Kenapa 7 jam tidur malam mungkin semua yang anda perlukan

Selama bertahun-tahun, kami telah mendengar bahawa kami memerlukan lapan jam tidur yang solid. Dan, selama bertahun-tahun, kami telah mendengar bahawa kami sangat mengecewakan. Nah, apa yang telah kita dengar mungkin salah. Pusat Kawalan dan Pencegahan Penyakit membiayai panel untuk menilai penyelidikan tidur untuk membuat cadangan baru untuk tidur dan mungkin bermakna tidur kurang lebih.

“Orang ramai tahu bahawa terlalu banyak tidur tidak baik, tidur terlalu sedikit tidak baik … seperti makanan,” kata Dr Christopher Winter, pakar perubatan tidur di Charlottesville Neurology & Sleep Medicine di Virginia. “Apa yang penting mengenai hal ini … [adalah untuk berhenti berhenti berbaring pada lapan jam.”

Orang yang tidur di antara 6.5 dan 7.4 jam mempunyai kadar kematian yang lebih rendah, menurut satu kajian di Archives of General Psychiatry pada tahun 2002. Satu kajian pada tahun 2011 sebanyak 450 wanita tua mendapati bahawa mereka yang tidur kurang dari empat jam tetapi lebih daripada 6.5 mempunyai kematian yang lebih tinggi.  

“Sangat baik untuk melihat [penyelidikan tidur], tetapi persatuan tidak bermakna penyebabnya,” kata Winter, sambil menambahkan, “Ini harus membebaskan [kita daripada] idea tidur selama lapan jam. harapan ini. “

Lapan telah disebut-sebut sebagai nombor sihir, tetapi ia lebih berdasarkan kebijaksanaan konvensional daripada sains, kata ketua editor perubatan NBC Dr. Nancy Snyderman pada Rabu. Tujuh jam mungkin “tempat yang manis” bagi sesetengah daripada kita. 

Tetapi hanya anda, sebagai individu, boleh mengetahui berapa banyak tidur yang anda perlukan. Jadilah pakar tidur anda sendiri, Snyderman dinasihatkan. “Itu bermakna mencabut, mendapatkan TV dari bilik tidur anda, tidak melakukan e-mel 15 minit sebelum itu,” katanya kepada Matt Lauer. 

Masalah tidur berlaku pada ekstrem. “Jika anda terlalu kecil,” kata Snyderman, bahan kimia tekanan anda naik, yang membuatkan anda mendambakan lemak dan karbohidrat. Anda meletakkan berat badan dan anda meletakkan risiko jantung anda. ” 

Di sisi lain, “ia tidak sering terjadi, tetapi bagi orang yang terlalu banyak tidur, ia dikaitkan dengan diabetes dan kemurungan.” 

Walaupun selepas memaku jumlah tidur yang sesuai dan suhu tidur yang ideal antara 60-68 darjah, rehat malam yang baik masih sukar difahami oleh ramai orang. Kajian baru-baru ini telah mendapati bahawa tidur yang terganggu adalah sama buruknya dengan malam yang tidak dapat tidur. 

Dan jika anda benar-benar mahukan tidur malam yang hebat? Dan sementara dia mungkin cuddly, satu perkara yang anda tidak boleh ada di katil anda adalah anjing anda. Kajian menunjukkan bahawa haiwan kesayangan tidur di tempat tidur menyebabkan tidur yang sihat. Pada nota positif, karbohidrat mungkin membantu orang melatih irama sirkadian mereka, membantu kita menangkap z’s-tidak kira berapa jam yang kita perlukan.

Sekiranya lapan membuat orang bersuara dan gembira, dia berkata, dengan segala cara, tidur lebih lama, tetapi jika tujuh adalah tempat yang manis, berhenti cuba memaksa. 

Juga, itu tidak terpakai kepada kanak-kanak dan remaja, yang memerlukan lebih banyak tidur, penuh lapan hingga 10 jam setiap malam.