5 langkah yang membantu wanita ini mengelakkan makan emosi dan kehilangan 139 pound

Setelah mengalami ketidakupayaan kerana berat badannya, wanita Texas berhenti makan karbohidrat dan minum alkohol – langkah-langkah yang membantu dia menumpahkan £ 139 dan menikmati kehidupan.

“Saya fikir saya gembira; Saya tidak tahu saya tertekan, “kata Misty Mitchell, 36, kepada HARI INI. “Apa yang saya fikir adalah kebahagiaan saya masih hidup.”

Misty Mitchell
Apabila dia menimbang hampir 300 pound, Misty Mitchell hanya akan mengambil gambar dengan sesuatu atau seseorang di hadapannya. Dia mempunyai banyak gambar dirinya memegang anak saudaranya dalam usaha untuk bersembunyi.Diberkati oleh Misty Mitchell

BERKAITAN: Kejayaan berat badan: 7 langkah wanita ini kehilangan separuh saiznya

Pada tahun 2003, ketika dia berusia 23 tahun, nenek Mitchell memulakan hospis dan Mitchell berhenti sekolah untuk merawatnya. Dia duduk di sekeliling tanpa makan, yang menyebabkan peningkatan berat badan sebanyak 60 paun. Dalam tempoh empat tahun yang akan datang, dia perlahan-lahan memperoleh lebih banyak, dengan berat badannya meningkat hingga 285 pound. Terkejut, dia memulakan diet Atkins dan kehilangan £ 110.

Mitchell mengekalkan berat badan sehingga 2009 apabila dia mula makan karbohidrat lagi dan meminum masalah. Apa yang bermula sebagai minuman berlebihan semasa keluar meningkat kepada dia yang menggoreng setengah liter vodka sehari, atau kira-kira 11 minuman dan 1,000 kalori.

Dia tahu dia mempunyai masalah, tetapi mengatakan kepada dirinya sendiri bahawa ia tidak buruk: Dia tidak pernah dilepaskan di mana-mana, mabuk, atau kerja tidak terjawab.

Misty Mitchell cut alcohol out of her diet and lost 139 pounds.
Selama enam bulan ke dalam rancangan penurunan berat badannya, Misty Mitchell takut pergi ke gym. Beliau menerima beberapa inspirasi yang tidak dijangka daripada filem “Wild.”Diberkati oleh Misty Mitchell

BERKAITAN: Ibu mendapat maklumat tentang penurunan berat badan: Inilah cara dia menumpahkan 90 pound dalam setahun

Ketika berat badannya melonjak hingga 296 pound, wanita 5 kaki 6 inci tidak dapat menolak keranjang ke lorong kedai runcit tanpa menghiraukan. Mitchell bergelut agar sesuai dengan tali pinggang tempat duduknya, bengkok untuk memakai kaus kaki, atau menjaga dia sekarang anak perempuan berusia 12 tahun.

Kemudian dia mengalami cakera herniated, menyebabkan kesakitan yang menyakitkan.

“Saya benar-benar tidur,” kata Mitchell. “Saya hampir 300 pound. Saya tidak dapat menjelaskan betapa teruknya ia dirasakan di dalam badan itu. “

Misty Mitchell cut alcohol out of her diet and lost 139 pounds.
Pada yang paling berat, Misty Mitchell bersembunyi dari kamera. Selepas kehilangan £ 139, dia mengambil banyak gambar untuk menandakan pencapaiannya. Diberkati oleh Misty Mitchell

BERKAITAN: Wanita menurunkan £ 350 dan menggalakkan orang lain untuk ‘tidak pernah berputus asa’

Sewaktu pembedahan cakera menghapuskan kesakitan, Mitchell menyedari hidupnya “berada dalam keadaan cemas.” Dia telah kehilangan pekerjaannya dan terpaksa menjual rumahnya. Selepas makan pai Frito dan satu pint ais krim, dia memutuskan bahawa dia terpaksa membuat perubahan.

