10 burger terbaik di AS, menurut pengkritik makanan utama Amerika

Apabila keinginan daging melanda, beberapa makanan lebih memuaskan daripada burger berair – terutama ketika orang lain memasaknya. Pasti, terdapat banyak resipi burger yang hebat untuk membuat di rumah, tetapi burger terbaik di A.S. dicipta oleh chef restoran yang telah menyempurnakan sandwich semua-Amerika.

Berikut adalah rahsia Bobby Flay untuk membuat burger terbaik yang pernah ada

Ogos.30.201701:09

Oleh kerana terdapat banyak tempat untuk burger di setiap bandar, TODAY Food meminta pengkritik restoran dan editor utama negara untuk menamakan kegemaran mereka. Berikut adalah 10 burger terbaik di A.S., menurut orang yang merasakan mereka untuk hidup.

Terbaik Burgers in the U.S: Pizza Loves Emily, New York
Emily Bolles / Pizza Suka Emily

1. Pizza Suka Emily, Brooklyn, New York

Jangan cuba memerah dengan chef Matthew Hyland Emmy Burger – jika anda cukup bernasib baik untuk mendapatkannya. Menu restoran berbunyi “Selamat, kami menolak penggantian atau pengubahsuaian pada item ini. Ketersediaan terhad per malam.” Kate Krader, editor makanan di Bloomberg Pursuits, adalah seorang penyedap sendiri untuk makanan yang kemas, jadi dia tidak keberatan apa yang dia panggil “pengisian monumental.” Patty daging lembu yang kering akan ditimbun tinggi dengan keju Grafton cheddar yang sudah tua, saus chili Korea dan bawang karamel. “Tetapi apa yang membuatkan burger yang sempurna ini adalah bingkai pretzel,” kata Krader kepada HARI INI. “Ia kenyal dan kukuh dan asin.” Restoran ini juga menawarkan burger dua patty sama dengan keju Amerika di lokasinya di West Village Manhattan.

Terbaik Burgers in the U.S: Chroni's Famous Sandwich , Los Angeles
Kevin J. Miyazaki / PLATE

2. Sandwich Terkenal Chroni, Los Angeles, California

Jonathan Gold, pengkritik restoran untuk Los Angeles Times, adalah seorang peminat besar di chiliburger di tempat ini, yang digambarkannya sebagai “dicat dengan mustard kuning dan dilancarkan dengan cili, beremulsi berminyak beberapa darjah spicier daripada yang lain, kuat, merasa jelas panggang, bertimbun tinggi dengan tomato masak dan ketul kecil salad. ” Emas berkata chiliburger itu adalah “perkara” L.A. sejak tahun 1920-an. Chroni, yang dia sebut sebagai “institusi Eastside” telah berkhidmat sejak tahun 1945.

Terbaik Burgers in the U.S: Au Cheval, Chicago
Kevin J. Miyazaki

3. Au Cheval, Chicago, Illinois

Jangan tertipu oleh menu yang menyenaraikan sandwic rama-rama ini sebagai cheeseburger tunggal. “Dua patties tipis, keju, jeruk dan sos yang halus semua datang bersama-sama untuk membentuk burger yang saya masih kadang-kadang berfikir hampir empat tahun selepas mencubanya,” kata Hillary Reinsberg, ketua editor The Infatuation dan Zagat, memberitahu TODAY Food. Selain citarasa dan teksturnya, dia juga suka cara burger dihidangkan: dengan pisau stik besar yang menonjol dari atas. Lokasi di West Loop Chicago, mempunyai restoran kakak di West Village New York City, tetapi Reinsberg mengakui bahawa burgernya tidak sebegitu baik.

The Party Melt at Better Luck Tomorrow
JENN DUNCAN / Luck Lebih Baik Besok

4. Lebih Baik Luck Besok, Houston, Texas

“Tidak diragukan lagi, chef Parti Cokelat Justin Yu di Houston,” kata editor restoran Jordana Rothman, Food & Wine, kepada TODAY Food. Burger chef yang memenangi anugerah James Beard terdiri daripada patty daging sapi yang dihiasi dengan keju cheddar yang renyah, bawang karamel dan bawang merah yang dicincang tipis. “Rothman juga menyatakan bahawa daging lembu longgar dimasak dalam lemak tinggi, dan burger dihidangkan di antara irisan tebal roti buatan sendiri yang dibuat dengan keju Parmesan.

The Deep End from Pool Burger in Austin
Gabby Phi / Gabby Phi

5. Pool Burger, Austin, Texas

Orang di Austin tidak boleh mendapatkan cukup burger ini yang terletak di dalam treler Airstream 1968 dan mempunyai bar tiki vibe. Rothman berkata bahawa dia “taksub” dengan tempat itu. Terdapat lapan burger pada menu, tetapi pilihan utama Rothman disebut “The Deep End.” Ia adalah burger triple-patty yang dibuat dengan daging Wagyu dan dihiasi dengan keju Swiss, bacon, jalapeños segar dan Dijonise buatan sendiri.

