Bagaimana untuk mendapatkan peha yang lebih kurus dalam masa 7 hari sahaja

Mempunyai masalah meluncur ke jeans yang kurus – walaupun senaman harian anda? Sebenarnya, banyak rutin senaman hanya tidak termasuk langkah utama yang anda perlukan untuk benar-benar mensasarkan kawasan yang sering merepotkan paha dalaman. Nasib baik, kaki yang lebih langsing, seksi, dan kaki yang layak boleh menjadi milik anda hanya dalam seminggu atau dua.

Betul, untuk membantu anda mengeluarkan bulu paha yang ditakuti, kami meminta Jessica Smith, guru kecergasan dan bintang siri DVD “10 Minit Penyelesaian: Knockout Body” untuk membekalkan kami dengan tujuh, mudah melepaskan lemak bergerak dan latihan untuk peha yang lebih kurus.

Perubahan kecil boleh membawa hasil yang besar. Daftarlah untuk surat berita One Small Thing di sini

Untuk hasil yang terbaik, litar melalui latihan berikut (melakukan satu langkah selepas seterusnya tanpa berehat) empat kali seminggu, kemudian selesai dengan 15 hingga 20 minit apa-apa aktiviti kardio.

Untuk turbocharge tungku pembakaran lemak anda lebih banyak, mengurangkan diet harian anda dengan 500 kalori. Cuba beberapa idea makanan ringan yang sihat untuk beberapa pilihan makanan lazat, pinggang.

Latihan mudah untuk menguatkan kaki anda

31 Januari 201201:05

Skaters pelangsingan

Mulailah dengan kaki anda bersama-sama, jari kaki menunjuk ke hadapan, lengan di sisi anda, dengan kepala dan leher anda lurus ke hadapan. Untuk memulakan, ambil langkah “skate” yang luas dengan kaki kanan anda ke sebelah kanan, kemudian seret kaki kiri ke arahnya, sampai ke lengan kiri anda ke hadapan sambil membawa siku kanan anda ke belakang, seolah-olah anda sedang meluncur.

Kemudian, dengan cepat menukar arah dan ulangi pergerakan di sebaliknya. Ulang seberapa banyak kali yang anda boleh, bergantian dari kiri ke kanan, selama satu minit. Ini tugas dua langkah bukan hanya nada dan sculpts otot paha dalaman anda, manakala anda menukar arah dengan cepat dari sisi ke sisi, ia juga membakar dari jiggly bulge.

Disematkan pada Pinterest.

Plies sampingan sampingan

Lihat lurus ke hadapan dan berdiri dengan kaki anda diposisikan kira-kira tiga kaki selain. Lutut dan jari kaki anda perlu menunjukkan kira-kira 45 darjah dan tangan anda perlu berehat di pinggul anda. Langkah empat-count ini bermula dengan plet balet yang mudah.

Bengkokkan lutut anda dan turunkan pinggul ke arah serendah yang anda boleh. Pastikan bahu anda disusun di atas pinggul anda, lengan belakang anda dan lutut menunjuk ke atas jari kaki anda. Turun ke plie dan tahan selama 30 saat.

Perlahan-lahan luruskan kaki anda dan geser tumit kiri anda ke kanan, meregang paha dalaman anda bersama-sama untuk kiraan 30 saat. Ambil langkah besar kembali ke kiri dan ulangi plie, kemudian geser hak tumit masuk.

Itulah satu wakil. Ulangi pergerakan ini sebanyak 10 kali.

Tendangan bulan sabit

Berdiri dengan lebar pinggang kaki, lengan santai dengan sisi anda, melihat lurus ke hadapan. Langkah ke kaki kiri anda, sikat kaki kanan anda ke depan dari lantai dan buat sapuan bulatan besar dari kiri ke kanan dengan kaki anda. Kemudian langkah ke kaki kanan, dan ulangi di sebelah kiri. Itulah satu wakil.

Ulangi langkah ini sebanyak 10 kali. Nada menendang dan slets paha dalaman anda kerana anda membantu mengawal kaki anda melalui pelbagai gerak, manakala juga meregangkan otot paha dalaman anda ketika anda membuka kaki anda ke sisi.

