‘Bachelorette’s’ Ryan Sutter mengingatkan ‘kekeliruan’ selepas kejutan ‘kekejaman’ Trista

Sudah kurang dari seminggu sejak Trista Sutter, bintang musim pertama “The Bachelorette,” mengalami rampasan semasa bercuti di Eropah yang meninggalkan dia dimasukkan ke hospital dan bersyukur untuk hidup.

Tetapi ia tidak menghalangnya lama.

Suami Trista, Ryan Sutter, menawarkan peminat kemas kini mengenai bekas bintang TV realiti – termasuk gambar “pada masa terbaiknya” hanya satu hari selepas kejadian.

Foto itu menangkap Trista yang kelihatan berjaga-jaga dan tan ketika dia mengambil foto bercuti sendiri di atas kapal di lepas pantai pulau Šolta di Croatia.

“Saya telah memuatkan gambar ini untuk beberapa hari, saya tidak pasti apa yang hendak saya katakan?” Ryan menulis. “Seperti fikiran saya, gambar itu telah dijadikan ‘draf’. Di dalam limbo, agak keliru. Ia diambil satu hari selepas isteri saya, secara tiba-tiba dan tanpa sebab yang pasti, disita dengan keras di hadapan keluarganya di bas ulang-alik yang penuh dengan orang yang tidak dikenali. “

Dalam pos Instagram sendiri, dikongsi tidak lama selepas berakhir, Trista mengaku suaminya, sekurang-kurangnya sebahagiannya, dengan menyelamatkan nyawanya.

“Tanpa anda, saya tidak tahu bahawa saya akan berada di sini hari ini,” katanya.

Ryan sendiri menjelaskan bahawa dia bersyukur kerana “hampir 17 tahun sebagai ahli bomba,” yang memberi dia kemahiran kecemasan, tetapi dia menambah, “sedikit dalam 42 tahun saya menjalani saya untuk kekeliruan dan perenungan yang kekal selepas gelombang air kedekatan telah selesai. “

Namun, beliau berkata bahawa dia dan isteri berusia 44 tahun itu telah menemui jalan untuk menavigasi kebimbangan mereka sejak merampasnya – terima kasih kepada orang lain.

“Apa yang telah membantu ialah pencapaian kebaikan yang diterima daripada rakan-rakan, keluarga dan juga yang tidak pernah kita jumpai secara peribadi,” tulisnya. “Tidak syak lagi, anda telah memainkan peranan penting dalam proses penyembuhan dan sumber kekuatan untuk (Trista) dan I. Jadi, dengan mesej itu, saya menyiarkan gambar mudah ini. Isteri saya – pada masa yang terbaik – menangkap kehidupan semasa dia selalu ada, walaupun sekarang melalui lensa yang lebih bermakna … “

Ryan dan Trista telah berkongsi kehidupan dan membuat kenangan bermakna bersama selama lebih dari 13 tahun sekarang.

Ryan pertama kali bertemu Trista sebagai peserta pada musim perdana 2003 “The Bachelorette.” Mereka telah berkahwin pada tahun istimewa televisyen pada bulan Disember tahun itu, dan mempunyai dua anak bersama, Max, 9, dan Blakesley, 8.