Seth Meyers dan isteri mengharapkan anak ke-2 – menonton pengumuman manisnya

Selepas Seth Meyers memaklumkan kepada keluarganya bahawa dia dan isterinya, Alexi, menjangkakan bayi kedua mereka, keperibadian lewat malam itu ingin berkongsi berita peribadi dengan beberapa juta peminatnya.

Tuan rumah “Malam Terakhir Dengan Seth Meyers” mengumumkan pembaharuan kepada penontonnya semasa satu episode Kesyukuran khas pada hari Khamis dengan ibu bapanya, Larry dan Hilary Meyers, dan saudara lelaki Josh sebagai tetamu bertema bercuti.

Seth Meyers announces on Thursday's episode of his show that he's expecting a second baby with wife, Alexi.
Seth Meyers mengumumkan pada episod Khamis menunjukkan bahawa dia menjangkakan bayi kedua dengan isteri, Alexi. Malam lewat dengan Seth Meyers

“Saya mahu mengambil peluang ini sekarang, anda pasti tahu, isteri saya dan saya menjangkakan bayi kedua,” kata Meyers, 43.

Dan keluarga Meyers tidak membuang masa untuk menamakan hak.

Gambar: 2015 American Museum Of Natural History Museum Gala
Alexi Meyers dan Seth Meyers menghadiri 2015 Muzium Sejarah Alam Amerika Muzium Gala di Muzium Sejarah Alam Amerika pada 19 November 2015 di New York City. (Foto oleh Theo Wargo / Getty Images)Theo Wargo / Getty Images

Ibunya memberitahu penonton bahawa dia mendapati berita itu kira-kira sebulan yang lalu, ketika anak sulungnya memanggilnya menangis. “Dia berkata, ‘Kerana lebih dari sebulan, saya terpaksa berpura-pura bahawa saya tidak peduli apa jantina itu dan saya peduli, saya mahu budak kecil !,'” Hilary Meyers menceritakan.

Komedian menjelaskan bahawa dia mahu seorang saudara untuk anak sulungnya, Ashe, yang dilahirkan tahun lalu, kerana dia mempunyai hubungan yang erat dengan abangnya sendiri.

Bapa Meyers berkempen untuk menamakan saudara masa depan Ashe Albert – selepas domba keluarga. Rupa-rupanya, itulah anjing kelima yang berturut-turut akan diberi nama itu.

“Ia seperti Pinocchio, anjing itu menjadi budak lelaki yang sebenar dan segala-galanya berfungsi,” jelas datuk masa depan lelaki itu.

“Bolehkah saya memberitahu anda hakikat bahawa lima nama anjing kami telah dihapuskan (dari pertimbangan),” Seth Meyers yang dilarang mati.

Seth Meyers menjadi tuan rumah Anugerah Golden Globe 2018

Nov.24.201700:27