‘The Loser Terbesar’ Jillian Michaels berkongsi rahsia penurunan berat badan untuk 2014

Dengan Tahun Baru sudah dua minggu di belakang kami, bagaimana anda tetap bermotivasi untuk menurunkan berat badan sambil mengimbangi dengan kerja, anak-anak dan tanggungjawab harian yang lain? Jillian Michaels, jurulatih dan jurulatih kecergasan pada pameran realiti popular “The Loser Terbesar,” menawarkan tip untuk mengekalkan motivasi penurunan berat badan anda sambil memfailkan latihan ke dalam rutin harian anda.

Cari sebab untuk memotivasi diri anda
Anda boleh memotivasi diri anda dengan memberi tumpuan kepada sebab mengapa anda ingin menurunkan berat badan. “Gariskannya, tentukannya, ia boleh menjadi anak-anak anda, ia boleh menjadi percutian pantai,” kata Jillian. Apabila anda memberi tumpuan kepada sebabnya, anda boleh membuat perubahan yang kuat dan hasil yang berkekalan.

Jadikan matlamat anda dapat dicapai dan realistik
Sama ada anda ingin kehilangan banyak berat badan atau menumpahkan 5 pound terakhir, adalah penting untuk menetapkan matlamat yang boleh dilakukan dengan anak-anak, bekerja, dan sebagainya. Jika anda ingin kehilangan sedikit berat, Jillian mengesyorkan mencipta defisit kalori yang lebih kecil sehari dan kehilangan berat badan dalam tempoh masa yang lebih beransur-ansur. Apabila anda mempunyai banyak berat badan untuk kehilangan, 2 paun seminggu sering dicadangkan.

Cuba dengan cepat dan berkesan
“Jika anda tidak mempunyai masa, cara yang anda lakukan akan menjadi kritikal bagi anda untuk mendapatkan keputusan,” kata Jillian. Latihan 30 minit boleh menjadi cepat dan berkesan jika ia membakar lemak sambil menguatkan dan mengukuhkan otot. Jika anda tidak mempunyai masa untuk pergi ke gim kerana kerja, Jillian menyarankan untuk mendapatkan meja berdiri, kerana ia membakar dua kali lebih banyak kalori.