Senyum! Lihat gambar Olivia Wilde anak lelaki Otis pada lawatan pergigian

Olivia Wilde dan anaknya, Otis, mempunyai alasan untuk tersenyum selepas perjalanannya ke doktor gigi – walaupun aktres “Vinyl” mungkin bergurau tentang mengapa.

https://www.instagram.com/p/BDgpSa-MhvL

“Bertindak lebih baik daripada yang pernah saya jumpai di doktor gigi,” membaca kapsyen ke foto yang diposkan ke akaun Instagram Wilde. “Tebak mereka memberinya dadah yang baik.”

Foto manis Otis tersenyum, berbaring di kerusi doktor gigi, mengumpul lebih daripada 32,000 suka dalam sehari dari hari Isnin-petang posting.

LEBIH: Bra-vo! Lihat cara yang menyeronokkan Olivia Wilde dan anak lelaki Jason Sudeikis, Otis, accessorized

88th Annual Academy Awards - Arrivals
Olivia Wilde dan Jason Sudeikis menghadiri Anugerah Akademi Tahunan ke-88 di Hollywood, California, pada 28 Februari 2016.Getty Images

Otis – yang ayahnya adalah alumnus “Saturday Night Live” dan tunang Wilde, Jason Sudeikis – menghidupkan 2 pada 20 April. Tetapi itu tidak berhenti menjadi tuan rumah ceramah rundingan Ellen DeGeneres dari bersiap untuk pesta ulang tahun, yang Wilde berkata akan menjadi Beyoncé -membuat extravaganza.

BERKAITAN: Anak lelaki Olivia Wilde dan Jason Sudeikis mahu Beyonce bash untuk ulang tahun ke-2

https://www.instagram.com/p/BC3U4TlMhmM

“Saya tidak mempunyai kata-kata,” membaca kapsyen Wilde’s Instagram kepada gambar dirinya yang mengagumi hiasan perayaan ulang tahun DeGeneres. “Kecuali ini: Ini akan menjadi tarian kanak-kanak terhebat dalam sejarah.”

Ikuti penulis TODAY.com, Chris Serico di Twitter.

Olivia Wilde, Luke Wilson: ‘Kami berasa bertuah’ berada di ‘Meadowland’

Oktober.12.201503:39