Di manakah orang yang layak? Bandar-bandar terbaik untuk bertemu dengan seseorang dalam usia 20-an, 30-an dan 40-an

Dating adalah semua tiga perkara: lokasi, lokasi, lokasi. Dan bandar-bandar tertentu di seluruh negara adalah hotbeds mutlak untuk para sarjana yang layak untuk mencari Hak Mama. Untuk mengetahui tempat terbaik untuk menjadi wanita tunggal di A.S., kami merujuk kepada pakar hubungan atas, laman web bertarikh dan banyak data penduduk. Di sinilah berada di 20s, 30s dan 40s:

Dalam 20-an anda

1. Boston, Massachusetts
“Mencari seseorang yang pintar dan menarik mudah di Beantown,” kata Talia Goldstein, pencetak gol dan pendiri tempat bertarikh ThreeDayRule.com. “Dengan semua universitinya, anak-anak muda dari sekeliling AS berduyun-duyun ke Boston. Orang muda sentiasa berkumpul di bar dan menyanyi” Sweet Caroline “di Fenway Park. Jika itu tidak mencukupi, cuaca sejuk membuatkan anda ingin mencari seseorang berpelukan dengan. “

Boston juga dinamakan salah satu bandar terbaik untuk perseorangan pada 2012 oleh Binatang Harian, yang memberikan bandar itu skor “kesejahteraan” sebanyak 68 peratus, yang bermaksud bahawa majoriti mereka yang tinggal di sana adalah kedua-dua emosi yang sihat dan aktif secara fizikal – keharusan untuk wanita mencari cinta di usia 20-an.

2. Austin, Texas
Lelaki tunggal melebihi wanita tunggal di bandar Selatan yang indah ini, kata Marni Battista dari DatingwithDignity.com. Tetapi adegan dalam bandar ini adalah yang menjadikannya paling menarik untuk cinta muda. “Austin kini menjadi pusat untuk perayaan-perayaan seperti SXSW dan Austin City Limits. Ia juga menjadi tuan rumah banyak aktiviti dalam bidang ‘Web-preneur’, yang bermaksud kecerdasan dan kejayaan peringkat San Francisco, ditambah pula dengan atlet lelaki Texas, ” dia berkata.

Goldstein menambah, “dengan universiti dan adegan muzik yang hebat, orang-orang dari semua lapisan masyarakat bercampur dan bercampur-campur di Austin. Dan diberi makan sepanjang hari dan budaya minum, anda terikat dengan cinta anda.”

3. Los Angeles, California
Perkara-perkara muda yang panas harus menuju ke barat, dengan bikini di belakang, untuk mengambil kesempatan dari adegan dating kota yang luas ini mengatakan Goldstein. “Walaupun L.A boleh mendapatkan rap buruk bagi mereka yang cuba mencari cinta, dating di L.A dalam usia 20-an adalah sekeping kek,” katanya. “L.A. adalah bandar di mana orang-orang dari semua peringkat umur mahu perkara terbaik yang akan datang, dan sekarang, itu sahaja!”

Battista bersetuju. “Dari pantai ke Runyon Canyon, L.A. adalah rumah kepada ramai lelaki muda yang cuba melancarkan diri mereka dalam karier hiburan atau Silicon Beach, pangkalan baru untuk permulaan Internet,” katanya. “Yang bermaksud bandar ini adalah pangkalan baru bagi gadis-gadis yang tidak dilayani dalam usia 20-an untuk berjumpa dengan Mr. Right atau sekurang-kurangnya Encik Right Now.”

Satu lagi (seksi) cabutan? Menurut satu kajian baru-baru ini oleh Match.com, 30 peratus daripada wanita tunggal di L.A berkata mereka orgasme antara 91 hingga 100 peratus masa ketika mereka melakukan hubungan seks. Pek beg anda!

4. New York, New York
Satu lagi pasaran dating pantas yang memberi sokongan kepada golongan muda adalah bandar yang tidak pernah tidur. (Panggilan terakhir biasanya 4 pagi di kebanyakan bar dan kelab.) Menurut data dari Match.com, perseorangan di New York memulakan tarikh paling awal tahun lalu di mana-mana bandar lain dan 52 peratus wanita melakukan apa yang diminta pada mereka yang paling baru-baru ini Tarikh. Selain itu, kebarangkalian pelupusan kasual yang menjadi legit tinggi di bandar ini: Tiga puluh satu peratus perseorangan New York mempunyai pendirian satu malam berubah menjadi hubungan jangka panjang, komited.

Sekiranya anda sedang mencari seorang lelaki dengan kepercayaan agama tertentu, lelaki New York berada di bandar-bandar utama yang membuat kunjungan paling banyak ke JDate.com dan ChristianMingle.com.