Nada sikap paha dalaman

Berdiri di kaki kiri anda dan angkat kaki kanan anda beberapa inci dari tanah, lentur di lutut. Sekarang giliran lutut anda ke sisi.

Bawa kaki kanan ke arah siling dan bawa kaki ke bahagian depan badan supaya lutut kanan anda melepasi kaki kiri anda. Kaki kanan bawah ke lantai dan angkat sehingga setinggi mungkin, menjaga tumit.

Itulah satu wakil. Ulangi gerakan ini 15 kali di sebelah kanan anda, kemudian 15 kali di sebelah kiri anda.

Jambatan meregang tuala

Berbaring di belakang dengan lutut lutut, kaki rata di lantai, lengan santai di tanah oleh sisi anda, lurus ke depan.

Letakkan tuala tangan yang dilipat di antara lutut anda. Sapu lutut bersama-sama ke dalam tuala untuk benar-benar mengaktifkan paha dalaman anda, dan angkat pinggul dari lantai, setinggi yang anda boleh, ke arah siling. Pegang dua tuduhan, kemudian turunkan.

Itulah satu wakil. Ulangi gerakan ini sebanyak 15 kali.

2 langkah mudah untuk kaki yang kuat

Februari.28.201701:03

Duduk bengkok-lutut

Duduk dengan tangan anda ditekan di atas lantai selain pinggul anda. Siku anda harus bengkok sedikit tetapi tidak terkunci. Bengkokkan lutut anda ke arah badan anda. Pastikan lutut anda menyentuh dan jari kaki anda menunjuk sambil melihat lurus ke hadapan.

Kemudian, bersandar sedikit ke hadapan dan kontangkan abdominal anda. Jejak jari kaki anda di atas lantai dan buka lutut anda ke tepi, kemudian tarik lutut anda bersama-sama sehingga mereka menyentuh.

Itulah satu wakil. Ulangi latihan ini sebanyak 20 kali. Pergerakan ini bukan hanya sculpts dan bentuk paha dalaman anda ketika anda menutup kaki anda, tetapi juga nada abdominals dan pinggul anda ketika anda mempertahankan ke depan bergerak tanpa lemak.

Katak

Berbaring di belakang dengan lengan anda santai di atas tanah di sebelah anda. Perlahan bengkokkan lutut anda ke arah dada anda, melukis abs anda.

Keluarkan kaki anda dan putar lutut ke sisi. Tumit anda perlu menyentuh. Sekarang, tekan kaki anda keluar, melebarkannya pada sudut 45 darjah.

Dengan kedua-dua kaki dilanjutkan dan bertukar ke luar, memegang belakang lutut anda bersama-sama (paha dalaman anda). Bengkokkan lutut anda semula, mengekalkan garis 45 darjah yang sama dalam perjalanan pulang.

Itulah satu wakil. Ulangi gerakan ini sebanyak 15 kali.

3 latihan untuk kaki kencang

Dis.13.201601:06

Rama rama-rama

Untuk kesakitan hari berikutnya dan meningkatkan fleksibiliti, selesaikan rutin ini dengan meregang santai.

Mulailah duduk, dengan bahagian bawah kaki anda terjepit bersama-sama dan lutut anda santai, keluar ke tepi sambil memegang ke pergelangan kaki anda. Perlahan-lahan bersandar ke hadapan, menurunkan dada ke kaki anda sehingga anda merasakan peregangan dalam paha dalaman anda. Pegang kedudukan ini selama 30 saat, dan kemudian berehat.

Nota: Oleh kerana ini adalah peregangan, anda hanya perlu melakukan pergerakan ini sekali.

Satu versi cerita ini mula-mula muncul pada tahun 2013.

BERKAITAN:

3 halangan yang boleh menjejaskan gaya hidup sihat anda

5 ‘tabiat yang tidak sihat’ yang sebenarnya baik untuk anda

4 latihan terbaik untuk jantung yang sihat