Tamron Hall: Cara istimewa saya adalah warisan ayah saya setiap hari

Dengan Hari Bapa Ahad ini, siri TODAY “Pelajaran daripada Ayah” memberi Natalie Morales, Dewan Tamron, Willie Geist, dan Al Roker peluang untuk berkongsi apa yang dimaksudkan oleh bapanya kepada mereka. Pada hari Rabu, Tamron berkongsi perasaannya tentang ayahnya.

Tamron: Bagaimana ayah saya mengajar saya seni disiplin

Jun.17.201503:40

Ayah saya adalah bapa yang hebat. Saya memanggilnya ayah saya: Dia adalah bapa tiri saya, tetapi saya selalu mengatakan bahawa saya dilahirkan kepada bapa yang berbeza, tetapi Tuhan membawa lelaki yang sepatutnya menjadi ayah saya – dan itu adalah Clarence Newton Sr.

Tamron Hall and her dad
Tamron Hall membincangkan bagaimana perasaan dan disiplin ayahnya memberi kesan kepada kehidupannya.HARI INI

Ayah saya menghabiskan seluruh kehidupan orang dewasa di dalam tentera dan dia benar-benar membawa disiplin ke dalam hidup saya.

Saya tidak meninggalkan rumah saya tanpa membuat katil kerana apabila ayah saya masuk ke bilik saya, ia seperti Sgt. Newton berkuatkuasa.

Saya terkenal kerana makan cookies – mengejutkan kejutan, larut malam. Saya akan meluncur hidangan kotor saya di bawah katil saya dan ayah saya akan masuk ke dalam bilik saya dengan sikat gigi halus, mencari segala-galanya, dan kemudian tidak dapat dielakkan mencari piring cookie stashed saya.

Ia sangat lucu saya akhirnya di TV pagi kerana banyak perkara yang ayah saya diajar saya melaksanakan setiap hari. Saya tidak pernah terlepas penggera saya. Saya tidak pernah terlambat untuk bekerja walaupun pada malam terakhir saya keluar.

Tamron Hall and her dad
Tamron Hall membincangkan bagaimana perasaan dan disiplin ayahnya memberi kesan kepada kehidupannya.HARI INI

Ia adalah perintah dan disiplin yang dibawa olehnya kepada kehidupan kita. Ia muncul dalam cara yang paling kecil dan kemudian ia muncul dalam cara yang monumental. Saya sangat bangga bahawa itu sebahagian daripada warisannya yang bersama saya setiap hari.

Sejak ayah saya meninggal dunia, setiap Hari Bapa sukar.

Jadi ketika itu adalah perayaan untuk ayah dan semua yang mereka lakukan, bagi kita yang nenek moyangnya telah mati, itu bermakna dua perkara. Ia adalah peringatan bahawa anda terpaksa mengucapkan selamat tinggal, tetapi juga melalui air mata, peluang untuk mengatakan, saya mencintaimu. Terima kasih atas apa yang anda lakukan.