Pasangan yang bertemu di gim, kehilangan hampir £ 600 digabungkan, mengikat simpulan

Selepas sekolah menengah, Ronnie Brower berasa tertekan. Dia tertanya-tanya apa yang dilakukannya dalam hidupnya dan beralih kepada dadah, alkohol dan makanan untuk menenangkan emosinya. Apabila masa berlalu, dia perlahan-lahan meletakkan berat badan dan akhirnya mencapai 675 paun pada tahun 2013. Apabila dia pergi ke doktor, dia mengetahui sesuatu yang mengejutkan: Jika dia tidak menurunkan berat badan, dia mungkin mati.

“Itu benar-benar memukul saya,” pemandu bas di Syracuse, New York, memberitahu TODAY.

Tetapi dia tidak mengendahkannya selama beberapa hari sehingga seorang kawan mencadangkan bahawa Brower bercakap dengan sepupunya, Nick Murphy, yang merupakan jurulatih. Selepas terhenti sedikit lagi, Brower menghampiri.

“Saya agak gementar bertemu dengannya, dia sangat besar. Lengannya lebih besar dari seluruh tubuh saya, “kata Brower, 32.

Pasangan ini kehilangan hampir 600 pound – dan sekarang mereka sudah berkahwin

Jun.05.201700:56

Tetapi Murphy menggalakkan Brower dan datang dengan rancangan penurunan berat badan. Pada mulanya, Brower hanya boleh bekerja di rumah. Beliau hanya akan berdiri dan duduk di kerusi, menggunakan basikal lengan, lakukan beberapa lengan menaikkan dengan berat dan cuba duduk-up.

Selepas 100 hari, Brower merasa selesa untuk gim. Dia juga memulakan diet ketogenik, diet rendah karbohidrat, lemak tinggi, protein sederhana dan diet berfokuskan sayur-sayuran. Dia berharap dapat mencapai £ 250.

Pasangan loses almost 600lbs
Selepas seorang doktor memberitahu Ronnie Brower, yang £ 675, bahawa jika dia tidak menurunkan berat badan dia boleh mati, Brower akhirnya mula bekerja dan makan makanan yang sihat. Dia menurun 458 pound dalam 23 bulan. Kesopanan Ronnie Brower

Apabila Brower pertama kali mula kehilangan berat badan, dia tidak pasti berapa banyak dia hilang kerana dia terlalu berat untuk skala. Dia pergi ke syarikat trak pamannya di mana dia tahu dia kehilangan 30 pound pada minggu pertama. Tetapi itu kebanyakannya berat air dan dia tidak lama lagi belajar menjatuhkan pound dari bingkai 6 kakinya tidak selalu mudah.

Apa yang sebenarnya ingin kehilangan 100 paun

07.07.201701:01

“Saya akan mendapat sedikit kecewa,” katanya. “Beberapa minggu saya tidak akan kehilangan apa-apa berat badan. Beberapa minggu saya kehilangan 20 pound. “

Dia mula berkongsi perjalanan berat badannya di halaman Facebook dan pada awal 2015, dia menerima mesej daripada seorang wanita bernama Andrea. Dia juga kehilangan berat badan dan bekerja dengan isteri Murphy, Jill.

“Andrea berkata dia berbangga dengan saya dan kerja yang baik,” kata Brower.

Pasangan loses almost 600lbs
Apabila Andrea Brower pergi bercuti dia merasa tidak selesa dalam pakaian mandinya. Itulah apabila dia tahu dia terpaksa menurunkan berat badan, akhirnya jatuh sebanyak 120 paun. Kesopanan Andrea Brower

Dia menjawab dengan menyendiri, terima kasih juga.

“Ia agak lumpuh,” katanya sambil ketawa.

Tetapi Andrea, tidak membiarkannya menghentikannya. Dia memanggilnya lagi dan kali ini dia bercakap dengannya.

Pada masa itu, Andrea menghantar mesej Brower, dia kira-kira lapan bulan ke dalam perjalanan berat badan sendiri dan telah menumpahkan sekitar 75 paun. Apabila dia mula bekerja dengan Jill, dia menimbang £ 250 pada 5 kaki 4 inci. Dia berharap dapat mencapai £ 130. Tetapi seperti Brower, dia bergelut pada mulanya.

“Ia sangat sukar kerana saya begitu berat,” katanya. “Saya malu bahawa saya seorang gadis besar dan pergi ke gym.”

Ketika Andrea seorang anak lelaki yang tipis, ketika dia berada di kelas delapan ia mulai mendapat berat badan, tetapi seperti Brower, dia benar-benar memperoleh setelah sekolah menengah.

