Tarikh tiga lelaki sekaligus untuk mencari ‘Cinta dalam 90 Hari’

Mempunyai masa yang sukar berurusan dengan satu lelaki awak berkencan? Ambil beberapa lagi! Dalam buku barunya, “Cinta dalam 90 Hari,” Dr. Diana Kirschner berkata berpacaran berbilang lelaki adalah kunci untuk mencari cinta sejati. Dalam petikan ini, dia berkongsi sebab kaedah ini berfungsi dan garis panduan apa yang harus anda gunakan untuk berjaya.

Bab tiga: Kencan tiga untuk mencari satu
Ketika datang untuk berkencan, Bard mendapatnya betul. Kesederhanaan adalah kunci. Ia membuat anda tidak bergerak terlalu pantas atau terlalu perlahan apabila anda mengenali lelaki baru dan apa yang mereka bawa ke meja anda. Dan cara paling ampuh untuk mencapai kesederhanaan adalah dengan menggunakan Program Kencan Tiga.

Program Tiga adalah bertentangan dengan legenda bandar “peraturan tiga kali”, yang menentukan bahawa anda harus memutuskan pada tarikh ketiga jika seorang lelaki berpotensi menjadi Satu dan melakukan hubungan seks atau kehilangan dia selama-lamanya. Pada program temu janji ini, anda mengelakkan keputusan tertekan dan selepasnya: Flame-Out yang biasanya membunuh hubungan. Sebaliknya anda bertarikh tiga lelaki pada masa yang sama tanpa bersetubuh dengan mana-mana daripada mereka. Dengan tidak melihat seorang lelaki terlalu kerap, anda akan melihat orang-orang yang benar-benar masuk ke dalam anda dan siapa yang akan menjalani kursus ini. Tambahan pula, anda keluar dari penjara Corak Kencan Deadly dan manuver lebih mahir dalam dunia dating. Dengan mengikuti program ini, anda membina harga diri anda dan mencari lelaki yang lebih memuaskan.

Walaupun idea mencari, kurang berkilat, tiga lelaki mungkin terdengar mencabar – jika tidak benar-benar mustahil! – pada ketika ini, saya akan memberi jaminan kepada anda: Ia tidak akan sebaik sahaja anda mula menggunakan semua alat yang anda akan pelajari dalam Program ini.

Mengapa ia berfungsi
Terdapat sebab-sebab biologi yang kukuh mengapa Program Kencan Tiga Batu!

Pertama sekali, ia membantu anda mengelakkan kesilapan nombor satu yang dibuat oleh wanita tunggal: kecanduan ketagihan terhadap seorang lelaki baru yang kononnya “Satu,” yang kini anda kenali sebagai Kencan Deadly Flame-Out Corak. Seperti Helen Fisher, ahli antropologi terkenal, menerangkan dalam buku yang menariknya, Why We Love, cinta romantis adalah ketagihan sebenar. Ia seperti menembak kokain atau heroin, yang bermaksud sebab sering keluar dari tingkap. Apabila kita “jatuh cinta,” otak kita membuat sejumlah besar dopamin dan norepinefrin, yang juga berlaku apabila anda mengambil kelajuan! Bahan kimia otak ini mencipta keadaan teruja, terhibur, dan terfokus yang membolehkan kita mempunyai tarikh lapan jam dan teringat setiap detail tentang apa yang dilakukan oleh hottie baru kami. Bahan kimia seperti kelajuan ini juga boleh memacu tahap testosteron kita, yang meningkatkan keinginan seksual.

Kedua, apabila kita jatuh cinta, tahap serotonin jatuh dan menyerupai tahap yang terdapat pada orang yang mengalami gangguan obsesif-kompulsif. Oleh itu, kita cenderung mengejek, fantasize, dan terobsesi tentang teman lelaki baru kita (seperti dadah). Cinta baru dalam pemikiran kita sepanjang hari dan dalam impian kita pada waktu malam. Otak anda berkata, Fokus kepadanya, fokus pada dia, fokus pada dia.

Sebaik sahaja proses ini membawa anda, anda menjadi seperti penagih koki craving. Anda kehilangan sentuhan dengan realiti, hanya melihat positif di hottie itu. Anda kehilangan kawalan diri. Sebaliknya anda terkunci pada sasaran, fi – panas dan bersedia untuk melakukan perkara yang keterlaluan, kadang-kadang perkara yang merosakkan diri sendiri, apa sahaja yang diperlukan untuk bersamanya. Satu pandangan, satu perkataan manis, adalah semua yang diperlukan. Walaupun anda tidak tahu mengenainya. Walaupun ia bukan untuk kepentingan terbaik anda. Dan semasa anda terus meluangkan masa bersama, intensi ketagihan. Seperti yang ditulis Homer, anda menjadi mangsa untuk “panas Cinta, tergesa-gesa yang mengalir dari Longing, bisikan kekasih, tidak dapat ditahan – ajaib untuk membuat orang yang paling sihat menjadi marah.”

