Kate Beckinsale, Michael Sheen berkongsi momen ibu bapa yang paling berbangga

Kate Beckinsale dan Michael Sheen adalah dua ibu bapa bangga!

Beckinsale membawa kepada Instagram untuk berkongsi gambar bekas rakannya, bintang “Penumpang” Sheen, 47, bertindak balas kepada berita bahawa anak perempuan mereka, Lily Mo Sheen, akan memulakan kuliah. Dan seperti biasa dari keluarga ini, gambar-gambar adalah manis kerana mereka bodoh.

“Sambutan ayah yang sesuai apabila anda mengetahui gadis anda masuk ke kolej: meletupkan air mata, menggugurkan segala-galanya, tergesa-gesa dan mengambil semua orang walaupun jauh dari terlibat,” tulis Beckinsale, 43, di sebelah pics sebelah Sheen mengangkat kedua-duanya ibu dan Lily, 17, di udara.

Bintang “Cinta & Persahabatan” menyatakan kebanggaan ibu bapa mereka dan menggalakkan Lily untuk “Fly fly fly.”

Ia adalah yang terbaru dari persahabatan, yang gembira dengan peminat dengan jin yang tinggi di media sosial, seperti ketika mereka menggunakan ulang tahun ke-17 Lily sebagai peluang untuk membuat semula foto bayi dari hari dia dilahirkan.

Beckinsale mendedahkan kepada tuan rumah lewat malam, James Corden bahawa bola sepak itu juga mencipta semula gambar pelakon itu dalam keadaan benar-benar melahirkan!

BERKAITAN: Kate Beckinsale berkongsi anak perempuan Lily yang pertama, gambar sekolah lepas

Malah wanita semasa Sheen suka, pelawak Sarah Silverman, mendapat keseronokan.

View this post on Instagram

I can't believe my boyfriend ever dated this PIG

A post shared by Sarah Silverman (@sarahkatesilverman) on

Silverman – yang, dengan Sheen, mengiringi Beckinsale untuk perdana “Cinta & Persahabatan” pada tahun ini – sekali berkongsi foto dirinya yang membuat wajah bodoh di hadapan imej TV Beckinsale kelihatan sangat menakjubkan.

“Saya tidak boleh percaya teman lelaki saya pernah bertarikh PIG ini,” Silverman bercakap dalam kapsyen.

Teruskan foto keluarga zany ini, geng! Kami mencintai mereka!