Sukarelawan bertindak balas dalam nombor rekod untuk topi merah bersatu kecil untuk bayi

Bayi merentasi negara ini memakai topi merah kecil untuk Hari Merah Negara, berkat pengilat dan pengusung dengan hati yang besar!

Selepas TODAY menerbitkan sebuah artikel pada bulan November yang menyoroti Persatuan Jantung Amerika dan Yayasan Jantung Kanak-kanak yang menyeru para sukarelawan untuk mencipta bonet lucu untuk bayi yang dilahirkan pada bulan Februari, yang ditetapkan sebagai American Heart Month, projek ini menyaksikan peningkatan besar dalam sumbangan topi.

Ini topi merah kecil mempunyai tujuan khas

Nov.16.201700:51

Sukarelawan menghasilkan lebih daripada 213,000 topi untuk berkongsi dengan 880 hospital di seluruh negara, atau lebih daripada dua kali ganda topi yang dikumpulkan tahun lepas, jurucakap Persatuan Jantung Amerika Alexson Calahan memberitahu HARI INI. “Ia telah meningkatkan program kami dengan ketara,” katanya. “Sungguh mengagumkan untuk melihat kemurahan hati para pengusaha begitu banyak.”

Projek itu, yang dikenali sebagai “Topi Little, Big Hearts,” membantu menyebarkan kesedaran mengenai cacat jantung kongenital – yang menjejaskan 40,000 bayi yang dilahirkan di negara ini setiap tahun, menurut Pusat Kawalan dan Pencegahan Penyakit – dan penyakit jantung.

kotak of red caps knitted for babies by volunteers
Ini hanyalah beberapa kotak topi merah yang sukar dikaji atau direkut untuk projek itu. Secara keseluruhan, mereka mencipta lebih daripada 213,000 topi untuk berkongsi dengan 880 hospital di seluruh negara.Persatuan Jantung Amerika Syarikat

Bulan ini, aksesori comel diserahkan kepada bayi di hospital-hospital di seluruh negara.

Beberapa sukarelawan Persatuan Jantung Amerika yang terlibat dengan projek ini mempunyai pengalaman pertama dengan cacat jantung kongenital.

“Ketika berusia 28 tahun dan hamil dengan anak pertama saya, saya didiagnosis dengan sindrom Wolff Parkinson White, keadaan jantung saya dilahirkan,” kata Jill Barr, puan semasa Iowa. “Sejak itu, kesihatan jantung saya dan keluarga saya menjadi keutamaan, dan saya berbesar hati untuk membantu meningkatkan kesedaran melalui Big Hat Big Hat.”

Ramai babies born in February are receiving red caps as part of the “Little Hats, Big Hearts” project, which draws attention to heart disease.
Hospital Kanak-kanak Advokat Courtesy

Penganjur tidak lagi menerima topi di kebanyakan lokasi kerana memerlukan sedikit masa untuk memproses, membasuh dan membungkus bonet, tetapi mereka menggalakkan anda untuk melawat laman web projek untuk mengetahui lebih lanjut, menyumbangkan benang dan menyumbang tahun depan. Anda akan menemui maklumat hubungan, termasuk corak topi untuk praemia atau bayi jangka panjang.

“Topi Little, Big Hearts” bermula pada 2014 di Chicago dan dengan cepat berkembang di seluruh negara. Melihat hasil yang lucu, ia tidak sukar difahami sebabnya!

Ikuti A. Pawlowski di Facebook, Instagram dan Twitter.