Kevin Smith mendedahkan bahawa dia kini kehilangan lebih daripada 40 paun, serangan selepas jantung

Kevin Smith berusia 47 tahun – dan berat badan terendah sejak dia seorang penuntut sekolah tinggi.

Pengarah filem seperti “Clerks” dan “Dogma” telah menurun hampir 50 kilogram sejak dia mengalami serangan jantung pada bulan Februari, panggilan bangun yang menghantarnya terlebih dahulu ke diet kentang goreng … tetapi kemudian ke dalam senjata yang lebih selamat Pemerhati Berat.

Dia mengecil banyak berat badannya kepada Pemerhati Berat, atau “WW” ketika dia memanggilnya, dalam catatan Instagram terbarunya (amaran: beberapa bahasa busuk dalam kapsyen):

Hari ini, saya turun sebanyak 43 paun! Hanya 7 kilogram lagi sehingga saya menumpahkan 50 Doktor saya memberitahu saya supaya kehilangan serangan jantung! Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada #pennjillette (bahagian yang lebih tinggi daripada @pennandtellerlive) untuk bukunya #presto, @raycronise untuk permulaan semua kentang untuk perjalanan saya, dan @ weightwatchers untuk memudahkan kehilangan sedikit lagi sambil mengekalkan penurunan berat badan! Ini # peluncur kini pada orang dewasa yang sangat tipis sejak saya menamatkan sekolah menengah! Dan sementara saya mungkin kelihatan lebih baik, saya MEREKA sial hebat! Ia akan mengambil masa beberapa minggu, tetapi saya sudah bersedia untuk kehilangan 7 pound terakhir! Dan apabila saya mencapai matlamat saya, saya akan memberitahu anda di mana saya mula … #KevinSmith #weightwatchers #freestyleeffect #weightlossjourney (* Orang yang mengikuti rancangan WW boleh menjangkakan kehilangan 1-2 lbs / minggu.)

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kevin Smith (@thatkevinsmith) pada

“This #wwambassador kini pada orang dewasa yang sangat tipis sejak saya menamatkan sekolah menengah!” dia menulis dalam kapsyen.

Ia jauh dari Smith 10 tahun yang lalu; pengarah menyiarkan gambar sebelum dan selepas dirinya pada bulan April, dan perubahan itu mengagumkan:

Dude sama, hari yang berbeza. Pic di sebelah kiri, adalah dari hampir 10 tahun yang lalu, di premis Zack & Miri. Pic di sebelah kanan adalah minit yang lalu. Saya berada di Manhattan semalam – sebuah bandar yang legenda untuk pelbagai pilihan makanan dan makan yang menakjubkan, di mana anda boleh makan di sini setiap malam sepanjang hidup anda dan tidak perlu makan di restoran yang sama dua kali. Ia adalah tanah makanan yang mulia makanan … tapi saya sedang diet. Jadi walaupun mereka berkhidmat seperti kek buttercream yang menakjubkan di acara @amc_tv saya pergi ke malam tadi, saya tidak memanjakan diri. Dan pada masa yang lain saya harus merenung makanan yang lama saya akan terhirup, saya akan melihat kedua-dua gambar saya di kawalan dan saya di bawah kawalan. Ia akan membantu mengekalkan kek di pinggan dan bukannya dalam maya saya. #KevinSmith #FitterButBitter #diet

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kevin Smith (@thatkevinsmith) pada

Pada bulan Mac, pengarah mendedahkan bahawa dia telah kehilangan 20 pound, mengatakan bahawa tekanan darahnya adalah “menakjubkan” hasilnya.

“Saya rasa hebat,” katanya kepada HARI INI semasa lawatannya pada bulan April, di mana dia juga mendedahkan beliau akan menjadi duta bagi Pemerhati Berat. “Secara jujur, serangan jantung adalah perkara terbaik yang pernah berlaku kepada saya.”

Kevin Smith bercakap buat kali pertama sejak serangan jantung besar-besarannya

Apr.23.201806:18

Smith mempunyai apa yang dikenali sebagai serangan jantung “widowmaker” – sekatan 100 peratus daripada arteri menurun anterior kirinya – dan diselamatkan oleh prosedur kecemasan yang meletakkan stent di arteri.

Serangan jantung Kevin Smith: Adakah anda mengenali seorang ‘janda’?

Februari.27.201804:32

“Saya mempunyai 100 peratus penyumbatan (untuk) tahun, jadi saya tidak mendapat oksigen yang sesuai,” katanya pada HARI INI. “Jadi sekarang saya rasa hebat.”

Saya berada di @todayshow pagi ini, bercakap mengenai serangan jantung saya & khas @showtime saya & menjadi Duta untuk @ pengamat berat dengan orang-orang baik ini! Jadi jika anda tidak bosan mendengar saya blab lagi, klik pautan dalam bio saya! #KevinSmith #today #todayshow #wwambassador #weightwatchers

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kevin Smith (@thatkevinsmith) pada

Kita boleh tahu! Teruskan kerja yang baik, Kevin.

Ikut Randee Dawn di Twitter.