Selepas jam penyelidikan dan ujian, kerusi kereta boleh tukar yang terbaik adalah …

Adakah terdapat pembelian pengguna yang ibu bapa baru bimbang tentang membeli kerusi kereta? Jika anda seperti sebahagian besar daripada kami, anda menggunakannya beberapa kali sehari, dan anda perlu bimbang tentang keselamatan, kemudahan pemasangan, harga dan keselesaan, antara lain.

The Britax Marathon ClickTight car seat, shown here, scored highest in The Wirecutter's tests.
Kerusi kereta ClickTight Marathon Britax, yang ditunjukkan di sini, mencatatkan tertinggi dalam ujian The Wirecutter.The Wirecutter / Rozette Rago

The Wirecutter, laman web ulasan-ulasan yang dimiliki oleh New York Times, digali untuk melihat kerusi kereta tukar mana yang membuat gred, berkongsi keputusan dalam artikel 16 Mac.

“Selepas 20 jam penyelidikan, termasuk menguji sembilan kerusi kereta tukar yang popular di rumah dan uji kecemasan enam calon dalam makmal teratas untuk mengukur prestasi sampingan mereka, kami fikir Clickthight Britax Marathon adalah yang terbaik untuk kebanyakan keluarga,” menulis tapak.

Sebuah kerusi kereta boleh tukar adalah salah satu yang boleh dipasang di belakang belakang, kemudian bertukar selepas usia tertentu untuk menghadapi depan, tidak seperti tempat duduk bayi, yang selalu menghadap belakang. Undang-undang negeri berbeza apabila kerusi boleh ditukar, dengan ketinggian yang berbeza, batasan umur dan berat badan.

Walaupun anda mempunyai anak yang lebih tua, periksa peraturan semasa anda. Banyak negara yang hanya memerlukan hanya kanak-kanak bawah setahun untuk menunggang belakang menghadapi keperluan mereka untuk usia 2. (Lihat keperluan kerusi kereta negara anda di sini.) Malah, Rebecca Gale, pengarang artikel The Wirecutter, menyatakan bahawa dia baru-baru ini menghidupkan kerusi kereta tukar anaknya, dan dia 4 ½.

Di sini melihat kerusi yang menang, dan runner-up.

1. Pilihan utama: Britax Marathon ClickTight, $ 224 (biasanya $ 280), Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Britax Marathon ClickTight Convertible Car Seat

$ 224Amazon

Juga boleh didapati di Walmart seharga $ 224.

Wirecutter mengoceh tentang tempat duduk ini, mengatakan ia “dilakukan lebih baik daripada mana-mana kerusi lain di ujian kecederaan sampingan kami, mendapat skor keselamatan yang sangat baik dalam ujian-kesan impak kerajaan, dan sangat kurang mengecewakan untuk memasang daripada mana-mana kerusi kereta convertible lain kami ‘ pernah digunakan. ” Sistem pemasangan ClickTight syarikat sendiri menggunakan tali pinggang keledar kereta anda daripada sistem LATCH yang kadang-kadang sukar dicari. Anda boleh menggunakannya menghadap ke belakang untuk kanak-kanak sehingga 40 paun. Satu-satunya kelemahan? Tiada pemegang cuping terbina dalam.

2. Runner-up: Graco Extend2Fit, $ 144 (biasanya $ 159), Walmart

Graco Extend2Fit Seat Kereta Boleh Tukar

$ 144Walmart

Ini juga tersedia untuk $ 159 pada Amazon.

Penguji Wirecutter mendapati Graco Extend2Fit lebih sukar untuk dipasang, tetapi dapat berfungsi. Ia melakukan kedua untuk memilih Britax atas ujian kecemasan, dan sedikit lebih ringan (22 paun untuk Britax’s 28.4), yang menjadikannya sedikit lebih mudah untuk bergerak daripada kerusi itu. Ia juga boleh memegang anak-anak yang lebih berat (50 pound berbanding 40 untuk Britax), lebih murah, dan tidak mempunyai satu, tetapi dua pemegang cuping terbina dalam. Wira kotak jus!

Untuk lebih banyak lagi yang terbaik, bacalah liputan SUNDAH TODAY dengan pelindung matahari terbaik mengikut Laporan Pengguna dan TV terbaik untuk dibeli pada tahun 2018.