Tahniah! Savannah Guthrie menyambut bayi Charley

Tahniah, Savannah Guthrie!

The TODAY anchor dan suaminya, Mike Feldman, menyambut seorang anak lelaki, Charles Max Feldman, pada pagi Khamis. “Charley,” kerana dia akan dikenali, ditimbang pada £ 9. 8 oz. dan diukur 21.5 inci panjang. Dia dinamakan sempena ayahnya Savannah dan kakek Mike.

Savannah Guthrie melahirkan bayi lelaki!

09.09.201601:28

Matt Lauer mengumumkan bahawa Charley tiba pada pukul 8:59 pagi dan bahawa “Momma dan Ayah melakukan yang hebat.”

Mike and Charles Feldman
Ayah bangga Mike Feldman dengan sedikit Charley. Berharga, betul?Savannah Guthrie

“Ia adalah seorang budak lelaki yang comel,” kata Matt, yang telah membayar kunjungan itu.

“Saya dipanggil untuk membawa wain, jadi kami mungkin mempunyai roti bakar kecil,” katanya.

Savannah Guthrie and Charles
Awwwwww!Savannah Guthrie
Matt Lauer and Charles Feldman
Lihat mata pada Charley!Mata itu! / Savannah Guthrie
Matt Lauer and Charles Feldman
Matt Lauer dan Charles Feldman: Budak terbaik sudah.Savannah Guthrie
Charles Feldman
Jari kaki!Savannah Guthrie

Ini adalah anak kedua untuk Guthrie dan Feldman, yang juga mempunyai anak perempuan berusia 2 tahun, Vale.

HARI INI mengumumkan berita gembira ketika pembukaan program hari Jumaat dan rekan-rekan Savannah menyatakan teman mereka sudah kembali ke texting dan tweeting.

Tidak seperti kehamilan pertamanya, Savannah memilih untuk mempelajari jantina bayinya supaya dia dapat membantu menyediakan Vale untuk peranannya sebagai kakak perempuan.

Savannah Guthrie with her dad, Charley
Seorang Savannah Guthrie muda dengan ayahnya, Charles.Savannah Guthrie

“Saya fikir, sudah cukup pergolakan bagi seorang gadis kecil untuk mempunyai bayi baru – kami dapat memberitahu anda apa jenis bayi,” jelasnya pada September.

Savannah mendedahkan jantina bayi di udara dengan bantuan milkshake biru di Studio 1A dan, di luar, sesuatu yang kurang halus – pesawat yang terbang sepanduk udara mengisytiharkan, “Ia seorang lelaki!”

Ianya adalah…? Savannah Guthrie mendedahkan jantina bayi beliau

Sep.26.201603:50

Dia terkejut dengan rakan sekerja dan penonton hari ini hanya beberapa bulan sebelum bulan Jun ketika dia mengumumkan dia mengharapkan anak kedua.

LEBIH: Savannah Guthrie berkongsi kegembiraan kehamilan kedua: ‘Joy berganda tanpa had’

Kehamilan itu menghalangnya dari menuju ke Brazil pada musim panas itu untuk menampung Olimpik Rio kerana kebimbangan terhadap kontrak Zika. Tetapi Savannah disimpan banyak sibuk dengan kempen pilihan raya presiden, yang berakhir dengan dia hampir menarik peralihan 24 jam pada Hari Pemilihan ketika dia hamil lapan bulan.

Seperti kehamilan pertamanya, Savannah telah mengucapkan terima kasih kerana dapat mengandung pada usia yang lebih tua daripada banyak ibu.

https://www.instagram.com/p/BJDU1W4gBmt

“Apabila Vale dilahirkan, kebahagiaan kami selesai,” katanya menulis dalam jawatan blog yang cerah selepas dia memecahkan berita tentang penambahan terbaru keluarganya. “Pemikiran untuk menambah keluarga kami adalah di luar setiap harapan, impian dan doa saya pernah ada. Ia bukan sekadar menggandakan kegembiraan – kegembiraan itu berlipat ganda tanpa batas. “

Savannah Guthrie mengandung bayi kedua!

Jun.07.201602:50

Dan kali ini, ia juga sedikit lebih menyenangkan di tempat kerja kerana Savannah perlu berkongsi kehamilannya dengan Dylan Dreyer TODAY, juga pada bulan Disember.

https://www.instagram.com/p/BMohQ9PlBWs

Savannah mengumumkan kehamilan pertamanya untuk penonton hari ini tidak lama selepas perkahwinan Mar 2014 kepada Feldman. Pasangan itu mengalu-alukan Vale pada tahun itu.

Loading...