Pakar pemakanan memilih 5 Pinterest papan untuk inspirasi diet anda ‘

Sama ada anda melakukan perjalanan untuk bekerja, berjalan ke kedai runcit atau memilih anak-anak, sukar untuk mengikuti diet dan tujuan kecergasan anda sambil terus berjalan. Mitzi Dulan, ahli pemakanan Kansas City, berkata Pinterest boleh berfungsi sebagai pelatih peribadi mudah alih.

“Apa yang hebat ialah anda boleh berada di kedai runcit dan mencari resipi di Pinterest untuk mencari bahan-bahan yang anda perlukan,” kata Dulan, pengarang The Diet Pinterest: Cara Pin Way Anda Nipis, memberitahu HARI INI. “Atau, anda boleh melakukan perjalanan untuk kerja dan tarik senaman yang hebat … anda sudah mahu mencuba.”

Pinterest, laman media sosial yang membolehkan anda “pin” dan mengatur apa sahaja yang anda suka, boleh membantu anda mencari idea-idea baru mengenai latihan penurunan berat badan dan resipi yang sihat. Tetapi seperti laman media sosial yang lain, anda perlu mengetahui tentang kredibiliti apa yang anda baca.

“Pinterest terbakar kerana ia sangat visual, tetapi anda juga perlu membaca kata-kata dan siapa yang menulisnya,” kata Bonnie Taub-Dix, papan RD Pinterest mungkin mendapat perhatian kerana ia termasuk gambar-gambar menarik dari angka langsing atau hidangan yang lazat , tetapi ini tidak bermakna mereka datang dari sumber yang berpengetahuan, katanya.

Apabila anda mencari papan Pinterest berat badan untuk diikuti, Dulan mencadangkan mencari mereka yang dihoskan oleh orang yang mempunyai latar belakang pendidikan dalam nutrisi dan kecergasan atau majalah kesihatan teratas.

Apakah papan yang paling berkesan yang boleh anda ikuti untuk menurunkan berat badan? Dulan mencadangkan mereka yang memberikan “inspirasi dan motivasi untuk membangunkan tabiat yang sihat dan menurunkan berat badan dengan memakan makanan yang bersih dan melakukan latihan latihan intensiti tinggi.”

5 papan kesihatan untuk memulakan anda

1. Makan Mingguan dari Bean Green Lean:

Apakah pakar pemakanan yang dimakan setiap hari? Lindsay Livingston, R.D. dan blogger hidup sihat, memulakan lembaga ini untuk memberi gambaran tentang apa yang dia makan dan memberi idea untuk orang merancang makanan mereka untuk sepanjang minggu.

2. Latihan daripada BodyRock TV / TheDailyHiit.com:

BodyRockTV/The DailyHiit.com Pinterest board
BodyRockTV / The DailyHiit.comPinterest / Hari ini

Tidak perlu pergi ke gym. Sama ada matlamat anda adalah untuk meratakan abs anda, mengetatkan kaki anda atau bekerja badan anda, lembaga ini memberi tumpuan kepada latihan yang boleh anda lakukan di rumah dari latihan jarak intensiti tinggi TheDailyHiit.

3. Kebanyakan Pinned Posts dari Fit Bottomed Girls

FatBottomGirls on Pinterest
FatBottomGirlsPinterest / Hari ini

Siaran ini dari blog fitness Fit Bottomed Girl mempunyai pengikutnya dengan penuh semangat. Lihat “Cara Membakar 100 Kalori dalam 50 Cara Suka,” “25 Lagu Latihan Terbaik EVER” dan “Bagaimana Membuat Ais Krim Protein Anda Sendiri.”

4. Pencuci mulut yang sihat dari ChooseMyPlate.gov:

MyPlate: Healthier Desserts Pinterest board
MyPlate: Pencuci mulut yang lebih sihatPinterest / Hari ini

Dari bijirin gandum dan yogurt coklat pie Yunani ke terapung strawberi-tembikai dan pop yogurt beku, anda boleh memuaskan gigi manis anda sambil mengekalkan kesihatan anda dengan cadangan-cadangan ini dari Pusat Dasar Pemakanan dan Promosi.

5. Salad dan Veggies dari Makan Berat:

Salad and Veggies: Serious Eats Pinterest board
Salad dan Veggies: Makan yang BeratPinterest / Hari ini

Makan lebih banyak sayuran dan benar-benar menikmatinya dengan lebih daripada 80 idea salad dari Makan Serius, diuji oleh kolumnis resipi, chef dan penulis buku masakan.