“Saya makan hanya dahsyat. Hanya makan makanan dan jadi saya juga akan makan jika apa-apa akan berlaku dalam hidup. Sekiranya sesuatu yang hebat berlaku, saya akan makan. Jika sesuatu yang buruk berlaku saya akan makan, “kata pendandan rambut berusia 25 tahun itu.

Pasangan loses almost 600lbs
Andrea mula mengikuti penurunan berat badan Ronnie dalam talian dan mula berbual dengannya. Mereka mempunyai begitu banyak perkara yang sama, termasuk menumpahkan beratus-ratus pound untuk mengubah kesihatan mereka.Bersabarlah para Penyelam

Selepas pergi bercuti dan merasa sangat tidak selesa dalam saman mandinya, Andrea memutuskan untuk menurunkan berat badan. Dia mempunyai kad perniagaan untuk pelatihnya, Jill, selama enam bulan sebelum akhirnya dia merasa cukup berani untuk memanggil pada tahun 2014.

Itulah ketika dia mula bekerja dan mengikuti diet ketogenic juga. Apabila dia mula-mula melihat Brower di gym dia segera berminat.

“Kami hanya mula bercakap. Jujur, dari sana ia berakhir dengan. Saya tidak mahu bunyi klise tetapi ia adalah cinta pada pandangan pertama, “katanya. “Kami mempunyai banyak persamaan.”

Apabila hubungan itu berkembang, kedua-dua terus menuju matlamat penurunan berat badan mereka. Andrea kehilangan 120 pound dan Brower turun 458, jumlah kerugian sebanyak 578 pound. Pasangan itu telah mengekalkannya selama setahun setengah dan masih bekerja dan memasak makanan sihat bersama-sama.

Pada 13 Mei, pasangan itu mengambil hubungan mereka dengan peringkat seterusnya dan berkahwin.

“Perkahwinan itu fenomenal. Saya menangis ketika dia turun di lorong, “kata Brower.

Selepas bonding over their mutual weight loss, the Browers realized that they had so much and common and they made each other happy. They married in May.
Setelah mengikat berat badan bersama mereka, Browers menyedari bahawa mereka mempunyai banyak dan biasa dan mereka saling gembira. Mereka berkahwin pada bulan Mei.Mahasuci David Marino Photography

Andrea bersetuju.

“Ia luar biasa,” katanya.

Mereka pergi ke Mexico untuk berbulan madu mereka dan kembali ke Syracuse untuk meneruskan kehidupan sihat mereka bersama. Mereka memberikan tip untuk orang lain yang berharap dapat menurunkan berat badan.

1. Cari sesuatu yang memberi inspirasi untuk memberi motivasi kepada anda.

Apabila ia terasa berat di gym atau nombor pada skala tidak bergerak, Andrea memberi tumpuan kepada mantra yang membuatnya termotivasi.

“Ada beberapa hari menjelang akhir di mana saya seperti ‘saya sudah selesai’ dan saya masih ingat bahawa saya mempunyai matlamat yang perlu saya capai,” katanya..

2. Mempunyai seseorang yang bertanggungjawab terhadap anda.

Walaupun Browers mempunyai jurulatih yang memfokuskan mereka, mereka juga menggalakkan satu sama lain.

“Kami memegang tanggungjawab masing-masing. Dan kita saling mengenali antara satu sama lain. Beliau telah melalui perkara yang sama yang telah saya lalui, “kata Brower.

Pasangan loses almost 600lbs
Pasangan itu kehilangan berat badan dengan mengikut diet ketogenik dan menikmati memasak makanan sihat bersama-sama.Kesopanan Andrea Brower

3. Buatlah keutamaan kesihatan anda!

Apabila pasangan itu menjadi serius, mereka bercakap tentang harapan dan matlamat mereka. Dan semasa perbualan ini, Brower menegaskan bahawa kerja keluar akan sentiasa menjadi bahagian penting dalam hidupnya.

“Saya perlu berusaha bersungguh-sungguh untuk saya, dia, dan perkahwinan kami,” katanya.

Tidak menghairankan, Andrea bersetuju.

Untuk lebih banyak cerita yang memberi inspirasi, lihat halaman Perjalanan Berat Badan saya.

BERKAITAN:

5 langkah yang membantu ibu ini kehilangan £ 171 dalam setahun

Pencipta ‘Pencuri Terbesar’ menawarkan ‘Kebenaran Lemak Besar’ untuk menjaga berat badan