Pelakon ‘Star Wars’ Daisy Ridley kepada pelaut badan: ‘Saya tidak akan memohon maaf’

Daisy Ridley memainkan Rey, seorang heroin yang kuat dan yakin, dalam “Star Wars: The Awakens Force.” Dan ternyata, dia cukup kuat dan yakin dalam kehidupan sebenar juga.

Kekuatan itu terbukti baru-baru ini apabila dia mengambil seorang pengkritik yang mengusik badan di Instagram.

88th Annual Academy Awards - Arrivals
HOLLYWOOD, CA – FEBRUARI 28: Pelakon Daisy Ridley menghadiri Anugerah Akademi Tahunan ke-88 di Hollywood & Highland Center pada 28 Februari 2016 di Hollywood, California. (Foto oleh Kevork Djansezian / Getty Images)Getty Images

Pengguna mencatatkan imej dalam Ridley bersama-sama dengan gelembung pemikiran yang dibaca, “Saya tidak boleh mempercayai jangkaan yang tidak realistik yang saya tentukan untuk gadis-gadis muda, siapa yang membuang saya?

Pelakon Inggeris berusia 23 tahun itu mengambil pengecualian, terutama pada baris terakhir.

“Wanita sejati adalah semua bentuk dan ukuran, semua etnik, semua peringkat berani, mempunyai keluarga, tidak mempunyai keluarga,” tulisnya di pos ke akaun Instagram sendiri. “Saya seorang wanita sejati seperti wanita lain di dunia ini.”

Daisy Ridley stars as Rey and John Boyega stars as Finn in Walt Disney Pictures' Star Wars: The Force Awakens (2015)
Bintang Daisy Ridley sebagai bintang Rey dan John Boyega sebagai Finn di Star Wars ‘Walt Disney Pictures: Pasukan Awakens (2015)

Gambar Walt Disney

Kedua-dua jawatan telah dihapuskan. Dalam mesej susulan yang kuat, Ridley menjelaskan bahawa dia mengambil respons pertama kerana dia tidak mahu “orang miskin” mengganggu: “Seluruh jawatan saya tentang menjadi baik kepada satu sama lain, maka tolonglah!”

LEBIH: Lihat 8 respons sempurna kepada selebriti badan

Daripada mencontohi badan, Ridley memilih untuk merebut sentimen keseluruhannya.

https://www.instagram.com/p/BCvzkLGlE4L

“Lebih menyakitkan untuk terus mencampakkan wanita lain daripada menjadi seorang wanita, BE seorang watak, BE siapa pun yang anda mahu,” katanya. “Saya hanya seorang gadis biasa yang biasa dalam keadaan luar biasa, seperti Rey. Saya tidak akan memohon maaf kerana saya melihat apa yang saya katakan dan bagaimana saya menjalani hidup saya kerana apa yang berlaku di dalam adalah lebih penting lagi dan saya berusaha versi terbaik saya sendiri, walaupun saya tersandung sepanjang jalan. “

LEBIH: Kim Kardashian menulis karangan kuat: ‘Saya diberi kuasa oleh tubuh saya’

https://www.instagram.com/p/BCtEhb3FEyF

Dia membuat kesimpulan dengan menyatakan bahawa jika sesiapa mempunyai masalah dengan versi terbaiknya sendiri, mereka boleh (dan mungkin perlu) menyimpannya kepada diri mereka sendiri.

“Ingat ungkapan itu, jika anda tidak mempunyai apa-apa yang baik untuk mengatakan, jangan katakan apa-apa,” tambahnya. “Kebaikan tidak akan menyembuhkan dunia semua keganasannya tetapi ia adalah tempat yang baik untuk bermula.”

‘Star Wars: Episode VIII’ ditangguhkan oleh Disney selama 7 bulan

Januari.11.201600:49

Ikut Ree Hines di Twitter.