Smartwatches terbaik untuk membeli pada tahun 2018 menurut Laporan Pengguna

Dari muzik streaming untuk membuat panggilan telefon, kumpulan terbaru smartwatches lebih banyak daripada kaunter langkah.

Dengan keupayaan kedua-dua pelacak dan telefon pintar kecergasan, jam tangan ini terus membuat percikan di pasaran. Tetapi, ia boleh menjadi sukar untuk menentukan model mana yang terbaik untuk anda.

Bagaimana untuk membeli smartwatch yang betul yang memenuhi keperluan anda

Ogos.29.201803:11

Laporan Pengguna membuat carian mudah dengan pilihan mereka untuk smartwatches terbaik pada 2018. Mereka berkongsi petua mengenai jenis yang paling sesuai untuk gaya hidup anda, sama ada anda mencari smartwatch oleh Samsung, smartwatch untuk telefon Android, smartwatch untuk kecergasan, atau hanya smartwatch yang mudah dibaca.

Fitbit Versa, $ 200, Walmart

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Fitbit Versa

$ 200Walmart

Juga terdapat di Target, Nordstrom dan Best Buy.

Jika anda sudah bersenam, Fitbit Versa adalah pilihan terbaik anda. “Ia ditujukan kepada peminat kecergasan, menyediakan latihan peribadi untuk melatih anda melalui setiap langkah,” menurut Laporan Pengguna. Anda juga boleh menyimpan lebih daripada 300 lagu pada menonton atau aliran muzik melalui aplikasi Pandora untuk mendorong anda melalui sesi peluh seterusnya.

Samsung Galaxy Watch, $ 330, Walmart

Samsung Galaxy Watch

$ 330B & H Photo

Juga terdapat di B & H Photo dan Best Buy.

Smartwatch Samsung ini adalah model terbaru di pasaran. Ia dikeluarkan pada hari Jumaat, dan sementara Laporan Pengguna belum dapat menjalankan ujian jangka panjang, mereka berkata, “Ini mempunyai fungsi aplikasi yang hebat dan merupakan perkara yang paling dekat dengan jam tangan Apple untuk pengguna Android.” Tambahan pula, anda boleh membuat pembelian menggunakan Samsung Pay pada jam tangan.

Apple Watch Series 3, $ 329, Walmart

Siri Watch Apple 3

$ 329Walmart

Juga terdapat di Amazon dan Apple.

“Apple Watch baru dengan selular membolehkan anda meninggalkan iPhone anda di belakang dan tidak bimbang tentang kehilangan panggilan,” menurut Laporan Pengguna. Ini juga boleh menjadi nilai yang hebat. Harga untuk jam tangan Siri 3 sudah mula jatuh di sesetengah tapak kerana syarikat itu dijangka keluar dengan menonton baru pada bulan September.

Garmin Forerunner 654 Music, $ 432, Amazon

Garmin Forerunner 645 Music

$ 432Amazon

Juga terdapat di Target dan Best Buy.

“Garmin mendapat markah tertinggi untuk pembacaan paparan LCD warna 1.3 inci di kedua-dua cahaya terang dan terang,” menurut Laporan Pengguna. Ia juga mempunyai hayat bateri selama tujuh hari, paling lama mana-mana smartwatches dipaparkan. Model ini diambil oleh Garmin pada peranti yang berfokus pada muzik, dengan ruang penyimpanan yang mencukupi sehingga 500 lagu dan keupayaan untuk menyalurkan ke fon kepala secara wayarles. Untuk memuat naik muzik, bagaimanapun, anda perlu menyambung jam tangan ke komputer menggunakan kabel pengecasan yang disertakan.

Untuk lebih memilih Laporan Pengguna, baca:

  • Pelindung matahari terbaik
  • Penghalau nyamuk terbaik
  • Pembuat kopi yang terbaik