Rombongan orang asing menemui wanita yang gemuk di Dairy Queen

Orang asing sedang berkumpul di sekitar seorang wanita yang menyiarkan mesej video tentang bagaimana dia gemuk di luar seorang Dairy Queen di Illinois.

Dalam video Facebook virus, Shauna Arocho menjelaskan bahawa dia dan suaminya pergi ke Dairy Queen di Springfield pada hari Isnin untuk “Hari Cone Percuma.” Arocho berkata dia menjalani diet yang rutin dan rutin senaman dan telah kehilangan 40 pound sejak Januari, tetapi itu hari, dia mahu merawat dirinya sendiri.

“Saya memutuskan untuk duduk di luar kerana ia benar-benar hangat hari ini walaupun tidak begitu cerah, dan ketika saya duduk di sana menikmati kerucut es krim saya, kereta yang penuh dengan lelaki berhenti di tengah-tengah jalan yang sibuk, jadi mereka boleh melancarkan tetingkap mereka dan berkata, ‘Makan es krim itu, lemak BITCH,’ “kata Arocho dalam video.

“Dan saya tidak faham apa yang orang turunkan dari orang lain,” katanya. “Anda tidak tahu mengenai kehidupan atau keadaan saya.”

Arocho, 27, memberitahu HARI INI bahawa dia sering menjadi sasaran kenyataan kejam mengenai berat badannya, tetapi ini sangat menyakitkan hati.

BERKAITAN: Lemak yang malu semasa mengandung? Wanita ini bertarung melawan pengganggu

“Saya sangat terguncang,” katanya. “Saya teruskan kepalanya. Saya takut untuk melihat kerana saya fikir orang lain akan merasakan saya. “

“Suami saya masih dalam,” katanya. “Dia keluar dan saya mula menangis. Saya berlari ke kereta dan mungkin menangis selama 20 minit. “

Shauna Arocho, Dairy Queen
Shauna Arocho, yang bercakap selepas dia malu-malu di luar seorang Dairy Queen di Springfield, Illinois.Diberkati oleh Shauna Arocho

Sejak dia menyiarkan video pada hari Isnin, ia telah dilihat hampir 11 juta kali.

Sekarang Arocho sedang dibombardir dengan mesej yang berbeza: dari para pesalah yang berterima kasih kepada dia kerana kejujurannya dan rahmatnya dalam keadaan kejam.

“Terima kasih kerana cukup kuat untuk berkongsi,” tulis seorang wanita. “Tinggal di padang, sukar, tapi awak telah memberi inspirasi kepada saya.”

BERKAITAN: Saya merasa malu di Facebook, tetapi sekarang saya mendapat ketawa yang terakhir

“Pegang kepala awak tinggi, perempuan,” kata seorang lagi. “Seperti yang anda lihat ada satu orang yang baik dan layak di dunia yang menyokong anda, jangan biarkan mereka yang tidak selamat membawa anda ke bawah, mereka yang memerlukan kasihan kami, bukan awak.”

Arocho memanggil semua jawapan “luar biasa.”

“Saya tidak boleh percaya berapa banyak sokongan yang ada,” katanya.

Dia berkongsi kisahnya dengan harapan bahawa ia akan sampai kepada orang lain yang telah melalui situasi yang sama, dan juga membiarkan pembuli beliau tahu bahawa apa yang mereka lakukan adalah salah.

Dalam video tersebut, dia mempersoalkan mengapa lelaki itu berteriak kepadanya. “Apa yang awak keluar daripadanya?” Dia bertanya. “Apa yang menggembirakan bagi anda untuk membuat keseronokan orang lain?”

“Saya tidak mempunyai dendam terhadap mereka,” katanya kepada HARI INI. “Saya berdoa untuk mereka, dan saya berharap mereka melihat (video) dan melihat apa kerosakan yang boleh mereka lakukan dengan kata-kata mereka.”

Arocho kini berkongsi resipi yang sihat dan kemas kini penurunan berat badan supaya rakan barunya dapat mengikuti perjalanannya. Dia teruja untuk semua sokongan. “Saya tidak dapat menyatakan betapa banyak kata-kata anda pada saya,” katanya di Facebook.