5. Washington D.C.
Dating adalah D.C. sangat menyenangkan, menjadikannya tempat yang ideal untuk wanita berusia 20-an untuk mencari seseorang. Mengikut data yang diambil dari hab dating HowAboutWe.com, kebanyakan daters di bandar raya ini menelan jamuan makan malam untuk lawatan ke muzium dan aktiviti suka bermain seperti bermain Skee-ball atau Laser Tag dan mengambil perjalanan ke sangkar memukul. Walaupun wanita tunggal melebihi lelaki tunggal di bandar yang berpusatkan politik ini, anda akan mempunyai banyak peluang bertarikh. “Semua lelaki bercita-cita tinggi dalam usia dua puluhan masih mencari wanita istimewa itu, meninggalkan pasangan muda yang terbuka untuk lelaki di bawah 35 tahun,” kata Battista. “Orang-orang ini selalu memburu untuk tarikh yang panas di ibu negara.” (Setiap Barack memerlukan Michelle, kan?)

Dalam 30-an anda

1. Hoboken, New Jersey
Satu kajian 2012 oleh Bloomberg menamakan kota ini sebagai tempat terbaik mutlak untuk wanita tunggal di negara ini, berdasarkan beberapa faktor yang boleh menarik wanita pada usia 30-an, termasuk jumlah penduduk tunggal, peratusan lelaki dan wanita tunggal, dan median pendapatan isi rumah.

Bandaraya New Jersey ini juga hanya hop, melompat dan melompat dari New York City, yang juga merupakan tempat yang baik untuk wanita berusia 30-an untuk bertemu dengan lelaki.

2. Chicago, Illinois
“Chi-town adalah tempat cinta berada pada usia 30-an,” kata Goldstein. “Orang-orang di Chicago sentiasa keluar, bersedia dan bersedia untuk bertemu dengan orang baru, kerana lelaki di Chicago juga terkenal dengan sikap Midwest mereka yang hangat, bertemu dengan seorang lelaki yang baik yang ingin menghabiskan hidup anda dengan lebih mudah daripada yang anda fikirkan. musim panas Chicago yang kejam, lelaki mahu mencari seorang gadis cantik pada usia 30-an untuk pulang ke rumah dan menjaga mereka hangat. “

Data dari Match.com menunjukkan bahawa perseorangan di Windy City berlangsung seperti tarikh pertama tahun lepas sebagai kohort New York mereka. Wanita berusia 30-an mempunyai peluang yang cukup untuk berhubung dengan lelaki di semua peringkat: 20 peratus daripada perseorangan bertemu rakan-rakan mereka dalam talian, diikuti dengan perkenalan melalui rakan-rakan, rangkaian sosial dan di pejabat.

3. Denver, Colorado
Pada aplikasi dating Adakah Anda Berminat ?, pengguna lelaki melebihi 6 hingga 1 wanita di Denver, yang cukup alasan untuk mempertimbangkan Bandar Tinggi Mile sebagai tempat yang baik untuk bertemu dengan lelaki berusia 30-an. Menurut data yang dikumpulkan oleh Match.com, Denver mempunyai kadar tertinggi setiap pengguna. Empat puluh tujuh peratus daripada perseorangan di Denver melaporkan bahawa mereka keluar dengan seseorang yang mereka temui secara dalam talian, sementara 32 peratus daripada singles Denver di laman web tersebut telah memasuki satu atau lebih tarikh pada tahun lepas.

Tetapi ada banyak alasan mengapa Denver hebat untuk mencari seorang lelaki, kata Goldstein. “Bagi mereka yang mencari keseronokan, lelaki di luar rumah untuk bersiar-siar di lereng, tidak perlu lagi,” katanya. “Denver adalah bandar yang didorong lelaki yang menyeronokkan di mana seorang wanita pasti dapat kehilangan nafasnya bukan hanya dari ketinggian.”

Battista bersetuju, dengan menyatakan bahawa Denver mempunyai bilangan peluang yang tidak berkesudahan untuk bertemu dengan lelaki yang menarik dan boleh didapati. “Pergi untuk mendaki di pagi hari untuk sesi ski pada sebelah petang, dan ingat bahawa adegan bar jam gembira yang bagus adalah cincin emas untuk wanita yang suka aktif,” katanya..

4. Phoenix, Arizona
“Tiga puluh peratus daripada populasi lelaki adalah satu … perlu saya katakan lebih banyak?” Battista bertanya. Nah, itulah sebabnya cukup untuk tidak mengingati Phoenix yang cerah sebagai tempat yang panas (secara literal) untuk mencari cinta, tetapi ada lagi di bandar berbanding dengan nisbah lelaki dan wanita yang baik.

Singles di Phoenix sangat berfikiran terbuka, menurut HowAboutWe.com. Bandar ini mempunyai kadar tertinggi perseorangan yang bersedia untuk keluar dari agama mereka. Jadi, jika anda sedang mencari tarikh di metropolis Arizona ini, anda mungkin mempunyai lebih banyak pilihan untuk lelaki yang layak daripada yang anda fikirkan. Jangan menolak lelaki hanya kerana anda mempunyai kepercayaan agama yang berbeza.

