Bagaimana jurulatih Kayla Itsines mengilhamkan berjuta-juta untuk mengubah tubuh mereka – dan hidup

Kayla Itsines adalah jurulatih peribadi yang baru disahkan enam bulan ke dalam pekerjaan pertamanya ketika bosnya meninggalkan dan berkata, “anda bertanggungjawab”. Pada masa itu, guru kecergasan berusia 24 tahun dari Adelaide, Australia hanya mahu membantu orang ramai – dan dengan itu, membentuk semangatnya menjadi kerjaya.

Sensasi kecergasan Kayla Itsines menunjukkan latihan pantas untuk ibu-ibu baru

Jun.26.201501:48

“Tidak ada yang lebih baik, saya tahu bunyi itu sangat konyol tapi ketika saya masih muda, seperti tiga, saya ingin memotong rumput orang untuk membuat rumput mereka kelihatan bagus,” kata Itines kepada TODAY.com. “Saya mahu menjadi pendandan rambut dan ibuku seperti,” mengapa anda mahu melakukan itu? “Dan saya seperti” kerana saya suka membuat orang berasa baik. “

Cita-cita untuk membuat orang merasa baik diterjemahkan ke dalam perniagaan. Pertama di pusat latihan peribadi “wanita sahaja” di Adelaide, kemudian menawarkan sesi bergerak dan akhirnya mengajar di studio sendiri.

Selepas menjalankan penyelidikan dan menyesuaikan latihan untuk menyesuaikan dengan kebimbangan pelanggannya, Itsines mula membina kehadirannya di platform sosial. Dia menggunakan Instagram dan Twitter untuk berkongsi idea pemakanan yang sihat, tip latihan dan kemajuan mereka yang bekerja dengannya.

Tetapi apa yang menarik perhatian kebanyakan pengikut adalah gambar transformasi – hanya dalam 12 minggu, pelanggan melihat hasil yang ketara. Media sosial menjadi satu cara untuk berkongsi kejayaan dalam komuniti wanita yang berfikiran sama.

“Ini cara yang hebat untuk anak-anak perempuan untuk berkumpul, menjadi satu pasukan dan memberi motivasi dan memberi kuasa kepada satu sama lain,” kata Itsines.

https://www.instagram.com/p/4PrMVgACBB

Bikini Body Guides, yang dipecah menjadi dua, program 12 minggu penuh dengan latihan dan litar yang serasi untuk mana-mana jenis badan.

Dia mengesyorkan bekerja tiga hari seminggu, 28 minit setiap hari. Sepanjang hari, berjalan kaki atau menghulurkan dan jangan lupa untuk berehat sekurang-kurangnya sekali seminggu. Berat diperkenalkan ke dalam panduan kedua, dan latihan boleh digunakan semula dengan mengubah suai latihan tertentu. Itsines berkata, pelanggan telah menggunakan panduan itu selama dua tahun dan masih terus menyaksikan peningkatan.

Transformasi yang diperhatikan oleh Itsines di ibu-ibu baru telah memberi impak terbesar dalam kerjayanya.

“Saya tahu banyak daripada mereka berasa seperti mereka telah merosakkan badan mereka dan saya mahu menyingkirkannya. Anda tidak merosakkan badan anda. Badan anda baru, kanvas baru,” katanya kepada TODAY.com. “Sebaik sahaja anda mempunyai bayi, semuanya baru dan ia masih cantik, saya mahu wanita dapat bekerja dan merasa hebat tentang badan mereka.”

Kadang-kadang mempunyai anak membuatnya lebih sukar untuk mencari masa untuk gym, tetapi Itsines membantu ibu-ibu mencapai hasil yang tepat di rumah mereka sendiri. Tidak mempunyai berat badan bukan alasan untuk bimbang, sama ada. Dia mengatakan bahawa pengganti mudah, (walaupun satu galon susu dalam setiap tangan!) Akan mendapat kerja yang dilakukan.

Bercakap tentang makanan, jangan buat perubahan dramatik pada tabiat makan harian anda.

“Pastikan anda memasukkan karbohidrat, protein, dan lemak Jangan memotong apa-apa kerana anda akan kehilangan motivasi. Apabila anda tidak dapat mengekalkan sesuatu, anda akan kehilangan motivasi,” katanya. “Kami mahu kanak-kanak perempuan makan sihat, kami mahu kanak-kanak perempuan bersenam dan mempunyai gaya hidup yang boleh dikekalkan, lestari.”

Keputusan yang dilihat hanya sekunder terhadap bagaimana dia berharap ia akan mengubah cara wanita melihat imej badan di seluruh dunia. Bootcamp Tour Dunia beliau, di mana dia berharap untuk membuat kesan global, telah dijual sepenuhnya di New York City.

“Apa yang saya cuba lakukan dengan bootcamp dunia ini adalah membawa keyakinan, kekuatan dan pembinaan komuniti. Saya cuba mengajar wanita tidak kira apa yang kelihatan seperti anda, ia penting apa yang anda rasa seperti. Saya cuba menghilangkan stigma [imej badan] itu – kebimbangan terbesar terhadap wanita, “katanya.

The World Tour Bootcamp juga telah membantu banyak peminatnya menyambung satu sama lain. Seketika kembali, peminat mula “Pergerakan Kayla”, yang mendorong pertemuan di mana kanak-kanak perempuan akan melaksanakan panduan bersama. “Pergerakan Kayla” akhirnya berubah menjadi “Tentera Kayla”, yang hanya sebahagian daripada 3.1 juta pengikut Instagram yang dia telah.

Kemasyhuran dan perkara-perkara besar telah menarik, tetapi juga penyesuaian besar untuk Kayla.

“Untuk datang dari sebuah bandar kecil dan mampu melatih gadis-gadis yang begitu banyak adalah luar biasa. Mempunyai lebih banyak pengikut di media sosial daripada sebenarnya hidup di mana anda tinggal adalah adil-itulah pikiran saya bertiup.”

Sudah menggembirakan untuk melihat jumlahnya berkembang. Keupayaan untuk mewujudkan komuniti kanak-kanak perempuan yang memberi inspirasi kepada satu sama lain – ia sesuatu yang tidak pernah dia mahu berhenti kerana bon yang telah mereka terbentuk.

“Orang yang memberi inspirasi kepada saya adalah keluarga saya, gadis saya yang melakukan panduan, kawan saya dan ayah saya,” kata Itsines. “Untuk melihat semua wanita di seluruh dunia yang seperti” anda memberi saya inspirasi “Saya suka,”ANDA memberi inspirasi ME“.

View this post on Instagram

#kaylapose #thek2movement www.kaylaitsines.com/guides

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) on