Ultrasonik itu salah … itu lelaki! Tonton kejutan keluarga ini

Sekiranya seluruh keluarga anda menjangkakan kedatangan seorang bayi perempuan, tetapi anak lelaki itu dilahirkan, ini mungkin tepat bagaimana mereka bertindak.

Kyle dan Danielle Williams dari Belleville, Michigan, terkejut apabila bayi baru mereka diberitahu akan menjadi anak kedua mereka yang ternyata menjadi anak lelaki pertama mereka. Ultrasound yang telah meramalkan bulan jantina lebih awal adalah salah – sangat salah.

Jadi satu demi satu, mereka membiarkan orang yang mereka cintai terkejut di hospital dan menyaring reaksi mereka, bermula dengan salah seorang datuk dan nenek: ibu Danielle. Pasangan itu meminta Linda Monday-Jones untuk menukar lampin bayi dan tindak balasnya apabila dia menyedari ia seorang lelaki tidak ternilai.

Bentley Thomas Williams – yang sepatutnya dinamakan Charlee – dilahirkan melalui bahagian cesarean pada 3 Mac. Kyle Williams, yang telah bangun selama 24 jam semasa buruh isterinya, masih ingat ketika dia pertama kali melihat bayi ketika dia melihat ke arah langsir.

“Saya tidak bersuara dan tidak pasti jika mata saya bermain tipu atau tidak,” kata Kyle Williams, 32, kepada HARI INI HARI INI..

“Saya tidak memberitahu isteri saya. Apa yang saya boleh katakan ada sedikit kejutan. “

Apabila doktor mengumumkan bahawa ia seorang lelaki, reaksi Danielle adalah tidak percaya, Kyle teringat. Dia terus bertanya sama ada semua orang serius.

“Tetapi dia gembira apabila mereka membawa dia ke sana untuk melihatnya buat kali pertama. Pandangan kebahagiaan murni di wajahnya sangat mengagumkan, “kata Kyle.

Awalnya, Danielle yakin dia mengharapkan seorang lelaki, tetapi ultrasound dilakukan ketika dia berusia 20 minggu pada bulan Oktober mendedahkan bayi itu seorang gadis.

Dengan kepakaran dan peralatan yang betul, ultrasounds boleh meramalkan jantina bayi 95 peratus masa dengan tepat, kata Dr. Iffath Hoskins, naib pengerusi keselamatan dan kualiti pesakit di jabatan obstetrik dan ginekologi di Pusat Perubatan NYU Langone. Mereka sangat baik meramalkan seorang lelaki.

Tetapi faktor-faktor seperti kedudukan bayi, pengalaman sonographer dan kualiti mesin dapat mempengaruhi ketepatan, dia mencatat.

“Selalu ada penafian dengan ultrasound yang tidak ada 100 peratus dan selalu ada kemungkinan, walaupun kecil, sesuatu yang tidak dapat dikenal pasti,” kata Hoskins.

Pasangan itu tidak berharap untuk jantina tertentu, hanya bayi yang sihat, kata Kyle. Mereka mempunyai anak perempuan berusia 2 tahun, Peyton, yang mempunyai Anemia Diamond Blackfan, penyakit tulang sumsum tulang yang jarang berlaku. Keluarga telah menubuhkan sebuah laman web untuk menceritakan kisahnya dan membawa kesedaran mengenai DBA.

Ketika mereka menanti kelahiran puteri kedua mereka, mereka membeli lebih banyak pakaian bayi merah jambu dan Danielle membuat lebih banyak selimut buatan tangan dan kepala band untuk seorang bayi perempuan. Mereka melepaskan lukisan nurseri, bagaimanapun, yang menjadi belokan acara yang bernasib baik.

Peyton, yang menjangkakan adik perempuan, gembira dengan adiknya, kata Kyle. Hanya untuk membuat peralihan sedikit lebih mudah, ibu bapanya memberinya boneka bayi perempuan di bilik hospital dan menamakannya Charlee, nama mereka dipilih untuk kakaknya.

Ikuti A. Pawlowski di Google+ dan Twitter.