DeAngelo Williams membayar untuk 53 mamogram untuk menghormati ibu, yang meninggal akibat kanser payudara

Pittsburgh Steelers berlari kembali DeAngelo Williams mengumumkan awal bulan ini bahawa organisasi bukan untungnya, The DeAngelo Williams Foundation, akan menampung kos 53 mamogram di hospital yang terletak di Charlotte, North Carolina, dan Pittsburgh.

Williams adalah penyokong kuat kesedaran kanser payudara. Pada tahun 2014, ibu Williams, Sandra Hill, meninggal selepas melawan kanser payudara. Dia berusia 53 tahun. Dia juga kehilangan empat makciknya untuk penyakit itu, tetapi tidak sebelum menerajui pada tahun 2009 untuk membolehkan pemain NFL memakai cleats merah jambu sepanjang Oktober, bulan Kesedaran Kanser Payudara.

Sejak itu, peminat telah terbiasa melihat fon kepala merah jambu – merah jambu, kelabu merah jambu, pompom berwarna merah jambu – pada pergelangan tangan alat NFL sepanjang Oktober – tetapi hanya Oktober. Itu tidak berfungsi dengan baik dengan Williams, yang ingin menunjukkan sokongannya terhadap kesedaran kanser payudara sepanjang musim dengan memakai aksesori merah jambu semasa permainan.

Williams tidak diberitahu oleh naib presiden NFL dari operasi bola sepak Troy Vincent. NFL kemudian mengeluarkan kenyataan ini. “Terdapat dasar yang panjang untuk semua pemain mengenai pakaian seragam yang ada di liga untuk semua 32 pasukan. Liga ini berfungsi dengan kelab dan pemain untuk meningkatkan kesedaran secara kolektif untuk kanser payudara pada bulan Oktober. “

Ia bukan pertama berus NFL (tidak mungkin yang terakhir) dengan pemain menguji kesabaran liga. NFL baru-baru ini mengenakan mesej peribadi dengan harga $ 5,787 terhadap pertahanan Steelers, Cam Heyward ketika dia menandatangani “Ironhead” di matanya hitam dengan mengangguk kepada bapanya, Craig “Ironhead” Heyward, yang meninggal dunia akibat kanser pada tahun 2006.

BERKAITAN: Remaja yang mengalahkan tumor otak meraikan kanser bebas pada permainan NFL

Senarai denda dibebaskan setiap tahun dan para pemain diselaraskan pada dasar semasa kem latihan. Sebagai contoh, denda untuk pelacuran yang berlebihan dan kelakuan tidak sport yang lain adalah $ 11,576, manakala hubungan fizikal dengan pegawai menjalankan $ 28,940.

Lagenda NFL, Jim Kelly membuka mengenai pertempuran kansernya

18.1.201503:42