The Dirty Burger from Soho Beach House
Hogsalt Hospitality

6. Cecconi’s, Miami Beach, Florida

Walaupun namanya, di sini “Dirty Burger” dihormati kerana ciri-cirinya yang halus. “Rumput keju Parmesan yang hangus dan hangat memberikannya satu masalah rapuh yang membezakan kontras dengan tepian nipis daging lembu panggang yang sentiasa berair dan ‘sos khas’, Victoria Pesce Elliott, pengkritik makanan di Miami Herald, memberitahu KUASA HARI INI. Burger dibuat untuk ahli-ahli Soho Beach House sahaja, tetapi juga boleh didapati dari 4-7 p.m. di bar restoran Itali di lobi kelab. “Saya menyedari bahawa agak meletakkan batas,” kata Pesce Elliott. “Tetapi ia berbaloi.”

Terbaik Burgers in the U.S: 4505 Burgers & BBQ, San Francisco
4505 Burgers & BBQ

7. 4505 Burgers & BBQ Restaurant, San Francisco, California

Chef Ryan Farr tidak mempunyai nama mewah untuk burger larisnya. Ia hanya dikenali sebagai “Best Damn Grass Fed Cheeseburger” pada menu. Patty perempatfasa dipenuhi dengan salad, bawang, Keju Gruyere dan sos rahsia sebelum ia diletakkan dalam roti sesame-and-scallion. “Ia sentiasa dimasak dengan sederhana yang sangat berair,” kata Hillary Dixler Canavan, editor restoran di Eater. “Ia menjadi tempat tinggal biasa bagi saya, terima kasih tidak sebahagian kecil daripada betapa memuaskannya burger itu.”

Terbaik burgers in the U.S.:The Double Tavern Burger at Little Jack's Tavern in Charleston
Perhatian Anda, Sila!

8. Little Jack’s Tavern, Charleston, South Carolina

Chef Eksekutif John Amato memeliharanya dengan mudah dengan Double Burger Tavern nya: keju Amerika, saos tavern (pada dasarnya sangat berpengalaman mayo) dan roti bijan. Namun, ia adalah pakej yang sempurna, Andrew Knowlton, editor editor Bon Appetit, memberitahu TODAY Food. Dia menamakannya burger terbaik pada tahun 2017, dengan menyatakan bahawa ia boleh diambil dengan satu tangan dan dimakan dalam empat gigitan. Patty sendiri adalah campuran 4-ons chuck and brisket dengan nisbah lemak lemak 25 peratus, 75 peratus.

Terbaik burgers in the U.S.: Pie N'Burger signature burger
Pie N ‘Burger

9. Pie n ‘Burger, Pasadena, California

“Saya percaya bahawa cheeseburger yang dibesarkan dengan selalunya akan menjadi cheeseburger yang anda hormati,” kata Jeff Gordinier, editor makanan dan minuman Esquire, kepada TODAY Food. The Pasadena native tumbuh di jalan dari Pie n ‘Burger. Ahli keluarganya adalah pelanggan yang setia bahawa ibunya, seorang seniman, pernah membuat lukisan kaunter restoran. Gordinier menggambarkan cheeseburger sebagai padat dan berair dengan tang segar yang segar dari sos dan salad segar. “Dari segi tekstur, suhu, rasa dan saiz, segala-galanya mengenai cheeseburger ini sempurna,” katanya kepada KAMI HARI INI.

Terbaik Burgers in the U.S.: The Cozy Inn, Salina, Kansas
Steven Howard

10. The Cozy Inn, Salina, Kansas

Walaupun Gold membuat hidup mengkaji restoran kawasan Los Angeles, mengejutkan burger kegemarannya adalah slider yang hanya terdapat di Kansas Tengah. “Binatang-binatang yang kecil itu kelihatan seperti gagasan platon bawang pada bawang, mereka cukup hebat,” kata Emas. Pengasas Bob Kinkel mulai menggoreng burger “burger bersaiz kecil, berukuran” pada tahun 1922, setahun setelah White Castle dibuka di Wichita. Burgers yang selesa mungkin dianggap slider kerana mereka telah merosakkan kaunter restoran di atas kertas. Pada mulanya, harganya adalah $ .05 per burger. Hari ini, satu Burger Cosy akan menetapkan pelanggan kembali $ 1,19.

Chef Ben Ford menyumbat burger queso blanco-topped

Mei.28.201804:03

Loading...