Sekiranya anda bergerak terlalu cepat ke dalam rasa cinta yang mendalam, anda meletakkan diri anda berisiko untuk menarik diri sekiranya lelaki ini menolak anda. Kemudian tanpa tidur, menangis jagas, lebih-atau kurang makan, fikiran yang obsesif dan menyinggung, semua kekacauan dengan kimia otak anda lebih jauh lagi.

Program Ketiga Tiga melindungi anda terhadap semua bahaya kecanduan cinta ini. Pada program ini, anda akan melihat hottie baru kurang kerap dan mempunyai pengukuran yang akan datang bersama-sama. Anda akan berkemungkinan kurang terkunci kepadanya dengan tumpuan tunggal yang membuat anda berisiko. Dengan cara ini, anda elakkan diri dengan fisiologi dan emosi secara terancam jika ternyata dia pemain atau yang salah untuk anda.

Program Tiga juga menghalang anda daripada melakukan seks sebelum waktunya. Mengapa ini begitu penting? Biologi mudah. Apabila anda bersetubuh dengan seseorang, badan anda memacu tahap oxytocin semasa tindakan seksual dan selepas anda meninggalkan tempat kejadian. Oxytocin, yang telah dipanggil hudud, ikatan, atau hormon cenderung dan berkawan, mewujudkan lampiran biologi yang kuat. Ini bermakna bahawa tubuh anda mungkin secara automatik memulakan proses lampiran dengan hampir siapa saja yang anda tidur, sama ada anda mahu berada dalam hubungan dengan dia! Tambah kimia itu kepada mana-mana lonjakan dopamine dan anda sedang menunggu teks, e-mel, atau panggilan telefonnya dengan sabar. Melompat ke tempat tidur terlalu lama bermakna anda membuka diri kepada kegelisahan, ketergantungan, dan sejenis keintiman pseudo yang hampir selalu menyerang. Kemudian, tertangkap dalam sup kimia dopamin dan oxytocin, anda mungkin akan kehilangan diri sendiri.

Satu lagi faedah dari Program ini adalah bahawa pasangan berbilang lelaki biasanya mendapat jus lelaki yang mengalir. Sesetengah lelaki (terutamanya pencapaian) berwayar untuk bersaing dan menang dalam permainan pacaran, jadi daya saing membangkitkan mereka. Apabila ganjarannya (anda) tidak mudah diperoleh, otaknya akan mengepam lebih banyak dopamin kimia raptur. Ekspektasi dopamine yang ekstensif merasakan perasaannya disapu oleh cinta. Seperti yang dikatakan seorang penyelidik cinta, “Mereka yang ingin mencetuskan percintaan dalam kekasih akan mungkin dengan kreatifnya mewujudkan beberapa misteri, halangan dan ketidakpastian dalam hubungan.” Apabila anda berada di Program Kencan Tiga, anda tidak perlu palsu kualiti ini tidak tersedia; program ini secara automatik menyelesaikan keadaan yang diingini ini. Sebagai salah satu Cinta saya dalam 90 pelajar mendapati, “Sekarang saya tidak perlu berpura-pura. Saya sukar untuk mendapatkannya. ”

Dating tiga lelaki membantu menjelaskan apa yang anda mahu dan memerlukan seorang lelaki, kerana anda boleh dengan mudah dan membandingkan dengan serta-merta. Contohnya, ketika hari Jumaat menggeledah dan “Sean” murah dan menyedihkan, hari Sabtu dengan “Randy” akan lebih jelas memperlihatkan sifat pemberiannya. Apabila anda berasal dari tanah yang banyak, anda boleh memberi diri anda banyak kemungkinan dan bukan sekadar satu.

Program Tiga kali bertarikh adalah mencabar, tetapi ia benar-benar memberi kuasa. Ia membolehkan anda menjadi berpandangan jauh dan mengawasi hadiah anda: hubungan yang berpanjangan dan memuaskan yang tepat untuk anda. Ia membantu anda mengakhiri Corak Kencan Mati Anda, membebaskan anda daripada “peraturan tiga tarikh” dan membuat anda dilindungi dari semua senario yang direka untuk memecahkan hati anda. Sudah tentu, terdapat halangan untuk mewujudkan Program Tiga, tetapi saya telah membantu ribuan wanita melakukan ini, dan anda juga boleh melakukannya! Berikut adalah semua rahsia untuk membantu anda memulakan Program Tiga.