5. Palo Alto, California
Halaman rumah ke Facebook dan Google, kota California Utara ini sangat ideal untuk keperluan pintar, cerdas yang ingin ditunaikan. “Di Palo Alto, lelaki lebih banyak daripada wanita 5 hingga 1-dengan nisbah seperti itu, ada sedikit ketakutan untuk menjadi single,” kata Battista

San Jose berdekatan juga memberi sokongan kepada wanita ketika datang berkencan. Menurut data dari Rent.com, hab ini lebih kecil adalah salah satu daripada lima tempat teratas untuk wanita tunggal, membanggakan lelaki-perempuan yang menggembirakan.

Dalam 40-an anda

1. Seattle, Washington
Bandar yang memberikan kami Starbucks adalah rumah kepada ramai lelaki berumur lebih daripada 40 tahun. “Menemui pasangan anda dalam 40-an adalah mudah di bandar seperti Seattle,” kata Goldstein. “Seattle bukanlah satu-satunya bandar bar yang begitu sihat dalam 40-an mereka cenderung bertemu di pasar petani sambil ping untuk buah-buahan dan sayuran atau melakukan sesuatu yang luar biasa seperti hiking. Singles di Seattle juga mengisi stadium di permainan Mariners dan Sounders-mereka mengambil sukan mereka dengan serius dan acara sukan adalah tempat yang mudah untuk memulakan perbualan. “

Bagi mereka wanita yang sanggup melayari ayah tunggal, Seattle adalah tempat untuk melakukannya. Menurut Match.com, bapa tunggal di laman web mereka adalah 46 peratus lebih cenderung untuk bertemu dengan seseorang berbanding rakan sebaya tanpa anak mereka. Seattle adalah tempat yang bagus untuk bertemu dengan seorang ayah makanan, jika seni masakan adalah perkara anda.

2. San Francisco, California
Battista berpendapat bahawa San Fran adalah tempat yang baik untuk wanita mencari cinta. “Orang-orang di bandar California Utara ini cenderung untuk berkahwin lebih awal daripada kebanyakan, jadi anda masih mempunyai masa! Dengan Lembah Napa dekat, selain restoran dan barang-barang seperti Alcatraz, anda tidak akan kekurangan tarikh yang menarik.”

Goldstein bersetuju. “Pada ketika ini, lelaki impianmu tidak lagi dirantai di biliknya,” jelasnya. “Bandar pejalan kaki San Francisco dan susun atur mesra pengangkutan awam membantu anda menerokai kawasan di luar kawasan kejiranan anda sendiri, dengan itu meningkatkan peluang anda untuk bertembung dengan Mr. Right.” Romantik hidup dan berada di dalam City by the Bay – lebih daripada 60 peratus perseorangan di sini percaya pada cinta pada pandangan pertama, menurut undian dari Match.com.

3. Atlanta, Georgia
Laporan HowAboutWe.com mempunyai lebih daripada 40 pengguna di Atlanta daripada di mana-mana bandar lain, dan terdapat lebih banyak lelaki yang datang sepanjang masa: Sejak tahun 2000, bandar ini telah mengalami kadar 30 peratus penduduk keseluruhan. Battista mengatakan bahawa adegan kehidupan malam dan restoran telah berkembang seiring dengan baik, menjadikan “Hotlanta” tempat yang menyeronokkan buat masa ini.

Ia juga tidak menyakiti bahawa 100 peratus lelaki tunggal di Atlanta berkata ia adalah penting untuk memuaskan pasangan mereka secara seksual semasa melakukan seks mengikut kaji selidik Match.com baru-baru ini. Hotlanta, sesungguhnya!

4. Miami, Florida
“Apabila anda mencari cinta dalam usia 40-an, Miami adalah tempat yang hebat,” kata Goldstein. “Tidak seperti kebanyakan bandar-bandar lain, orang-orang di Miami berada di luar dan bukannya tinggal di pejabat mereka. Miami juga dipenuhi dengan bar dan adegan kehidupan malam yang luar biasa untuk membantu anda keluar untuk berjumpa dengan orang baru.”

Dia menambah bahawa terdapat sekumpulan besar lelaki di Miami mencari cinta kali kedua, jadi jangan diskaun dating seorang lelaki yang telah bercerai.

5. Tampa, Florida
Lebih dari di pantai barat Florida, Tampa mempunyai penduduk paling ramai berbanding 40 bandar lain di negara ini, menurut data penduduk. Laman web dating berasaskan agama JDate dan ChristianMingle juga mempunyai tanda-tanda utama di antara benteng-benteng di Miami dan Tampa bagi mereka yang mencari lelaki yang sama iman.

Satu versi cerita ini mula-mula muncul di iVillage.