Toms kini membuat kasut bunny untuk bayi, kanak-kanak dan wanita

Pernahkah anda melompat ke langkah anda baru-baru ini? Tom mungkin hanya penawar dengan koleksi kasut terbaru untuk musim bunga.

Syarikat yang berpangkalan di Playa Del Rey, California, yang paling terkenal dengan kasutnya, menawarkan koleksi edisi musim bunga eksklusif “Hop to It” eksklusif yang kelihatan hampir terlalu comel untuk dipakai. Pemilihan ini termasuk empat slip dengan penutup kaki dihiasi dengan wajah kelinci yang bermata dekat dan ceria. Bonus tambahan? Kasut edisi terhad semuanya dibuat tanpa bahan haiwan atau produk sampingan,

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Bunny Face Jersey Tiny Toms Crib Alpargatas, $ 32, Toms

Bayi akan dapat berpakaian dalam gaya dari usia muda dengan selipar ini. Kasut kecil ini mempunyai tali pengikat untuk mengetatkan lebih mudah, dan mempunyai lapisan empuk.

Bunny Face Jersey Tiny Toms Luca Slip-Ons, $ 39, Toms

Orang ramai yang lebih muda juga akan dapat memakai slip yang berharga ini. Kasut yang direka untuk kanak-kanak berumur 1 hingga 4 tahun, mempunyai lapisan bertemakan wortel yang berwarna-warni yang terdapat di seluruh koleksi.

Bunny Face Jersey Youth Luca Slip-Ons, $ 45, Toms

Untuk kanak-kanak yang lebih besar dalam keluarga, kasut ini direka untuk umur 5-9 tahun. Slip-slop Luca adalah selesa kerana mereka comel dengan topi jersi wajah kelinci mereka dan punggung seperti cottontail.

Klasik Wanita Bunny, $ 60, Toms

Dan bagi wanita yang masih kanak-kanak di hati, kasut ini adalah pilihan terbaik untuk musim bunga musim bunga. Mereka mempunyai praktikal Toms tradisional slip-on dengan beberapa bakat aneh. Moms juga boleh memadankan anak-anak mereka semasa memburu telur Paskah atau hari yang mudah di taman.

Dengan musim bunga di sekeliling selekoh, lihatlah beberapa trend bermusim yang lain.