Atlet 6 bintang memaparkan fizikal mereka yang sesuai untuk Isu Badan ESPN 2015

Peminat sukan, bergembira!

Majalah ESPN meraikan fizikal pelbagai bentuk dan saiz dengan Isu Tubuh tahunannya, dan edisi tahun ini mempunyai enam bintang penutup.

Atlet menonjol dalam Isu Badan ESPN

07.07.201500:44

2015 menandakan tahun ketujuh isu khas, yang bertujuan “untuk meraikan dan meneroka borang sukan melalui imej dan wawancara yang kuat,” menurut kenyataan akhbar ESPN.

Bintang penutup 2015 termasuk juara-juara jejak-juara Amanda Bingson, pemenang Washington Nationals Bryce Harper, helikat Olimpik Chantae McMillan, kekuasaan Cleveland Cavaliers Kevin Love, perenang Olimpik Natalie Coughlin dan penerima New York Giants wide Odell Beckham Jr.

Odell Beckham Jr.
Odell Beckham Jr pada salah satu daripada enam liputan edisi ESPN edisi 2015 ‘Isu Tubuh’.Carlos Serrao untuk ESPN The Magaz

Untuk Harper, yang dipaparkan dalam isu ini adalah mimpi yang menjadi kenyataan.

“Anda membesar dan anda berkata: ‘Saya mahu berada di hadapan kotak Wheaties; Saya mahu berada di hadapan kad Topps; Saya mahu berada di Isu Badan, ‘”kata Harper dalam siaran akhbar.

Orang lain sama-sama teruja untuk menjadi sebahagian daripada sesuatu yang mereka nantikan selama bertahun-tahun sebagai peminat sukan yang gemar.

“Salah satu perkara yang saya sukai dengan Isu Tubuh adalah dengan begitu meraikan badan yang membolehkan kita berjaya dalam sukan kita. Sebagai peminat sukan, saya suka melihat perbezaan dalam jenis badan, “tambah Coughlin.

Isu tahun ini juga termasuk wawancara, gambar dan video dengan atlet bintang rock seperti pemain WNBA Brittney Griner, juara Terbuka Perancis Stan Wawrinka dan pemain pasukan Piala Dunia Wanita A.S. Ali Krieger.

Matlamat ESPN adalah untuk mempertingkatkan isu setiap tahun dan memaparkan pelbagai atlet.

“Keupayaan untuk menangkap kedua-dua kekuatan dan kelemahan atlet-atlet luar biasa ini melalui imej-imej berkuasa dan wawancara introspektif ini sangat bergerak,” kata ketua editor Chad Millman dalam satu kenyataan.

ESPN Isu Badan Majalah itu boleh didapati di gerai berita mulai Jumaat, 10 Julai.

Loading...