Bintang ‘Rumah Penuh’ Jodie Sweetin telah ‘bersyukur’ untuk ketenangan selepas perjuangan

Mengatasi perjuangan dengan penagihan dadah, Jodie Sweetin telah naik dan turun di antara siri “Full House” 1995 dan reboot 2016, “Fuller House.”

Jodie-Sweetin-today-160107-tease
Jodie Sweetin menghadiri Parti Ketiga “Orang untuk Menonton” Parti yang diadakan di Ysabel pada hari Rabu, 16 September 2015, di Hollywood Barat, Calif. (Foto oleh John Salangsang / Invision / AP)John Salangsang / John Salangsang / Invision / AP

“Kehidupan saya sangat mengagumkan,” kata pelakon itu, 33, kepada majalah People, yang menerbitkan komen Sweetin dalam talian hari ini. “Saya akan mempunyai lima tahun [ketenangan] pada bulan Mac. Ia memberi saya banyak terima kasih.”

Sebagai sebahagian daripada majalah Jan. 18, “Rahsia” Bintang Rumah “Bintang Penuh,” Sweetin – yang mula bermain dengan Stephanie Tanner yang girang ketika berusia 5 tahun – membincangkan perjuangannya dengan methan kristal.

Orang

“Saya bercakap [di kolej] tentang pengalaman saya yang membesar dalam perniagaan hiburan, kehidupan saya seperti selepas, beberapa perjuangan dan perkara yang saya alami dan di mana hidup saya hari ini,” katanya. “Ia satu cerita dengan mesej peluang kedua dan mengubah keadaan dan dapat mengatasi beberapa kesukaran.”

BERKAITAN: Penggoda pertama ‘Fuller House’ memberi gambaran semula reboot Netflix: ‘Selamat datang ke rumah’

Satu sumber positif telah mengadakan perjumpaan dengan seluruh “Full House” cast, yang tidak terhad kepada studio.

“Kami bersama sepanjang masa,” tambah Sweetin. “Bukan sahaja kita semua sangat rapat tapi keluarga kita rapat, ia cukup keren.”

BERKAITAN: ‘Fuller House’ bintang ‘Whip / Nae Nae’ dalam video baru yang lucu

Fellow “Fuller House” bintang John Stamos menyatakan sentimen serupa dalam cerita sampul yang sama.

“Anda tidak boleh membuang kimia, dan kami tidak pernah berhenti mencintai satu sama lain,” katanya. “Sihir yang anda lihat 25 tahun lalu, masih ada kerana ia tidak pernah berhenti pada hari yang kami tamat.”

Ikuti penulis TODAY.com, Chris Serico di Twitter.

‘Fuller House’ ditetapkan untuk memukul Netflix pada Februari 2016

Disember.18.201501:26