‘Sesuatu di dalam air’: 7 orang ahli bomba berpose dengan bayi baru lahir dalam pemotretan gambar yang menggemari

Panggil ia dalam: Berikut adalah ketiadaan tujuh penggera.

Tujuh anggota bomba dari satu jabatan Oklahoma mengalu-alukan bayi baru dalam tempoh 15 bulan yang lalu. Dan dengan jelas, peluang foto itu terlalu berharga untuk dilalui.

Tujuh firefighters with their babies pose for picture
Tujuh anggota bomba dari Glenpool, Oklahoma, jabatan bomba dan bayi-bayi mereka bersama-sama untuk mendapatkan foto bergambar baru-baru ini. Avery Dykes

Melanie Todd, yang berkahwin dengan ahli bomba Glenpool Dusty Todd (jauh di dalam gambar), menyiarkan foto itu di Facebook pada hari Ahad.

Di dalamnya, tujuh lelaki yang lasak memakai saman dan kasut api mereka sambil memegang anak-anak mereka – lima kanak-kanak perempuan dan dua kanak-kanak lelaki, dengan anak-anak perempuan yang baru lahir memakai ikat kepala merah dan busur.

“Sesuatu di dalam air di Stesen Bomba Glenpool!” Todd bercakap dalam kapsyen.

7 fireman from Glenpool, Oklahoma, and their babies had a cute photoshoot
Para bomba dan isteri mereka semua mempunyai bayi dalam tempoh 15 bulan terakhir. Avery Dykes

Avery Dykes, yang suaminya, Kendall dan bayi, Jovie, digambarkan ketiga dari kiri, juga mengambil beberapa gambar kumpulan itu pada hari itu.

Mendapatkan semua bayi yang baru ditahan untuk ditembak adalah apa-apa tetapi mudah, katanya kepada HARI INI.

“Ia adalah gila! Kita semua cuba mendapatkan bayi kita untuk melihat dan tersenyum,” kata Dykes sambil menambah bahawa dia menggunakan mainan untuk menarik perhatian kanak-kanak. “Seseorang membandingkannya dengan kucing penggembala.”

Sekolah menengah Chicago mempunyai 44 set kembar dalam satu gred

09.09.201802:50

Dalam beberapa hari akan datang, gambar pasukan Oklahoma dan anak-anak mereka mendapat perhatian nasional, mengumpul ratusan suka dan berkongsi.

“Kami sangat gembira kerana kami dapat membawa senyuman kepada wajah orang apabila kebanyakan berita negatif dan sedih,” tambah Dykes. “Kami gembira kerana kami mempunyai cerita gembira yang boleh kami kongsi dengan dunia.”