Max the Roomba Cat mengambil gigitan dari Shark Week

Minggu Shark akan berakhir, meninggalkan kita dengan banyak yang perlu diingat dari tahun ke-26 institusi TV tahunan ini … kebanyakannya tidak disiarkan di Discovery Channel. 

Terdapat jerung kereta bawah tanah yang menunggang kereta api New York City N. Terdapat tindak balas terhadap Megalodon yang cukup-jahang, yang telah pupus selama lebih daripada 2.5 juta tahun, tetapi bagaimanapun dilemparkan dalam Discovery “dokumentari” seolah-olah ia masih berenang di laut yang tinggi.

Tetapi bintang terbesar Shark Minggu ini bukanlah hiu. Ia kucing – kucing yang memakai pakaian hiu, menunggang Roomba, mengejar itik.

Youtube
Hari ini

Jika anda tidak melihat video di YouTube, anda telah melihatnya di Facebook, atau anda telah melihat GIF: Max the Roomba kucing duduk di pembersih vakum robot dan mengejar bebek di sekitar dapur sambil berpakaian seperti elektrik- jerung biru. Sharky pit bull, juga dalam drag-drag, menyertai itik dan kucing pada kira-kira 1:17. Mereka bergaul.

Dalam video sebelumnya, Max memakai sepasang sayap rama kostum. Juga di lantai, sidekick Sharky mengimbangi keluarga anak ayam di belakangnya sambil memakai kostum itik kuning kenari.  

Salah satu daripada ini mungkin mencetuskan sedikit minat walaupun di kalangan skeptik yang keras kepala, lama dibosankan oleh kecurigaan haiwan peliharaan di YouTube. Tetapi, bagi Max the Roomba Cat, bintang virus baru-baru ini YouTube, ini hanya “perkara biasa, setiap hari,” Helen Arnold, 33, dari Houston, Texas, dan pemilik Max memberitahu NBC News, 

Max, yang berumur 12 tahun, menjadi hit YouTube selepas “Kucing Dalam Kostum Shark A Mengejar A Bebek Semasa Menunggang A Roomba” menjadi virus tidak lama selepas ia diposkan pada November 2012. Jadi dia membuat kemunculan semula untuk Shark Week 2013 dengan satu siri video baru yang telah sentiasa mengambil pandangan dan maklum balas. 

Arnold, yang merupakan TexasGirly1979 di YouTube, menyiarkan enam video Cat-Shark baru minggu ini, termasuk “#SharkCat dan Sexy Silky Chick,” “Grumpy Cat adalah Everywhere,” “SHARK CAT WEEK oleh Max-Arthur the Roomba driver Shark-CAT, “” SharkCat membersihkan dapur! ” dan “Night Attack # SharkCat Attacks.” Sama sekali, mereka telah dilihat hampir 3.5 juta kali. 

Hubungan cinta Max dengan Roomba bermula sesaat setelah ia dibungkus di rumah Arnold pada bulan Disember 2008. “Dia menatapnya di bilik mandi dan menaikinya pada hari yang sama,” kata Arnold. “Sudah lima tahun [dan] setiap kali ia berada di sana dan dia mahu menunggang.”

Lihat what we mean?
Lihat apa yang kita maksudkan?Hari ini

Jika Max mempunyai masa untuk berlatih, ia menunjukkan. Tidak seperti yang lain, kucing Internet sloppier yang hampir tidak boleh tinggal di Roombas mereka, pelayaran Max seperti pro. 

The Roomba bukan hanya hujung Max sahaja. Dia duduk di bilik mandi Arnold dengan beratnya, walaupun mereka tidak pergi ke mana-mana. Dia duduk di mesin basuh pinggan mangkuk. Kadang-kadang dia duduk di Sharky lembu pit. 

Beberapa video menunjukkan Max the Roomba kucing memukul Sharky, kadang-kadang semasa Roomba-casting, tetapi lembu pit lembut adalah yang benar-benar menetapkan nada di sekitar rumah. 

Apabila Sharky pit bull berusia enam bulan, Arnold mendapat sampah anak ayam. “Sharky benar-benar pelindung, dan naluri ibu keluar [walaupun] dia seorang lelaki,” kata Arnold. Sejak itu, dia cuba untuk menyuap anak ayam, kelinci, seekor guinea babi, dan jarang sekali melepaskan peluang untuk berpelukan dengan Max. 

Ia mungkin juga. Koleksi haiwan peliharaan Arnold kini termasuk “itik, angsa, ayam, ayam, satu kelinci, dan beberapa anak ayam bayi,” yang sering berkongsi masa layar dengan Sharky dan Max, The Shark-Cat. 

Nidhi Subbaraman menulis mengenai teknologi dan sains. Ikuti dia di Facebook, Twitter dan Google+.