Kirstie Alley bercakap mengenai penurunan berat badan 50 pound: ‘Kali ini ia berbeza’

Selama bertahun-tahun, Kirstie Alley telah bergelut dengan berat badannya, dan dia tidak pernah terlepas dari berkongsi perjuangan dengan peminatnya. Tetapi sekarang, selepas satu siri up dan down awam, pelakon pasti dia mendapati rahsia kejayaan.

Resolusinya untuk 2014 adalah untuk menurunkan £ 30, dan dia telah memenuhinya dan banyak lagi. Semasa lawatan ke hari Isnin ke TODAY, dia mendedahkan bahawa dia berbunyi pada tahun 2015 yang lebih ringan 50 kilogram.

“Saya kehilangannya pada Jenny Craig,” katanya kepada Matt Lauer.

Berkaitan: Kurangkan 10 paun bulan ini dengan pelan makan TODAY yang mudah

Alley adalah jurucakap berbayar untuk syarikat penurunan berat badan, dan ini bukan kali pertama dia berjaya menumpahkan pound pada program itu. Tetapi pada masa lalu, berat badan sentiasa kembali.

April lalu, Alley memberitahu Lauer, “Saya mempunyai masa yang mudah untuk mendapatkan berat badan, dan saya sebenarnya mempunyai masa yang mudah kehilangan berat badan.”

Gambar: Kirstie Alley
Pelakon tidak pernah menjauhkan diri daripada berkongsi up dan down di mana beratnya prihatin.Hari ini

Bahagian yang sukar, tentu saja, adalah mematikannya.

Baca lebih lanjut: Kirstie Alley tweet bahawa dia ‘3 lemurs’ lebih ringan

Pada hari Isnin, dia menyatakan, “Kali ini ia berbeza, matlamat saya adalah menjaga dan mengekalkan ini sepanjang hidup saya …. Saya rasa saya telah menaklukinya sekarang, saya agak keras kepala. dadah, saya mengambil masa untuk berhenti, berhenti, berhenti – dan kemudian ia selesai dan saya rasa seperti itu berlaku untuk saya [dengan berat saya sekarang]. “

Tonton: Kirstie Alley mendedahkan resolusi asal: ‘Saya mempunyai matlamat untuk kehilangan £ 30’

Gambar: Kirstie Alley and Matt Lauer
Hari ini

Jadi, menuju ke tahun baru dan merasa yakin berat badannya berada di belakangnya, Alley mempunyai resolusi baru dalam fikiran, yang melibatkan kurang berfikir tentang tubuhnya dan lebih banyak tentang orang lain – atau ketika dia meletakkannya: “Kirstie ingin memangku pada 2015. “

Ikut Ree Hines di Google +.