Teman wanita saya menghantar selfie kepada lelaki lain – adakah penipuan itu?

Minggu ini, seorang pembaca mengatakan bahawa teman wanitanya tiga tahun menghantar gambar dirinya kepada lelaki lain, sementara yang lain bertanya-tanya apakah dia harus meninggalkan teman lelakinya yang telah memutuskan dia tidak mahu bayi. Pakar hubungan Dr Gilda Carle memotong bunga dengan saran cintanya dalam siri “Terapi 30-terapi” TODAY.com.

Q: Saya dan teman wanita saya telah berada dalam hubungan selama tiga tahun. Kami berada di awal 40-an. Dia menghantar gambar dirinya kepada lelaki lain yang dia katakan hanya kawan. Dua daripada gambar yang saya lihat adalah wajah dan gambar badan. Salah satu gambar telah dihantar kepada saya secara tidak sengaja. Saya tidak pasti apa yang dia hantar.

Salah seorang lelaki berkata dia mahu melakukan hubungan seks dengannya, dan dia memberitahu saya dia hanya bermain. Dia tidak tahu saya wujud.

Adalah baik untuk seorang wanita untuk bersembang dengan kawan-kawan lelaki dalam talian sepanjang masa siang dan malam, menjelaskan bahawa saya tidak perlu tahu siapa dia berbual dengannya? Bukankah ini satu bentuk penipuan? Ini telah menyebabkan saya curiga terhadap apa yang dilakukannya dalam talian. Beliau berkata saya tidak selamat. Tolong beri saya ambil awak tentang ini. – Menuntut Kesetiaan Lembut

Lelaki yang dihormati,

My Gilda-Gram ™ menasihatkan, “Keresahan hubungan mempercepatkan kegagalan.”

Pada tahap ini, kesatuan anda harus menikmati persahabatan yang mendalam dan tenang. Sebaliknya, anda tertanya-tanya sama ada teman wanita bersaing dengan pesaing yang berpotensi untuk perasaan anda.

Adakah wanita anda cuba membuat anda cemburu untuk mendapatkan cadangan perkahwinan? Adakah dia cuba untuk menolak pintu anda? Anda berhak seseorang yang akan berkomunikasi secara langsung dan jujur, bukannya bermain permainan. Selepas tiga tahun, anda masih merasakan keperluan untuk mengingatkan teman wanita, “Ini saya bercakap dengan anda,” seperti Trisha Yearwood menyanyi dalam lagu dengan tajuk yang sama. Dude, saya rasa hubungan anda mempunyai masalah yang lebih besar daripada sama ada okay untuk berbual dengan orang asing dalam talian! Perkongsian kandidat mestilah keutamaan nombor satu anda-dengan mana-mana wanita. -Dr. Gilda

Q: Saya berkahwin dengan seorang lelaki yang pada awalnya memberitahu saya dia boleh pergi sama ada dengan cara untuk mendapatkan bayi. Saya berusia 38 tahun dan dia berusia 46 tahun, tetapi kini dia telah berubah fikirannya, mengatakan bahawa dia tidak mahu mempunyai seorang anak dan tidak mahu tanggungjawab menaikkan umurnya pada usianya. Saya suka dia dan saya bingung sama ada saya perlu kekal atau teruskan. Sehingga sekarang, saya sangat yakin bahawa saya mahu menjadi seorang ibu, tetapi sekarang saya keliru kerana saya menolak 40. Adakah saya akan mencari seorang lelaki yang mahu kanak-kanak? -Baby Mama Mungkin

Mungkin Baby Mama Mungkin,

Adakah anda mahu bayi, atau yang anda mahukan ini bayi lelaki? Terdapat perbezaan yang besar antara kedua-dua. Tiada lelaki yang mahu digunakan sebagai bank sperma. Hakikat bahawa anda mempersoalkan sama ada anda akan “mencari seorang lelaki yang ingin kanak-kanak” mencadangkan ia adalah anak lelaki ke atas lelaki yang anda cari-dan saya tidak akan terkejut jika lelaki anda merasakan ini. Walau bagaimanapun, bunyi seperti anda, juga, merenung keibuan.

Dengan keputusan teman lelaki anda, dan tidak ragu-ragu, nampaknya pilihan yang tidak baik untuk membawa seorang anak ke dunia-dan mungkin membangkitkannya secara benci selama bertahun-tahun yang akan datang. Pertama menyelesaikan siapa yang membuat pengebilan teratas: orang ini atau bayi dengan orang lain. Apa yang akan datang seterusnya akan berlaku. -Dr. Gilda

Mahu Dr. Gilda menjawab soalan hubungan anda? Hantar mereka!

Dr Gilda Carle adalah pakar hubungan dengan bintang-bintang. Beliau adalah profesor emerita, telah menulis 15 buah buku, dan yang terbaru adalah “Jangan Bet atas Pangeran!” – Edisi Kedua. Beliau menyediakan nasihat dan bimbingan melalui Skype, e-mel dan telefon.