Memecahkan kod lelaki: Peraturan lelaki

Dalam usaha untuk menyelesaikan salah satu misteri besar alam semesta, orang baik Reddit baru-baru ini mengambil sedikit masa untuk membincangkan aspek yang paling penting dalam “Kod Guy.”

“Kod Guy” merujuk kepada kod peraturan dan peraturan yang mana seorang lelaki menjalani hidupnya. Peraturan ini boleh semudah seperti protokol untuk mengambil bir terakhir di dalam peti sejuk, kepada selok-belok yang rumit untuk memeriksakan bekas teman (Ketetapan: tidak pernah).

Walaupun beberapa “peraturan” ini mestilah dipraktikkan, jelas ada yang agak gila, tidak logik atau bahkan bisu. Ambil mereka dengan sebutir garam.

“Lelaki Reddit: Apakah beberapa” kod lelaki “perkara yang mungkin tidak diketahui oleh gadis-gadis?”

1.) smoothisfast22

Sekiranya ada sesuatu yang boleh dilakukan dengan melemparkannya atau melemparkannya, kita akan melakukan itu dan tidak membawanya ke sampah atau sampah, dan lain-lain..

2.) lovableMisogynist

Jika kita mengatakan sesuatu dan anda menafsirkannya dua cara, dan salah satu daripada cara itu menjejaskan anda, kami bermaksud yang lain.

3.) theshazam

Dalam keadaan apa-apa boleh seorang gadis memesan salad kemudian membuat googley mata di steak lazat saya dan mengadu apabila saya tidak berkongsi. JOEY TIDAK MENAMBAH MAKANAN!

4.) trell959

Jangan tenggelam rakan anda untuk gadis anda. Biarkan mereka tahu anda akan berkunjung dengan teman wanita anda, jangan buat berbohong cerai hanya supaya anda boleh pergi bersama dengannya.

5.) TwixSnickers

Lelaki keinginan perlu dihormati. Kebanyakan masa lebih daripada cinta. Ini benar sama ada secara peribadi atau keluar dengan rakan-rakan. Anda mungkin suka dia mati tetapi jika anda terus meremehkannya, dia akan hilang.

6.) steampunkIcarus

Walaupun boleh diterima untuk melakukan hubungan seks dengan seorang wanita yang rakan anda lakukan (eskimo bersaudara), adalah menjijikkan untuk melakukan hubungan seks dengan sesiapa rakan baik anda mempunyai / mempunyai hubungan sebenar dengan.

7.) 360walkaway

Barisan ke bilik mandi lelaki tidak semestinya selagi bilik mandi wanita kerana tiada bercakap dibenarkan di bilik mandi lelaki.

8.) BrozoTheClown

Jika anda sedang dalam perbualan di mana kanak-kanak perempuan bercakap tentang salah seorang rakan anda, tidak rapat, dan anda tahu dia suka salah seorang daripada mereka atau salah seorang kawannya, anda menggugurkan “bom yang baik” pada asasnya secara halus menyebut perkara yang baik tentang dirinya dalam cara bukan bromance.

9.) IO_you_new_socks

Setiap orang tahu The Nod ™ -Up untuk pengiktirafan, turun untuk dihormati.

10.) KungPowChicken

Sekiranya saya tidak menggembirakan anda, kami tidak benar-benar kawan.

11.) 0mni42

Berikut adalah satu yang saya pelajari dari Reddit: jika seorang gadis memberikan anda nombornya, bacalah kembali kepadanya dengan satu digit yang salah. Jika dia membetulkan awak, itu bermakna dia sebenarnya berminat. Jika dia tidak, dia hanya memberi anda nombor untuk menyingkirkan anda (dan nombor itu mungkin palsu).

12.) TalksLikeAGenteman

Anjakan kening dan sepintas lalu ke sisi boleh mendapatkan lebih banyak maklumat merujuk kepada rakan dalam beberapa saat daripada mungkin dalam beberapa minit bercakap.

13.) WhendidIgethere

Biasanya orang cuba untuk tidak melibatkan orang lain dalam menyelesaikan masalah melainkan mereka tidak dapat memikirkannya sendiri. Oleh itu, apabila seorang lelaki datang kepada anda dengan masalah, ia dianggap sebagai penghormatan untuk membantu lelaki itu menyelesaikan masalah itu. (Kecuali jika ia agak jelas bahawa lelaki itu tidak mencuba di tempat pertama, maka dia hanya malas) Jika kedua-dua kawan baik biasanya orang yang meminta bantuan adalah kod-terikat untuk membuat keseronokan dude pertama kerana tidak mampu melakukannya sendiri.

14.) addsomecremefraiche

Sekiranya anda melihat bro keluar dengan teman wanita / isterinya dan sedih, anda memberinya ikatan pemahaman kerana ini akan memberi jaminan kepadanya bahawa ada orang lain di luar sana yang tahu sakitnya. 
            [-] ActionManNZ
            Syukurlah untuk kerusi kekasih di kebanyakan kedai pakaian.

15.) Red7332

Setiap beg dibawa dari kereta IN ONE TRIP! Di tangan anda. Tiada seorang penabung oren yang bodoh. 1 beg atau 100, anda bukan seorang lelaki melainkan jika anda mempunyai tangan anda, beg gantung, dan pantas berjalan dan berkata “Pegang pintu! Pindah!” 

Adakah beberapa peraturan yang bagus? Anda bertaruh. Adakah sebahagian daripada mereka bodoh? Sudah tentu. Tetapi anda tidak boleh menyalahkan orang ramai, kerana selepas semua:

DudefromMississippi: Lelaki tidak mencipta kod. Kod itu mencipta lelaki. 

Mempunyai “Kod Guy” anda sendiri? Beri tahu kami di dalam komen.

Drew DiSabatino adalah Penulis Viral untuk iVillage yang hidup dengan kodnya. Ikuti dia di Twitter dan Google+.

Satu versi cerita ini mula-mula muncul di iVillage.