Burgers
Dapatkan Resipi itu

Burgers Berpendapatan Bercampur-Beras Keju

Donatella Arpaia

Ini bermain di cheeseburger klasik mempunyai teras licin tersembunyi di tengah. Para tetamu akan berasa gembira untuk menggigit burger mereka dan mendapatkan kejutan yang lazat.

Jawatan ini pada asalnya diterbitkan pada 30 Jun, 2016.