Tonton pasangan Bill Murray membantu mengumumkan kehamilan pada permainan besbol

Ini adalah salah satu pengumuman kehamilan yang paling menarik untuk memukul media sosial sejak Beyoncé yang terselubung di hadapan bunga bunga pada Februari lalu.

Bill Murray, pelakon, pelawak, pelukis parti dan pelukis foto penglibatan, membantu pasangan yang hamil mendedahkan kehamilan mereka kepada ibu bapa mereka dengan penggambaran video di permainan playoff Chicago Cubs baru-baru ini.

Dalam klip itu, Murray kelihatan terus ke kamera dan berkata, “Hei, saya mendapat berita untuk anda … anda akan menjadi datuk nenek!”

The dad-to-be, Robbie Schloss, yang menyiarkan video di laman Instagramnya, menambah, “Kami sedang mengandung!”

Bill Murray membuat pengumuman bayi pasangan di permainan Chicago Cubs

17 Oktober00:27

Schloss menjelaskan kepada HARI INI dalam e-mel bahawa dia dan isterinya, Kirsten, duduk di sebelah Murray di belakang plat rumah semasa permainan Oct. 9 di Wrigley Field di Chicago.

“Kami bercakap dengan baik semasa perlawanan dan dia bermain dengan kacamata dengan Kirsten semenjak pertunjukannya menjadikan seluruh stadium menjadi biru,” katanya..

Selepas Cubs memenangi permainan, Schloss meminta Murray – peminat Cubs yang menyanyikan “Take Me Out to the Game Ball” kepada orang ramai semasa perarakan ketujuh inning – untuk memihak.

“Saya memberitahu Bill saya memerlukannya untuk membuat pengumuman kehamilan kami. Kirsten bergelut dengan kesuburan jadi kami memutuskan untuk tidak menjadikannya pada mulanya pada mulanya tetapi ini terlalu menyeronokkan untuk dilalui, “kata Schloss. “Rang undang-undang dengan senang hati merekodkan mesej itu untuk kami dan kami mendapat beberapa sorakan dari orang ramai yang masih berdiri di sekeliling kami.”

Tidak perlu dikatakan, keluarga pasangan itu mendapat sepakan besar daripada video itu. Schloss menyatakan dalam keterangan videonya bahawa orang tuanya menangis.

“Ayah mertua saya adalah peminat Cubs lama jadi ia cukup mengagumkan (video) kepadanya,” kata Schloss HARI INI. Malah lebih hebat daripada kejohanan Siri Dunia Cubs pada musim lepas, kami yakin.

Kanak-kanak itu dijangka akan datang pada April depan. Tahniah kepada Schloss dan isterinya mengenai berita gembira mereka!

Ikut Shane Lou di Twitter.