Oprah Winfrey 5 cara untuk diet untuk mengurangkan berat badan

Apabila Oprah Winfrey mengumumkan perkongsian dan keputusannya untuk melabur dalam Weight Watchers, syarikat itu menyaksikan kenaikan 20 peratus dalam saham. Dia sejak kehilangan £ 26 – semuanya terus menerus (menelan) makan roti.

Malam tadi pada panggilan Web secara eksklusif untuk ahli-ahli Berat Badan, yang berusia 62 tahun mendedahkan beberapa helah terbaik untuk terus berada di landasan yang kebanyakannya bermula dengan membuat perubahan gaya hidup mudah.

BERKAITAN: Oprah memperkenalkan perubahan berat badannya

1. Pergi dengan makanan laut sekerap mungkin.

“Makanan laut adalah kawan anda!” kata Winfrey. Semasa lawatan baru ke Australia, dia mendapati ikan kegemarannya yang baru: barramundi. Juga dikenali sebagai bass laut Asia, ikan lestari boleh agak sukar untuk ditemui pada masa di A.S., jadi dia sering memilih untuk cod.

Dia juga seorang peminat bass laut Chile dan salmon tetapi tidak mempunyai mereka sekerap yang dia digunakan kerana mereka ikan berlemak yang mempunyai nilai mata yang lebih tinggi pada program ini. Epiphany makanan laut terbesarnya: Dia hanya mendapati bahawa 77 udang besar (ya, 77 buah udang) hanya enam mata dalam program ini (yang bersamaan dengan kira-kira 3/8 paun salmon liar).

2. Puaskan keinginan anda untuk makanan ringan yang enak dan renyah dengan sayur-sayuran ini.

“Saya suka jicama kerana anda mendapat masalah,” katanya. Selalunya diabaikan di pasaran, sayur-sayuran akar yang besar dan bulbous ini mempunyai kulit coklat nipis yang tidak boleh dimakan yang mungkin membuatnya kelihatan tidak menarik.

BERKAITAN: ‘Mesej harapan’: Bolehkah Penunjuk Berat Oprah membantu kita mengurangkan berat badan?

Tetapi mengupasnya kembali dan daging yang berair mempunyai rasa manis, manis dan kenyal. Jika anda seperti Winfrey dan mendapati bahawa beg kerepek rangup boleh menjadi makanan yang mencetuskan untuk makan berlebihan, jicama adalah pilihan pengganti yang hebat.

3. Membuat rasa labu spaghetti lebih seperti spageti sebenar.

Mari kita jadi nyata. Ia sendiri, spageti spaset mungkin menyerupai spageti. Tetapi jujur, tidak benar-benar rasanya seperti atau mempunyai mulut manis dan memuaskan al dente pasta.

BERKAITAN: Oprah bercakap perjuangan dalam iklan Watch Weight baru: ‘Bukan hanya tentang berat’

Makanan yang benar, Winfrey mendapat ini dan menambah kira-kira 3/8 cawan (atau dua mata bernilai) mi nyata untuk penyelesaian yang berubah-ubah permainan.

4. Rahsia untuk membuat bunga kol garam sama baiknya dengan kentang tumbuk.

Daripada kentang tumbuk tradisional, Winfrey memilih untuk mash kol kerana ia mempunyai nilai mata yang lebih rendah. Tetapi apabila dia mempunyai enam hingga lapan tetamu untuk makan malam, Winfrey memegang seluruh kepala kembang kol dan menambah hanya satu kentang.

Tambahan mudah ini menambahkan begitu banyak tekstur kaya dan berkrim yang tetamunya tidak menyedari bahawa mereka makan kebanyakannya kembang kol.

5. Minum lebih banyak air!

Winfrey diakui “tidak suka air” walaupun dia tahu dia harus mempunyai lebih banyak lagi. Dia cuba menghirup air buahan (dia tidak masuk ke dalamnya) dan kini cuba menipu dirinya untuk minum lebih banyak dengan menambah halia dan sedikit vanili ke H20 – tetapi tidak begitu bersemangat.

BERKAITAN: Kajian menawarkan lebih banyak bukti bahawa air minuman boleh membantu mengurangkan kalori

Pernah di jalan raya untuk memperbaiki diri, ini adalah satu halangan yang dia masih berusaha untuk membantu dia mendapatkan matlamat berat badannya.

Oprah menunjukkan penurunan berat badan pada penutup majalah terbaru O

Mac.11.201602:51