50 HARI INI: Lihat wajah perubahan 50

Sekiranya anda beralih 50 tahun ini, jangan bimbang. Perkara mungkin lebih hebat daripada yang anda fikirkan mungkin. Untuk merayakan ulang tahun ke-50 Hoda Kotb kami pada 9 Ogos, HARI INI sedang melihat dengan lebih dekat apa yang dimaksudkan untuk menjadi 50 sekarang – dan KAJIAN KITA hari ini mendapati banyak sebab untuk meraikan.

Apa yang jelas ialah 50 pasti tidak seperti biasa. Sebenarnya, 70 peratus daripada 50 tahun yang ditinjau oleh HARI INI menyatakan bahawa mereka berasa lebih muda daripada usia mereka. Dengan orang yang hidup lebih lama, dan mengetahui lebih banyak tentang gaya hidup yang sihat, 72 peratus responden mengatakan bahawa 50 hari ini sebenarnya lebih muda daripada generasi ibu bapa mereka sendiri. 

Dan tidak hairanlah: Lihat tayangan gambar ini untuk melihat bagaimana 50 benar-benar kelihatan berbeza sekarang.

6 gambar
Tayangan slaid

50 sekarang dan sekarang

Penampilan yang berbeza untuk dekad yang berbeza. George Clooney, kiri, berusia 53 tahun, namun kelihatan lebih muda daripada Jim Backus yang berusia 51 tahun ketika ditayangkan di “Pulau Gilligan.”

Ternyata, menjadi tua adalah tiang gawang yang bergerak. Ingat ketika anda berusia 20 tahun dan menganggap 50 adalah kuno? Apabila anak lelaki berusia 50 tahun ini diminta untuk meletakkan nombor pada “lama”, mereka memilih 66. Tetapi tanya 60-sesuatu dan mereka berkata 72.

Tune di esok untuk mengetahui mengapa 50 benar-benar batu dan lihat hasil penuh “Kaji selidik ini adalah 50” HARI INI. Terdapat banyak sebab mengapa 50 adalah hebat.

Benar-benar emas: 50 bukanlah perkara biasa

Ogos.03.201403:05

Turut serta! Tunjukkan HARI INI bagaimana muka 50 seperti sekarang. Hantar kami gambar anda di Twitter dan Facebook dengan hashtag # ThisIs50.