Pasangan itu menyimpan rahsia kehamilan, kejutan keluarga dan kawan-kawan dengan bayi perempuan baru

Ben dan Hannah Hinders tidak fikir mereka akan mengejutkan 10 bulan dalam pembuatan sehingga mereka akhirnya melihat wajah terkejut di wajah seorang ahli keluarga yang lain.

Pasangan itu, yang berasal dari Pantai Timur tetapi tinggal di Kailua, Hawaii, memberi mereka yang tersayang kejutan awal Krismas bulan lepas apabila mereka datang ke lawatan keluarga untuk mencungkil seorang gadis bayi baru.

Tiada siapa yang tahu anak kecil itu datang kerana mereka menyimpan rahsia kehamilan Hannah.

Selepas mengekalkan kehamilan, pasangan mengejutkan keluarga dan kawan-kawan dengan bayi baru

Disember.22.201600:46

“Ia tidak mudah,” kata Ben Hinders, 27, kepada TODAY. “Isteri saya adalah juara keseluruhan proses, itu pasti.”

BERKAITAN: Jurugambar menangkap kejutan ibu ketika dia menyampaikan budak lelaki

Hannah, 27, melahirkan Ivy Elizabeth pada 2 September. Dua bulan kemudian pasangan itu pergi untuk melihat keluarga Ben di Virginia dan keluarga Hannah di Florida.

Mereka memaparkan reaksi yang mengejutkan apabila satu orang bertemu bertemu Ivy buat kali pertama.

Pasangan itu menaikkan idea itu setelah menonton video pengambilan kejutan semasa dalam perjalanan dengan beberapa rakan.

“Isteri saya mempunyai idea, ‘Bukankah gila jika kita mempunyai anak kecil dan tidak memberitahu sesiapa dan kemudian muncul di depan pintu mereka?’ ” Kata Hinders.” Semua orang adalah seperti, ‘Anda gila. ” ‘

Selepas mengetahui Hannah hamil sehari sebelum ulang tahun perkahwinan mereka yang pertama, pasangan itu mengehadkan jawatan media sosial mereka ke landskap yang indah dari Hawaii dan tembakan Hannah yang tidak menunjukkan bahagian tengahnya.

Mereka menganggap kejutan akan ditiup apabila seseorang melawat mereka. Tetapi tiada siapa yang membuat perjalanan semasa kehamilan Hanna.

BERKAITAN: Selepas jangka 10 batu, wanita melahirkan bayi yang mengejutkan

“Kita perlu ketat,” kata Hinders. “Saya mempunyai kawan yang suka Snapchat, dan saya perlu memberitahu mereka, ‘Tidak ada Hannah dalam Snapchat.’ Saya menjadi polis, dan Hannah tidak dapat dipercaya diri untuk tidak berkongsi dengan sesiapa sahaja. “

Walaupun pasangan itu menjangkakan reaksi yang mengejutkan, mereka juga bimbang ibu bapa dan orang lain mungkin kecewa tentang tidak diberitahu terlebih dahulu.

“Kami mempunyai beberapa kemarahan selepas hakikatnya, mungkin satu atau dua minggu kemudian,” kata Hinders. “Isteri saya agak gugup, tetapi kami fikir, agak sukar apabila anda bertemu Ivy untuk tidak jatuh cinta. Tiada siapa yang gila selama sekian lama jika mereka gila. “

Kini mereka akan sentiasa mempunyai cerita (dan video) bagaimana keluarga pertama kali bertemu Ivy.

“Sekiranya dia mempunyai saudara, mereka akan sangat kecewa kerana kami tidak melakukan ini lagi,” kata Hinders dengan ketawa.

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.