Bagaimana Michelle Obama kekal sesuai selepas meninggalkan White House

Sakit merosakkan diet anda lain brunch hujung minggu? Anda mungkin mahu mencuri idea yang sihat ini daripada bekas wanita pertama, Michelle Obama.

Masa Obama di White House yang mengetuai program Let’s Move mungkin berakhir, tetapi dedikasinya terhadap kesihatan dan kecergasan masih kukuh. Beliau baru-baru ini berkongsi beberapa gambar di laman Instagramnya dari hujung minggu lalu – di mana dia menjadi tuan rumah “hujung minggu bootcamp” untuk rakan-rakannya.

Catat ini di bawah perkara-perkara yang mungkin telah anda anggap: Michelle Obama mempunyai papan lengan yang sangat berat.

Kelas-kelas bootcamp hujung minggu ini bukan satu tradisi baru untuk wanita pertama dan krewnya yang kembali apabila dia berada di Rumah Putih, dia sering mengadakan perhimpunan hujung minggu untuk rakan-rakan terdekatnya.

“Hujung minggu bootcamp kami adalah peringatan bahawa jika kita mahu menjaga orang lain, kita perlu menjaga diri kita terlebih dahulu,” katanya..

Untuk kumpulan ini, ini bermakna lunges, crunches, jambatan glute dan banyak lagi. Obama menyatakan bahawa tidak kira rakannya semua “pada tahap kecergasan yang berbeza-beza.” Ia mengenai muncul!

Kita semua tahu betapa mudahnya terlalu banyak memanjakan pada hujung minggu dengan rakan-rakan dan keluarga kita. Bagi sebahagian besar daripada kita, kita dapat mengejar orang yang tersayang di satu sisi (atau dua) atau kentang goreng. Jika anda sedang mencari cara untuk melihat rakan anda dan terus berlatih dengan matlamat kesihatan anda, alternatif yang hebat adalah aktiviti yang menyenangkan atau senaman yang membuat anda bergerak – sama seperti Obama dan skuadnya.

3 latihan untuk nada glutes anda

Mac.14.201701:12

Tidak merasa cukup bercita-cita untuk melompat ke dalam bootcamp pada hari anda? Jangan risau – ada pilihan yang tidak berkesudahan untuk kekal aktif semasa bersosial. Berjalan di taman, pergi untuk menaiki basikal atau mencuba kelas latihan baru dengan rakan-rakan adalah semua cara mudah untuk kekal sihat bersama.

Apa-apa jenis aktiviti fizikal adalah langkah ke arah yang betul untuk mempunyai hujung minggu yang lebih baik dan lebih produktif!

Untuk lebih banyak diet dan petua kecergasan, daftar surat berita One Small Thing kami.

Loading...