11 alat yang akan membantu anda mendapatkan tidur malam yang lebih baik

Mendapat tidur malam yang baik adalah salah satu perkara yang kita semua impikan, tetapi bagi kebanyakan kita, ia tidak berlaku hampir sekerap yang kita suka.

Sama ada anda bangun sepanjang malam untuk cenderung kepada anak-anak atau berasa gelisah kerana tekanan, terdapat beberapa perkara yang tidak berkesudahan yang menghalang kita untuk mendapatkan tidur malam yang baik. Lebih dari satu pertiga orang Amerika mengatakan mereka tidak mendapat rehat yang disarankan selama tujuh jam malam, menurut Pusat Kawalan dan Pencegahan Penyakit. HARI INI menjalankan tinjauan tidur sendiri dan mendapati bahawa 52 peratus responden mengadu tidur yang tidak mencukupi.

Bunyi putih, inflator bantal dan teknologi lain untuk membantu anda tidur dengan lebih baik

21.2.201705:03

Dr Rebecca Robbins dihentikan oleh HARI INI untuk berkongsi beberapa alat ringkas yang boleh anda tambah pada rutin tidur anda yang mungkin hanya menjadi rahsia untuk bangun berasa segar.

Masalah tidur

Dalam tinjauan TODAY, 18 peratus orang berkata mereka menderita sindrom kaki gelisah, gangguan neurologi yang mewujudkan keinginan yang berterusan untuk menggerakkan kaki anda dan menghalang anda daripada tidur. Berikut adalah beberapa perkara yang mungkin dapat membantu anda memudahkan tidur lebih mudah.

HealthE Night Good LED Light-Enhancing Light, $ 16, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

HealthE Night Good LED Light-Enhancing Light

$ 16Amazon

Menggunakan cahaya ini sejam sebelum tidur selain daripada mentol biasa tipikal anda dikatakan membantu anda tidur lebih cepat. Spektrum cahaya mentol membolehkan pengeluaran melatonin, yang menyokong irama sirkadian semula jadi tubuh anda.

Alat Bantuan Dodow Sleep, $ 59, Amazon

Alat Bantuan Tidur Dodow

$ 59Amazon

Dodow adalah metronom dengan sistem cahaya yang mengajar anda bagaimana untuk tidur secara semulajadi, tanpa mengambil sebarang ubat. Adakah anda mengambil masa sejam untuk tidur? Peranti ini mengatakan ia akan mengeluarkan anda dalam masa 25 minit.

2breathe Sleep Inducer, $ 196, Amazon

2breathe Sleep Inducer

$ 196Amazon

Belang ini menggunakan senaman pernafasan untuk membantu anda tidur lebih cepat dan tidur lebih lama. Dikatakan untuk membantu memperbaiki pola tidur selepas dua hingga tiga minggu penggunaan.

Masalah tidur

Daripada mereka yang ditinjau, 15 peratus menganggap diri mereka terganggu tidur, bermakna mereka bangun sepanjang malam kerana segala-galanya, dari luar bunyi untuk menangis bayi.

Noisli App, $ 2, iTunes

Noisli App

$ 2iTunes

Aplikasi bunyi dan warna ini boleh membantu anda berehat sebelum tidur dan membantu mewujudkan suasana yang akan menggalakkan tidur malam yang baik.

Jika anda sedang mencari kesan yang sama, mesin bunyi ini adalah $ 15 di Amazon dan satu editor HARI INI tidak boleh hidup tanpa itu.

SHEEX Lembaran Prestasi Asal + Sarung Bantal, $ 179, Amazon

SHEEX Helaian Prestasi Asal + Sarung Bantal

$ 179Amazon

Kain pada sarung dan sarung bantal ini mengurangkan haba badan yang terperangkap untuk membuat katil anda terasa sejuk sepanjang malam. Anda tidak akan bangun berasa panas di tengah malam lagi.

Untuk mendapatkan lebih banyak pilihan kertas, lihat tempat tidur TODAY Home dari tempat tidur dan duvet yang terbaik.

Therapedic Classic Comfort Bantal, $ 35, Amazon

Therapedic Classic Comfort Bantal

$ 52Amazon

Bantal ini mempunyai busa memori yang melegakan tekanan dan teknologi iCool untuk membuatkan anda sejuk sepanjang malam.

Gembala Tidur, $ 199, The Grommet

Tidur Shepard

$ 199The Grommet

Dompet ini menjejaki pola tidur dengan menggunakan sensor gelombang otak. Ia menyegerakkan kepada aplikasi, jadi anda boleh mendapatkan semua data anda. Ia juga termasuk jam penggera yang akan membangunkan anda dengan nada binaural. Ia juga akan memainkan nada untuk membantu anda jatuh ke dalam tidur yang lebih dalam jika anda menghadapi masalah untuk mendapatkan penutupan.

Beautyrest Sleeptracker Monitor, $ 85 (biasanya $ 200), Amazon

Monitor Sleeptracker Beautyrest

$ 85Amazon

Alat Amazon-enabled Amazon ini boleh menjejaki pola tidur dua orang sekaligus. Ia memantau pernafasan, kadar jantung dan tingkah laku tidur, dan ia dapat memberitahu anda masa yang optimum untuk bangun.

Masalah dengan berdengkur

Akhirnya, 11 peratus daripada mereka yang disurvei menganggap diri mereka berdengkur. Walaupun berdengkur agak biasa, berdengkur berat boleh menjadi tanda apnea tidur, yang memerlukan perhatian profesional.

Posisi Tidur Rest-Ritus, $ 17, Amazon

Posisi Tidur Rest-Ritus

$ 17Amazon

Cawan-cawan ini dilampirkan secara langsung ke badan atau pakaian anda dan boleh diletakkan di mana-mana kedudukan untuk mencapai kedudukan tidur anda yang diingini. Apabila anda melancarkan, mereka akan menjelma semula ke kedudukan anda.

Smart Nora, $ 300, SmartNora.com

Smart Nora

$ 300Amazon

Nora mendengar bunyi berdengkur. Sebaik sahaja mereka dikesan, peranti menghantar pergerakan ke dalam bantal untuk menghentikan orang daripada berdengkur sebelum ia cukup kuat untuk membangunkan sesiapa sahaja. Ini adalah salah satu daripada Perkara Kegemaran Oprah tahun ini juga!

Untuk lebih banyak alat tidur yang kita sayangi, periksa mesin bunyi $ 16 kegemaran kami, topeng tidur $ 8 yang suka internet dan tidur tidur bayi bahawa seorang anak editor tidak boleh tidur tanpa!

Tonton Savannah Guthrie mengetahui akibat tidur terganggu

19.1.201705:30

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 22 September 2017 di TODAY.com.