                                ***

Ia tidak begitu sukar kerana ia kelihatan. Drew, seorang eksekutif tunggal yang berumur empat puluh dua tahun dengan isu berat, adalah penawar tertinggi di lelongan amal di mana sesi bimbingan dengan saya makan tengah hari adalah hadiah. Inilah yang dia e-mel kepada saya kira-kira setahun kemudian:

Saya terutamanya berfikir titik “dating tiga lelaki sekaligus” adalah lucu pada pertama, tetapi kemudian anda tahu … ia bekerja. Walaupun kadang-kadang saya tahu ada lelaki yang tidak akan menjadi cintaku dalam hidup saya, ia masih menjadi lencongan kerana terlibat dengan lelaki lain terlalu cepat sebelum saya tahu ia adalah perkara yang betul. Saya fikir ini adalah nasihat yang terbaik dan telah lulus kepada beberapa kawan saya. Musim panas lalu, saya menyertai eHarmony dan akhirnya bertemu dengan seorang lelaki yang sangat baik, walaupun pada awalnya tidak semestinya apa yang saya fikir saya cari. Kami bersama-sama hebat, mempunyai banyak kesamaan, dan ia adalah hubungan yang paling matang dan sihat yang saya fikir saya pernah masuk. Kami bertunang sejak Oktober lalu semasa bercuti di Florence. Dia mencadangkan di hadapan Fountain of Neptune di Piazza della Signoria. Kami merancang perkahwinan untuk bulan Jun di Martine’s Vineyard.

Menghilangkan pemikiran bau
Untuk mengendalikan program ini, anda mesti mengurangkan perbincangan diri negatif. Saya terlalu gemuk, terlalu tua, terlalu malu, saya mempunyai banyak selulit – blah blah blah. Kebanyakan wanita juga membawa pembicaraan diri negatif berdasarkan kekurangan. Pemikiran bau seperti ini memaksa mereka untuk merebut apa yang mereka ada. Mereka fikir, saya mungkin juga melompat kerana tidak ada lelaki yang baik di luar sana, Terdapat terlalu ramai wanita dan terlalu sedikit lelaki! atau saya perlu menggantung kepadanya kerana saya perlu mengambil apa sahaja yang boleh saya dapat! dan lain-lain yang menyedihkan, pemikiran mengalahkan diri sendiri. Berjanji kepada Program Kencan Tiga menghilangkan pemikiran ini yang bau.

Tidak ada yang seperti mempunyai tiga lelaki yang berminat untuk meningkatkan harga diri anda. Berada di Program ini membantu anda mengamalkan jenis dialog batin yang cintakan diri sendiri yang merupakan kunci penting untuk mewujudkan hubungan cinta yang berlangsung.

Begini bagaimana Joan, seorang Realtor berusia tiga puluh dua tahun yang muncul dari pernikahan kosong setahun sebelum dia memulakan kursus, menerangkan kerja Program:

Ia telah menakutkan sehingga kini tiga lelaki kerana saya tidak pernah bertarikh banyak orang pada satu masa. Tetapi ia membantu saya untuk terus tidak melekat pada siapa yang saya fikir adalah “orang itu.” Dan dengan begitu banyak perhatian, ia adalah pelik, tetapi saya baru mula merasakan, “Saya berhak mendapat penderitaan. Saya berbaloi untuk lelaki berpakaian di sana dan bekerja untuk saya. ”

Menjadi selektif
Semasa anda menggunakan dua laman temu janji dalam talian serta rangkaian sosial untuk bertemu dengan banyak lelaki, anda akan mula menyusun dan memilih lelaki untuk diri sendiri berdasarkan apa yang anda mahu dan perlukan. Ia seperti melihat dan mewawancarai banyak syarikat yang berlainan untuk melihat apakah pekerjaan yang sesuai untuk anda. Ini kadang-kadang membawa isu kesetiaan dan rasa bersalah yang perlu dilakukan. Ingatlah: anda hanya menghidupkan jadual. Ramai lelaki telah berada dalam peranan ini selama bertahun-tahun; mereka telah mengikuti tradisi patriarka untuk berkahwin lebih daripada seorang wanita pada satu masa. Dalam erti kata lain, mereka melakukan sorting dan memilih.

