5 penghalang nyamuk terbaik dan penyembur bug pada 2018 dari Laporan Pengguna

Terdapat bahagian-bahagian yang menyeronokkan musim panas – berfikir berenang, s’mores, berkhemah – dan kemudian ada yang kurang diminati, kebanyakannya diwakili oleh pepijat. Kadang-kadang, mereka boleh berasa seperti perosak yang tidak henti-henti yang sedang mengusik lengan dan kakinya untuk makan malam.

Untuk menjaga serangga seperti nyamuk yang membawa Zika dan Lyme yang membawa kutu di teluk, anda memerlukan semburan pepijat yang boleh dipercayai. Laporan Pengguna menyusun senarai pengawet nyamuk terbaik dan penyembur bug dan, dari banyak yang mereka uji, lima diukur sebagai produk yang patut dicuba.

Bagaimana untuk melindungi keluarga anda dari nyamuk pada musim panas ini

Jun.02.201603:58

Sawyer Premium Insect Repellent 20% Picardin, $ 9, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Sawyer Premium Insect Repellent 20% Picardin

$ 9Amazon

Sawyer dinamakan salah satu daripada tiga pengawet nyamuk paling berkesan. Semburan semburan pam ini akan menghalau nyamuk selama lapan jam penuh.

Menolak Lemon Eucalyptus, $ 14, Amazon

Menolak Eucalyptus Lemon

$ 14Amazon

Semburan pam pam ini mengandungi minyak lemon kayu putih dan berkesan selama tujuh jam.

Mengelak Repertikan Serangga Keluarga Merah, $ 7, Amazon

Mengusir Reptilia Serangga Keluarga yang Merokok

$ 7Amazon

Mengecewakan Keluarga Mentega mengandungi 15 peratus deet dan datang sebagai semburan aerosol.

Natrapel 8 Hour Insect Repellant, $ 6, Amazon

Natrapel 8 Hour Insect Repellant

$ 6Amazon

Bahan aktif Natrapel 8 Jam adalah 20 peratus picaridin. Laporan Pengguna bernama Natrapel 8 Hour salah satu daripada tiga penghalau bug paling berkesan, bersama dengan Sawyer Fisherman’s Formula Picaridin dan Off! Deepwoods VIII.

Off! Deepwoods VIII, $ 3, Amazon

Off! Deepwoods VIII

$ 7Amazon

Walaupun kebanyakan repellen lain dalam senarai ini mengandungi picaridin sebagai bahan aktif utama mereka, Off! termasuk deet. Ia datang sebagai semburan aerosol.

10 produk lain yang diuji Laporan Pengguna hanya berkesan terhadap nyamuk sehingga tiga jam, dengan banyak yang berlangsung hanya separuh jam.

Pembetulan: Versi sebelumnya artikel ini termasuk skor keseluruhan Consumer Reports daripada 100 sebagai basis untuk penarafan peringkat atas. Faktor skor dalam keberkesanan produk terhadap kutu, yang tidak membawa virus Zika.

Kisah ini pada asalnya diterbitkan pada Februari 2016 di Today.com.