“Jika saya terus meminum apa yang saya minum, saya tidak akan menurunkan berat badan,” katanya.

Pada Februari 2015, Mitchell berhenti minum dan memulakan diet ketogenik, makan kurang daripada 20 gram karbohidrat sehari untuk menjaga tubuhnya dalam ketosis. Dia segera kehilangan berat badan, tetapi berjuang untuk mengawal makan dan minum emosi.

Misty Mitchell cut alcohol out of her diet and lost 139 pounds.
Misty Mitchell pergi dari lemak badan 60% hingga 25% selepas mengubah tabiat makan dan minumnya. Dia merasakan perubahan itu membantu menghargai kehidupannya. Diberkati oleh Misty Mitchell

BERKAITAN: 8 langkah sihat yang membantu pengantin perempuan ini kehilangan £ 110 sebelum perkahwinannya

“Saya sangat marah pada hidup saya, ia jenis pemacu saya. Setiap kali saya berfikir minum – yang berlaku banyak – atau makan karbohidrat, saya teringat kemarahan itu, “katanya.

Selepas kehilangan 60 paun dalam enam bulan, kemarahan itu berubah menjadi sesuatu yang lebih sihat.

“Saya tidak terganggu dengan pemikiran negatif ini, saya hanya boleh gembira,” kata Mitchell.

Itu mendorongnya untuk melangkau minuman dan mengabaikan makan emosi. Tetapi satu bahagian masih hilang – bekerja keluar. Dia takut gim, tetapi mendapati inspirasi yang tidak dijangka daripada menonton filem “Wild.” Sama seperti watak utama, Mitchell memutuskan untuk “membawanya kembali.”

3 rahsia Bob Harper untuk membantu anda mengelakkan kenaikan berat badan percutian

17 Oktober02:37

Sejak November 2015, dia hanya terlepas dua hari di gim, mengubah dirinya daripada 60 peratus lemak badan hingga 25 peratus. Berat sasarannya adalah £ 148, yang bermakna dia telah kehilangan separuh berat badannya. Dia kini pada £ 157.

Dia berharap dapat mengilhami orang lain dengan gambar di dalam akaun media sosialnya.

Selepas giving up junk food and booze, Misty Mitchell lost 139 pounds. At her worst, she was drinking more than 1,000 calories of alcohol.
Selepas menyerah junk food dan minuman keras, Misty Mitchell kehilangan 139 pound. Pada masa yang paling teruk, dia minum lebih daripada 1,000 kalori alkohol.Diberkati oleh Misty Mitchell

BERKAITAN: 8 langkah ibu ini mengambil untuk kehilangan 155 pound

“Saya sangat menyukai siapa saya sekarang dan ini yang selalu saya mahu,” katanya. “Jika saya boleh melakukannya, sesiapa sahaja boleh melakukannya.”

Mitchell menggunakan tip ini untuk mengelakkan daya tarikan makanan emosi:

1. Minum air

Orang sering mengelirukan dahaga dengan kelaparan. Jika, selepas minum air, anda masih merasa lapar sensasi itu mungkin sahih.

2. Ketahui kelaparan

Adakah anda berasa lapar tiba-tiba? Ada peluang yang baik ia emosi, tidak benar rasa lapar, yang berlaku perlahan-lahan.

3. Cat kuku anda

Berfikir bahawa satu pint ais krim akan membantu dengan hari yang buruk itu? Cat kuku anda. Ia sukar untuk snek dengan kuku menggilap basah.

4. Berus gigi anda

Menyikat gigi menghantar isyarat kepada otak bahawa ia bukan masa untuk dimakan.

5. Berjalan-jalanlah

Mengganggu diri anda dari keinginan akan membantu mereka menghilang dan anda akan mendapat lebih banyak aktiviti.

Baca cerita inspirasi lain dari orang-orang biasa yang dilancarkan dalam Perjalanan Kehilangan Berat Saya HARI INI.