Tonton kanak-kanak Carson Daly memberinya kejutan yang manis menjelang Hari Bapa

Selamat Hari Bapa awal untuk Carson Daly!

JAMU hari ini mendapat hadiah Hari Bapa awal ketika ketiga anaknya memberinya kejutan manis di Studio 1A, lengkap dengan pelukan dan baju sejuk.

Carson menyangka dia hanya mengambil bahagian dalam segmen memasak mengenai perayaan Hari Bapa yang sihat yang disediakan oleh isterinya, Siri. Dia ditanya apa yang dia suka buat hari istimewa, yang akan datang pada 18 Jun.

“Dia bukan jenis untuk pergi dan suka golf pada Hari Bapa,” katanya. “Dia mahu bersama dengan anak-anaknya.”

Kanak-kanak itu kemudian muncul dengan ibu Siri, sebagai anak lelaki Jackson, 8, dan anak perempuan Etta, 4, dan London, 2, menyambar Carson untuk membuatnya mengejutkan pengumpulan keluarga Daly.

Carson Daly, Siri Daly, Jackson James, Etta Jones, London Rose on the TODAY show.
Carson Daly mendapat lawatan kejutan dari anak-anaknya dan baju Darth Vader yang sejuk. Apa lagi yang boleh meminta seorang lelaki sebagai hadiah Hari Bapa? Zach Pagano / TODAY

“Anda sepatutnya berada di sekolah!” Keretaon bercakap. “Begitu banyak untuk polis saya ‘tiada kanak-kanak di TV’. Hari Bapa seperti sebulan, apa yang berlaku?”

Dia tidak dapat membantu meleleh setelah mendapat pelukan dari anak-anak dan baju-T yang merupakan hadiah yang sempurna untuk fanatik “Star Wars”.

“Aw, ini bagus,” katanya. “Wow, apa yang mengejutkan.”

“Saya baik, betul, kita tidak perlu melakukan apa-apa lagi untuk Hari Bapa?” Siri bergurau.

Matt Lauer memuji kanak-kanak itu dengan kerja yang baik apabila ia datang untuk mengejutkan rahsia dari Carson, dan bahkan membiarkan Jackson melemparkannya ke komersial manakala London menghantarkannya untuk kamera.

“Hari Bapa Terbaik!” Carson berkata.

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.