Tidak lagi. Apabila anda mula berkencan dengan tiga lelaki sekaligus, anda mengalihkan keseimbangan kuasa untuk menjadi lebih saksama. Bermula sekarang, ambil pendirian untuk diri sendiri, pendirian yang mengatakan anda layak menjadi rakan kongsi yang hebat. Luangkan masa anda, pelajari apa yang mungkin dalam hubungan, dan mula memainkan peranan aktif dalam memilih siapa yang anda sertai. Jangan tunggu untuk dipilih. Sekarang, dengan semua kemungkinan dalam talian dan kemungkinan, anda mempunyai banyak lelaki yang mencapai jangkauan lengan; anda mempunyai keupayaan untuk memilih dan memilih sendiri.

Baik. Mari kita turun ke program yang baik.

1. Gunakan ujian tiga soalan dud / stud
Gunakan ujian di bawah untuk menentukan sama ada seorang lelaki bernilai dimasukkan ke Program Kencan Anda Tiga. Ketiga-tiga soalan ini memisahkan DUD (Dude Unworkable Dude) dari STUD (Serius Terri, Dude yang Dikurniakan Sejati) dan menyingkirkan orang-orang yang sakit hati atau tidak suka cinta. Tiada lelaki yang sempurna. Tetapi anda boleh mencari seorang lelaki yang hebat yang sanggup berkembang menjadi STUD yang hampir sempurna!

Apabila anda bertemu dengan seseorang, tanya diri anda soalan-soalan berikut.

Adakah lelaki ini:

I. Crazy Mengenai Saya? (Program Tiga Contender = Ya pada sekurang-kurangnya 4 daripada di bawah)

 • Tidak sabar untuk melihat saya
 • Tidak keberatan untuk meninggalkan saya
 • Berminat dengan saya dan hidup saya
 • Mahu membantu
 • Adalah bersifat fasih dan fasih
 • Ingin bercinta dengan saya
 • Kisah seperti saya sangat istimewa; tidak benar-benar mahu tarikh yang lain
 • Bersedia untuk menggantung di sana kerana saya bekerja Program Tiga

II. Bersedia untuk Berkembang? (Program Tiga Contender = Ya pada sekurang-kurangnya 2 di bawah)

 • Mengambil cadangan atau nasihat
 • Adakah diri sendiri berubah
 • Adakah bersedia pergi ke terapi atau latihan hidup
 • Mengambil kursus pertumbuhan
 • Berdoa atau berdoa
 • Adakah atau berada dalam program 12 langkah atau kumpulan lelaki

III. Memenuhi Asas-asas? (Program Tiga Contender = Ya pada sekurang-kurangnya 4 daripada di bawah)

 • Adalah seorang lelaki yang baik – dipercayai, memberitahu kebenaran, peduli terhadap orang lain
 • Mahu hubungan sebenar dan komited
 • Bersedia untuk mempunyai anak jika saya mahu mereka
 • Adakah berjaya – mempunyai pendapatan yang baik
 • Adakah ahli agama saya
 • Tidak dalam hubungan dengan orang lain
 • Datang dari keluarga asal yang stabil
 • Adalah wajar secara geografi

Anda akan membaca lebih lanjut tentang kriteria ini dalam bab berikutnya, tetapi untuk sekarang saya ingin anda hanya mendapatkan gambaran keseluruhan mengenai tiga soalan kritikal ini. Seorang lelaki telah memenuhi piawaian dalam setiap kategori sehingga kini anda secara berterusan. Memilih dari kumpulan lelaki ini akan menjimatkan banyak masa yang sia-sia dengan lelaki yang tidak masuk ke dalam kamu, orang jahat yang mengkhianati kamu, atau orang narcissists yang menyalahkan kamu untuk sebarang masalah. Dengan menggunakan pemeriksaan DUD / STUD, anda mempunyai hubungan cinta yang kukuh dan tahan lama. Ini bermakna pasangan anda adalah kawan terbaik anda, tetapi dengan seks yang hebat.

Saya tahu, saya tahu – anda juga tidak boleh mendapatkan seorang lelaki yang baik sehingga kini. Ya, anda boleh, dan anda akan. Program Tiga akan membawa anda ke sana.

