Sensasi ragbi berusia 9 tahun menjadi ‘mode binatang’ pada lawannya

Sesiapa yang berusaha untuk mengatasi sensasi ragbi berusia 9 tahun ini harus melakukannya dengan risiko mereka sendiri.

Anak lelaki Australia Meaalofa Te’o dibazirkan kepada pertandingan pada kejohanan di Canberra hujung minggu lalu, pengangkut akan mengendalikan pemain seperti bekas Seattle Seahawks yang menghidupkan semula pemain pertahanan Marshawn Lynch dalam pertandingan “Beast Mode”.

Tonton seorang anak besar dalam ‘mode binatang’ menguasai perlawanan ragbi

14.1.201601:00

Video yang menunjukkan Te’o menggunakan kelebihan saiznya dan ketangkasannya yang mengejutkan yang disiarkan di laman Facebook Rugby Sevens di Amerika Syarikat telah ditonton lebih daripada 30 juta kali.

Sekiranya dia tidak bermain bowling ke atas kanak-kanak yang lebih kecil atau menahan mereka ke tempat letak kereta, dia melompat-lompat di sekitar mereka dan mengusir mereka di padang.

“Ini hanya klip yang sangat pendek yang hanya menunjukkan beberapa kekuatannya yang lebih jelas,” kata Moroni Martin, yang memuat naik video itu kepada Sydney Morning Herald. “Dia hanya kanak-kanak bermain permainan yang dia suka.”

BERKAITAN: Usaha menyelam budak lelaki tidak boleh menyelamatkan periuk Oakland A dari menjerit bola busuk

Piroteknologi Te’o di lapangan juga mempunyai beberapa panggilan untuk sekatan berat sama seperti yang digunakan dalam bola sepak belia Amerika, menurut Sydney Morning Herald.

Jika ragbi tidak berfungsi, dia boleh datang ke A.S., memakai topi keledar dan bantalan dan menakutkan set anak baru.

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.