‘Flip atau Flop’ Tarek El Moussa mengatakan kanser dan perceraian meninggalkannya pecah

“Flip atau Flop” bintang Tarek El Moussa mengatakan bertarung dengan dua jenis kanser dan menavigasi perceraian yang sukar menyebabkannya seorang lelaki patah.

Tetapi dalam satu wawancara dengan Dr Drew Pinsky, ejen realiti TV realiti mendedahkan bagaimana perjuangan-perjuangan itu akhirnya membawa dia ke kebahagiaan.

“Saya begitu patah selepas semua yang saya alami, seperti, secara literal pecah, bahawa saya telah hancur,” kata pemain berusia 36 tahun itu semasa episod terbaru “The Drew Podcast.” “Saya hampir tidak boleh berjalan, saya begitu patah sebagai orang selepas mengalami semua trauma dan perceraian dan segala perkara yang berbeza.”

Dia kini percaya bahawa perasaan yang patah – kemurungan dan kejatuhan fizikal yang dia alami – bukan hanya tindak balas emosi kepada semua, tetapi juga tindak balas perubatan, yang mana ia merujuk sebagai “100 kali lebih buruk daripada kanser.”

Berikutan rawatannya untuk kanser tiroid dan testis, El Moussa berkata dia pergi ke klinik hormon atas nasihat bekas isteri Christine.

Tarek El Moussa and Christina El Moussa
Tarek El Moussa dan Christina El Moussa menghadiri acara “Flippers Rumah Kegemaran TV” di New York pada 15 September 2016.Sylvain Gaboury / Patrick McMullan melalui Getty Images

“Perkara seterusnya saya tahu saya mengetuk jarum di dalam saya – dan mengambil steroid, dia menjelaskan.” Ia adalah testosteron. “

Tetapi ternyata, tahap testosteronnya baik-baik saja sebelum rawatan. Bagaimanapun selepas itu, tahapnya lebih daripada dua kali ganda, yang menurut Pinsky, cukup untuk menjelaskan perasaan “manik dan marah.”

Di tengah-tengah semua itu, terdapat pembedahan, penurunan berat badan, penggunaan ubat penahan sakit jangka panjang dan akhirnya perceraian. Dan dia tidak pernah berhenti bekerja.

“Ia liar, ia adalah satu pengalaman yang mengerikan,” kata El Moussa.

Melihat ke belakang, dia hampir tidak tahu bagaimana dia terselamat daripada “tiga atau empat tahun yang kasar.” Tetapi dia tahu ia bermula dengan keputusan untuk bukan sahaja bertahan, tetapi untuk berkembang maju.

“Yang kedua saya berpisah dari isteri saya, saya berkata, ‘Okaylah waktunya untuk melakukan pencarian jiwa, tentukan apa yang salah dengan saya …’ Saya berkata, ‘Saya akan melakukan setiap perkara yang saya boleh menjadi orang terbaik yang boleh saya. “

Dan sekarang?

“Saya boleh katakan, berdiri di sini hari ini, saya versi terbaik diri saya yang saya fikir saya boleh,” kata El Moussa. “Secara jujur, saya paling gembira yang pernah saya kerjakan kerana saya tidak merasakan perasaan saya.”

Bintang Flip atau Flop, Tarek El Moussa bercakap mengenai perpecahannya daripada isteri

21.20.201703:09