2. Jangan lulus yang bukan jenis anda
Sekiranya seorang lelaki melepasi ujian tiga soalan, berikan dia peluang yang sebenar, walaupun dia botak, kecil, kecil, atau tidak begitu menarik. Malah, anda mahu tarikh dengan jenis. Walaupun anda tidak tersentuh oleh orang pada tarikh pertama, ingatlah untuk tetap terbuka. Jika dia lulus ujian DUD / STUDI, pergi sekurang-kurangnya satu saat atau kedua. Anda tidak boleh tahu apa rahsia rahsia disembunyikan dalam seseorang hanya dengan bertemu dengannya sekali.

Anda perlu membiarkan pasangan berpotensi terbuka dan menunjukkan kepada pihak yang berbeza. Sekiranya ada hubungan dengan orang ini sama sekali, berikan peluang lain. Walaupun anda merasa tidak ada kimia. Kimia boleh berlaku dalam sekejap.

Ingat, anda memecahkan Corak Kencan Deadly anda, yang telah membawa anda tertarik kepada orang-orang yang tidak sesuai untuk anda. Cinta hampir selalu datang dalam pakej kejutan; kebanyakan orang tidak berakhir dengan jenis orang yang mereka bayangkan untuk diri mereka sendiri. Wanita yang menghidap artis kelaparan berkahwin dengan seorang peguam yang kaya dan botak. Salah seorang pelajar saya yang sangat mengasyikkan dengan George Clooney yang panas kelihatan sama-sama kemudian membuat permata perkahwinan dengan seorang lelaki yang ringkas dan ringkas yang menjadi juara dan daya penyembuhan alam semula jadi dalam hidupnya.

3. Gunakan teknik-teknik terbuka (Pembukaan Kemungkinan Latihan Sekarang) dengan lelaki yang bukan jenis anda
Sekiranya seorang lelaki melepasi Ujian DUD / STUDI – dia seolah-olah gila tentang awak, sanggup bertumbuh, dan lelaki yang baik – menggunakan teknik OPEN saya untuk melihat apa yang ada di sana. Pertama, fikirkan dia sebagai hadiah yang dibungkus dalam kotak bersarang. Semasa anda berinteraksi dengannya, anda melepaskan masa kini dan menemui lebih banyak perkara tentang beliau yang mungkin indah dan kimia dan hubungan yang mengagumkan!

Cuba gunakan satu atau dua afikasi ini sebelum setiap tarikh: Saya bersenang-senang dengan lelaki ini. Saya melihat kemungkinan tersembunyi di (namanya). Lelaki ini adalah hadiah untuk keseronokan saya. Lebih banyak akan diturunkan tentang orang ini. Saya mendedahkan dan menikmati aspek-aspek indah lelaki ini. Saya tentukan kimia dengan (namanya). Lelaki ini adalah hottie! (Nama-Nya) menghidupkan saya!

Kedua, pergi pada tarikh yang menarik, novel, dan dapatkan pam adrenalin. Ini menyerupai kimia otak cinta yang cepat. Pergi ke sebuah roller coaster di taman hiburan, memanjat batu di gim anda, mengambil perjalanan helikopter, cuba mengembara di atas jejak yang tinggi, berliku-liku atau windsur fi ng, buru-buru untuk menangkap matahari terbenam di pantai, menjerit sendiri bodoh di bola sepak permainan atau litar perlumbaan. Kajian menunjukkan bahawa orang yang secara emosional terangsang, sama ada dengan kegembiraan, ketakutan, atau perasaan apa-apa, jatuh cinta dengan lebih mudah. Sebagai dua penyelidik cinta pernah menulis, “Adrenalin menjadikan hati menjadi semakin fonder.”

Ketiga, lihat dia dalam elemennya. Rancang tarikh bermain ski, persembahan band rock, acara mencicipi wain, atau apa sahaja yang dia cemerlang. Anda akan menangkap sisi dia yang anda tidak pernah dilihat sebelum ini. Kuasa peribadi dan karisma akan berada di ketinggian mereka dan hanya boleh membuka banyak perasaan yang berair.

Keempat, untuk membuka kimia, cubalah mengubah diri anda terlebih dahulu. Pergi pada tarikh memakai pakaian dalam paling seksi di bawah pakaian anda. Tangkaplah dia, dapatkan sentuhan yang kuat, berbisik di telinganya, dan mungkin menciumnya. Sekiranya dia tiba-tiba datang dengan beberapa gerakan bergetar, manis dan bergetar, “percubaan kimia” anda mungkin menjadi kejayaan yang berkilauan!

Dikutip dari “Cinta dalam 90 Hari” oleh Diana Kirschner. Hakcipta (c) 2009, dicetak semula dengan kebenaran daripada Kumpulan Buku Hachette.