Dapatkan senaman Jenna Wolfe yang digunakan untuk melatih peserta ‘Biggest Loser’

Sebagai pelatih tamu di “The Loser Terbesar” NBC, Jenna Wolfe mengajar peserta pertunjukan latihan yang mencabar ini dalam satu episod yang disiarkan pada hari Khamis, 22 Januari. Cobalah di rumah sendiri! Ia perlu mengambil masa kira-kira sejam.

Jenna Wolfe adalah jurulatih tetamu mengenai ‘Biggest Loser’

Januari.22.201504:10

Kita semua mempunyai kehidupan yang sibuk, bukan? Tiada siapa yang mendapat perjalanan percuma di roller coaster hidup ini. Saya bekerja, saya melancong, saya melatih pelanggan, saya seorang ibu kepada satu setengah tahun, saya akan mempunyai satu lagi dan walaupun semua itu, saya masih bekerja.

Saya bersenam kerana saya membuat keutamaan. Dalam kehidupan, kita mempunyai perkara-perkara yang kita keperluan untuk melakukan dan perkara-perkara yang kita sepatutnya betul, kan? Masalahnya ialah, kita sering melekat “bekerja” dalam lajur “patut” dan bukan lajur “keperluan untuk dilakukan”.

THE BIGGEST LOSER --
Dolvett Quince, Jenna Wolfe, Bob Harper, Jessie Pavelka, Jen Widerstrom mengenai “The Loser Terbesar.”NBC / Hari ini

Anda perlu membuat kerja sama penting seperti yang ada dalam hidup anda. Apa yang lebih penting daripada kesihatan anda? Tiada apa-apa. Bukan pekerjaan anda, bukan keluarga anda, bukan wang anda. Tanpa kesihatan anda, anda tidak mempunyai apa-apa.

Dan apabila kelihatan mustahil, penting untuk diingat bahawa anda adalah orang yang paling penting dalam hidup anda. Anda adalah sebab segala-galanya di sekeliling anda berfungsi. Jadi, ulangi diri anda sendiri; “I boleh dan i akan.”

Inilah senaman penuh:

Untuk memanaskan: Cobalah piramid pemanasan induk ini

100 jogs di tempat: sebelah kanan sebelah kiri = 1 rep.

Bicu melompat 90: 

HARI INI
Hari ini

80 kickers butt:


Samantha Okazaki / TODAY
Samantha Okazaki / Hari ini

70 pendaki gunung:

HARI INI
Hari ini

60 lutut tinggi:

HARI INI
Hari ini

50 pikes:

HARI INI
Hari ini

40 pusing ke atas lutut:

Samantha Okazaki / TODAY
Samantha Okazaki / Hari ini

30 askar mainan:

HARI INI
Hari ini

Melompat 20 jongkok:

HARI INI
Hari ini

10 burin:

HARI INI
Hari ini

Latihan: Pergi melalui satu pusingan dari semua langkah di bawah, menyelesaikan setiap set bergerak sebelum bergerak ke seterusnya.

1. Menjalankan pegangan / kepiting dan penurunan:

 • 50 stesen berjalan kaki kiri pada langkah rendah
 • 20 pusingan berjalan kaki kiri pada langkah tinggi
 • 20 tendangan kepiting
 • 20 keping ketam
 • 50 stesen bergerak tepat pada tahap rendah
 • 20 stesen bergerak ditinggalkan pada langkah tinggi
 • 20 tendangan kepiting
 • 20 keping ketam

Run stesen:

HARI INI
Hari ini

Tendangan ketam:

Samantha Okazaki / TODAY
Samantha Okazaki / Hari ini

Ketam ketam: Semasa dalam posisi menendang kepiting (sama dengan pose yoga meja), turunkan badan atas dengan lengan anda, sehingga bahu anda bergerak lebih dekat ke lantai.

2. Jump squats / tekan-up paip

Ganti antara kedua-dua langkah ini, bermula dengan 1 jongkong melompat dan 10 tolak tekan. Menambah bilangan squats melompat sebanyak 1 dan mengurangkan jumlah tekan tekan sehingga 1 hingga anda selesai dengan 10 squats jump dan 1 push-up tap.

 • 1 lompat lompat / 10 tekan paip 
 • 2 melompat squats / 9 tekan-up paip 
 • dan sebagainya sehingga 10 jongkong melompat / 1 paip tekan

Melompat melompat:

HARI INI
Hari ini

Push-up paps: Mula dengan push-up biasa, tetapi sebaik sahaja anda meluaskan lengan anda ke posisi papan, sentuh lengan kanan anda ke bahu kiri anda, kemudian sentuh lengan kiri anda ke bahu kanan anda (one push-up dan satu sentuh dengan setiap lengan / bahu = 1 rep).

3. Lengkapkan 3 pusingan bergerak:

 • 15 menendang sepakan: 2 menendang keluar sambil berdiri, kemudian turun ke jongkok, selesaikan tujahan setinggan (atau burpie) sehingga dada anda menyentuh tanah, dan naik kembali.
 • 2 minit luka atas dari kedudukan jongkong
HARI INI
Hari ini

4. Lengkapkan 3 pusingan bergerak:

 • 30 penyu laut
 • 30 pendaki gunung

Penyu: Berbaring di perut anda, angkat tangan dan kaki anda dari tanah. Geser siku anda ke arah kaki anda semasa anda meluncurkan kaki anda ke kedudukan v. Gerakkan tangan dan kaki anda bersama-sama untuk satu wakil.

Pendaki Gunung:

HARI INI
Hari ini

5. Beruang merangkak: Lakukan 10 merangkak: Bermula pada semua empat, maju ke depan dengan tangan kanan dan kaki kanan anda pada waktu yang sama. Segera lakukan perkara yang sama dengan tangan kiri dan kaki, supaya anda merangkak dengan cepat, seperti beruang.

6. Lutut tinggi / keluar-masuk

Berganti di antara langkah-langkah ini, bermula dengan 10 setiap dan menurunkan jumlah masuk setiap 1 pusingan sehingga anda turun hingga 10 lutut tinggi / 1 keluar masuk.

Lutut tinggi:

HARI INI
Hari ini

Keluar masuk: Masuk ke posisi papan lengan bawah, lompat kaki anda, kemudian masuk. Itulah 1 wakil. Pastikan punggung anda lurus dan punggung anda tidak melekat di udara. 

 • 10 lutut tinggi / 10 dalam ins
 • 10 lutut tinggi / 9 dalam ins
 • Teruskan ke 10 lutut tinggi / 1 dalam ins

Ingin lebih banyak Tip Fitnah Jenna? Daftar untuk surat berita mingguan saya!

Dan dapatkan lebih banyak latihan di sini.