Terkejut oleh Bethenny Frankel? Banyak orang dewasa memakai pakaian kanak-kanak

Pengkritik Bethenny Frankel ambil perhatian: Walaupun kebanyakan ibu tidak cuba memerah baju tidur anak perempuan mereka yang berusia 4 tahun, terdapat banyak wanita (dan lelaki) yang berpaling kepada pakaian anak-anak untuk menyimpan wang dan mencari gaya yang mungkin hilang dari bahagian dewasa kedai serbaneka.

https://www.instagram.com/p/qZFg_HtPED

Frankel telah dibantah dalam talian selepas menyiarkan foto dirinya di Instagram sambil memakai PJs “Hello Kitty” anak perempuannya. Banyak pengulas berasa kagum terhadap tubuhnya yang kurus dan ada yang tertanya-tanya sama ada dia mengalami gangguan makan, sementara yang lain mengatakan dia kelihatan seperti orang bodoh.

Banyak persetubuhan yang langsing dan cerdas mungkin tidak bersetuju. Bagi mereka, gaya dewasa tradisional tidak selalu bekerja atau kos terlalu banyak, jadi pakaian kanak-kanak sering pilihan yang lebih baik.

Channing Hargrove, seorang blogger fesyen berusia 27 tahun di New York City yang menggambarkan dirinya sebagai “super kecil,” kata dia sering di jabatan kanak-kanak.

“Bukan hanya pakaian yang lebih murah … tetapi saya dapati ia lebih baik daripada saya,” Hargrove memberitahu TODAY.com. “Saya mendapati bahawa saya tidak perlu bimbang tentang lengan atau skirt panjang, dan blazer lelaki disusun dengan sempurna dengan bilik yang cukup dalam lengan.”

Pada 4’11 “dan 106 pound, dia memakai saiz kecil 0 atau biasa 00, kedua-duanya sangat sukar untuk datang kecuali jika anda sedang dalam talian, kata Hargrove. Jadi apabila dia melayari kedai kegemarannya, dia akan masuk ke bahagian kanak-kanak untuk melihat apa yang mungkin berlaku di sana. Lebih sering daripada tidak, dia mendapati sesuatu di jabatan lelaki. 

Taylor Quimby, pengeluar Radio New Hampshire Public, secara bebas mengakui dia membeli seluar kanak-kanak untuk menjimatkan wang.

“Seluar tidak bersaiz kecil dengan Iron Man atau Thomas Engine Tank yang diletakkan pada punggung, saya bercakap tentang seluar pendek seluar pendek XL lelaki,” tulis Quimby dalam lajur pada hari Isnin.

Saluran mereka mempunyai saiz pinggang yang sama seperti lelaki kecil tetapi boleh menelan beberapa dolar kurang daripada versi dewasa, katanya.

Kemudian, ada wartawan Chris Faraone, yang baru-baru ini menulis mengenai pertaliannya untuk membeli pakaian Ralph Lauren dalam saiz lelaki untuk alasan yang sama.

“Teruskan. Bersenang-senang. Tetapi mereka menelan kos kira-kira separuh harga saiz dewasa, dan sangat tidak dapat dibezakan, “Faraone menulis di Esquire. Pada 34, dan berdiri 5’10 ” dan berat kira-kira 200 pound, dia berjaya selesa dengan kemeja lelaki dengan baju yang lebih besar, katanya..

Terdapat juga sebuah blog Tumblr, bertajuk ping di Little Boys ‘Section, yang ditujukan untuk menyatukan “penampilan dewasa” dari pakaian kanak-kanak oleh 5’2 “penulis yang” memutuskan untuk melepaskan saiz dewasa sama sekali. “

Sekiranya anda ingin memberi jabatan kanak-kanak itu satu percubaan, anda perlu berhati-hati dengan butiran yang mungkin agak cutesy untuk orang dewasa, Hargrove dinasihatkan.

“Saya tidak mahu kelihatan seperti seorang gadis kecil, jadi saya berhati-hati untuk mengambil perhatian mengenai busur, perhiasannya, atau pinggang elastik yang elok yang akan menjadi tanda ceritakan ping di jabatan kanak-kanak perempuan,” katanya..

“Ia akan mengambil sedikit tekaan untuk memikirkan saiz anda tetapi sebaik sahaja anda melakukannya, ia sangat menarik untuk melihat apa yang anda boleh buat.”

Tidak ada yang boleh memberitahu bahawa Hargrove memakai kepingan kanak-kanak apabila mereka dipasangkan dengan aksesori dewasa yang kuat, katanya.

Ikuti A. Pawlowski di Google+ dan Twitter.

Loading...